Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא הולך עם ה- MX-5 NC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות משבועיים רכשתי מיאטה NC 07 עם 94000 ק"מ יד 2.

הרכב עבר בדיקה במקום שאני בחרתי והתוצאות היו חיוביות/בלאי סביר למצב הרכב.

3 ימים לאחר הרכישה הרכב סירב להניע (לא היה סטרטר בכלל), במוסך החליפו סטרטר, כנראה היה קצר עם כבלי הקודן.

אתמול במהלך נסיעה, אני מרגיש שאני לא יכול להעביר הילוכים כלל, הרכב תקוע על הילוך שישי וידית ההילוכים משחקת חופשי.

במוסך חיפשו תקלה בידית ההילוכים או במובילים לגיר והכל היה תקין משאומר שיש תקלה בגיר ויש להחליפו בעלות של 8000+-.

כל הכיף ירד לי מהרכב, אני בהתלבטות אם להעמיד אותו או למכור אותו ככה.. :roll:

.S.L

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלומי, למכור רכב 2007 לא תקין - תפסיד הרבה מאוד כסף. אני ממליץ לך לתקן מה שצריך ולהנות איתה שנה-שנתיים ואז למכור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גיר ידני לא מחליפים כל כך מהר. גיר ידני הוא מכלול סופר אמין וניתן לתיקון.

גש למוסך אחר, לא חסרים מוסכים מומלצים בפורום שיתנו אבחנה מדוייקת וסביר להניח שגם זולה יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאמרו, לא בטוח שזה הגיר. ובטוח שלא כולו צריך החלפה. ובטוח שזה לא עולה 8000 שקל.

וואלה מבאס, אבל אלו החיים.

משכנתא זה קל

פורסם

דווקא הקלאץ' פיקס, כל הקטע הזה של מוסכים ישר להחליף מבלי לפתוח/לבדוק זה אחלה דבר, המכון גירים והמוסך מרוויחים ומחרבנים על הלקוחות, אפילו לא הספקתי לקבל את הSERVICE MANUAL שהזמנתי לרכב.

לא הייתה גם שום התראה לגבי הגיר זה פשוט קרה בהעברת הילוך.

המכון בדיקה רשם אחלה כסת"ח - אין אחריות על הגיר.

כנראה שאחפש הצעות ממוסכים נוספים.

אוטו ראשון.. ממש חוויה.

.S.L

פורסם

קורה לכולם, אין מה לעשות. לאו דווקא אומר שרכשת רכב מחורבן, לדעתי, העלות תהיה הרבה יותר נמוכה מ8 אלף ש"ח , תסדר את הרכב ותהנה ממנו.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

תתייעץ עם מכוני גירים (יש כמה שהם חברי הפורום). איני רואה סיבה שהתקלה לא תתוקן (אולי גם בעלות פחותה), אולי אפילו ללא החלפה של הגיר (היית במוסך יבואן ?).

כנראה מזלך לא שפר עליך בקניה, אבל אל תתייאש. אני בטוח שתתחיל להנות אחר כך מהרכב. הרי לשם כך קנית אותו, לא ?

(תקלות הן חלק מהעסק הזה).

alfa 156 2.5.

פורסם

נשמע יותר כמו קלאץ' ולא גיר,

קלאץ' עולה 8אלף?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תעשה בדיקה מקיפה במוסכים, אל תקפוץ על ההצעה הראשונה.

אם זה לא הגיר אז מה כן הלך וכמה זה עולה, נגיד וזה כן הגיר תבדוק כמה זה עולה

פורסם

היתה לי תקלה דומה בפיאט פונטו של ההורים שלי, לפני איזה 7 שנים. אחרי שגררו את הרכב והייתי בטוח גם שצריך להחליף גיר, הסתבר שהתנתק פשוט איזה כבל בפנים (אין לי מושג איזה או איך) וזה תוקן בכמה מאות שקלים הכל כולל הכל.

כאמור, כדאי תמיד לבדוק בעוד מוסך במקרה כזה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ממליץ לך לקפוץ למוסך שמתמחה בדגם הזה (לא דווקא מורשה).

נשמע כמו תקלה נפוצה במשאבה של הקלאץ (כמדומני יש 2 ומומלץ להחליף אותם ביחד).

הגיר ברכב הזה מאוד אמין ואין סיבה שהוא יתקלקל סתם ככה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ממליץ לך לקפוץ למוסך שמתמחה בדגם הזה (לא דווקא מורשה).

נשמע כמו תקלה נפוצה במשאבה של הקלאץ (כמדומני יש 2 ומומלץ להחליף אותם ביחד).

הגיר ברכב הזה מאוד אמין ואין סיבה שהוא יתקלקל סתם ככה.

מסכים, זה אחד מרכבי הספורט היותר אמינים שיש (אמין מאוד גם בהשוואה לרכבים מכל קטגוריה אחרת).

התקלה הראשונה לא הייתה קשור לרכב עצמו אלא לקודן, שכח שזה בכלל קרה.

התקלה השניה אכן נשמעת כמו משהו פחות רציני ממה שסיפרו לך במוסך הספיציפי, לא שמעתי אפילו על בן אדם אחד שהחליף גיר ב-NC. ממליץ לך לנסות לקבל המלצה על מוסך מהפורום של מועדון הרודסטרים.

ככל הנראה מדובר בצירוף מקרים מבאס ולא יותר, תתקן את זה ותתחיל להנות מהרכב.

אם תמכור עכשיו סתם תפסיד כסף וגם את החוויה של האחזקה של רכב כזה (שוב, מה שיהיה עד עכשיו לחלוטין לא מייצג את הרכב).

מאחל לך המשך אחזקה נטולת דרמות.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...