Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא הולך עם ה- MX-5 NC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על התגובות המעודדות, המוסך בו החולף הסטרטר באחד משופץ בעלות של 2000 ש"ח (עושק לא?) ובו קיבלתי הצעה של 8000+- להחלפת גיר הוא מורשה מאזדה רכב דוד, שפורום הרודסטרים ממליץ כל כך. (ועוד לא הבנתי למה)

אם משהו מכיר פה מוסך שמתעסק עם הרכב/מכון גירים אשמח לשמות וטיפים בפרטי.

יש לציין שחוץ הרכב במצב מושלם.

.S.L

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוסך רכב דוד כבר לא כ"כ מומלץ כי הבעלים התחלף.

אם כבר מורשה אז אני תמיד העדפתי את ניר צבי.

אבל קח בחשבון שאם אתה נכנס למורשה אתה תצא עם מחיר מנופח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גש למוסך אמין מהמלצות החברים כאן,

אני גם בסיפור דומה,רכשתי רכב לפני כמה חודשים שיצא פיקס בבדיקה וכל פעם נופל עליי משהו מוזר.

עדיין אני מתעודד בזה שהרכב מהנה ביותר.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רגע רגע רגע, אף אחד לא דיבר פה על העובדה שמכוני בדיקה לא נותנים שום אחריות על גירים אוטומטיים אבל על ידניים דווקא כן, בטופס הבדיקה מה רשום בסעיף תיבת ההילוכים?

אני לא אופטימי כי ב99% מהמקרים הם מכסתחים את עצמם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אפשר לשאול מה רשמו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מאוד מוגזם 2000 שקל להחליף סטרטר...

תיגש למוסכים אחרים לחוות דעת בקשר לגיר, לחבר שלי היה מתחמם האוטו הלך לכמה מוסכים כל אחד אמר לו משהו אחר...

רדיאטור,ראש מנוע,וכו וכו בסוף זה היה המנוע של הוונטה...

מקס.

פורסם

זה שאמר לך שצריך להחליף גיר בעלות של 8000 ש"ח צריך לסגור את הבאסטה!!

באמת באמת וזה ממש מעצבן בטירוף לשמוע איך עובדים על אנשים ככה!!

אני מציע שאותו "בעל מקצוע" ידחף לעצמו גיר במקום אחר...

גיר ידני לא מחליפים כ"כ מהר ורק במקרים סופר נדירים צריכים להחליף. כמו שמישהו אמר פה זה אחד המכלולים הכי אמינים ובהחלט ניתנים לשיפוץ בעלות נמוכה יותר וברוב המקרים אפילו יותר משיפוץ גיר אוטומט והטווח שלו הרבה יותר גדול.

יכול להיות שההילוכים לא עוברים חלק כי הקלאץ' זקוק לשיפוץ קל שיעלה לך בסביבות ה-2000 ש"ח ברוב המקומות לפי דעתי.

ואם תרצה להזמין קלאץ' זה לגמרי לא בעיה, חברנו איביי ימצא לך מבחר קלאצ'ים רק תבחר במחיר הנכון ויעלה לך הרבה פחות מבארץ זה בטוח.

לגבי הסטארטר זה פשוט שטות. מי שמציע לך שיפוץ ב-2000 ש"ח עובד עליך בגדול!!

סטארטר חדש מחו"ל יעלה לך פחות ושיפוץ טוב יעלה לך הרבה הרבה פחות(אני מדבר על עד 1000 ש"ח בהגזמה)

ד"א כמה ק"מ יש לרכב?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

לרכב יש 94000 ק"מ, לדעתי מקור הבעיה היא מזלג בורר ההילוכים שנמצא בתוך הגיר, משמצריך פירוק של הגיר ופתיחה שלו ע"מ להגיע ולראות מה החלק התקול.

.S.L

פורסם

אני מציע לך לפתוח שרשור דומה באתר מועדון הרודסטרים...

כמו שהציעו לפני, על מנת לאבחן את הבעיה, המוסך המרכזי בניר צבי.

אתה יכול גם לנסות את "טיג", שמכיר טוב את הרכבים האלה.

• תוכן חדש...