Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נתקלתי בנמל תל אביב בנער מוזנח למראה וכנראה שגם סובל מפיגור קל או הפרעה כלשהי שמבקש מאנשים בתורים במסעדות שבסיום הארוחה יבקשו לארוז לו את השאריות.

אני דאגתי לפתור לו את בעיית הרעב להיום ולעוד 3 ימים (לא בשאריות אלא בארוחות מסודרות במסעדות שם. הסיבה לשלושה ימים ול פחות זה כדי לאתר אותו) אבל זה פיתרון זמני וכמו אקמול לחולה סרטן. אני לא יכול להתעלם ממנו ולא מוכן לעבור על זה לסדר היום אבל לא יודע למי לפנות כדי שיאספו אותו וידאגו לו. אשמח לכל הכוונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעל 18 או מתחת?

תתחיל עם עמותת על"מ, אם הוא מתחת ל-18 מחלקת הסעד בערייה תצטרך להתערב.

אם הוא מעל 18 אבל סובל מפיגור, יש לאתר את האפוטרופוס שלו.

פורסם

לא יודע אם מעל או מתחת. לא שאלתי בן כמה אבל הוא נראה קצת מתחת.

אני אנסה מחר בבוקר את עלמ. על העירייה אני לא סומך יותר מידי.

פורסם

אני מכיר אותו גם מלפני שנה בערך.

הייתי בהופעה בהאנגר ולפניה פגשתי אותו מבקש כסף מאנשים ואומר שהוא רעב. אמרתי לו שיחכה,הלכתי לקנות לו אוכל ושחזרתי הבן אדם נעלם.

פורסם

דאגתי לו לארוחות. לא נתתי כסף.

זה לא הבחור מהפייסבוק והעדפתי לדאוג לו לאספקת ארוחות (שילמתי מראש ועשיתי איתו סיבוב איפה הוא אוכל ארוחת בוקר, איפה צהריים ואיפה ערב) כי לא נראה לי שהוא ברמה נפשית לדאוג לתקציב.

• תוכן חדש...