Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא הולך עם ה- MX-5 NC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצער לשמוע שאתה "סובל" עם הרכב הזה.

סתם לידע כללי. אתה יכול לצאת בהרבה פחות כסף אם תרכוש גיר בצורה עצמית (יש בפירוקיות NC) ותוכל לרכוש במחיר שהוא עד 3000 ₪. עלות פירוק והרכבה בערך 1000 ₪ ואולי פחות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
הייתי פותח שירשור אם מנהלי הפורום היו מועילים בטובם לאקטב לי את החשבון שאני מנסה לפתוח כבר שבועיים...

אתה יכול להיות פחות סרקסטי בתגובות שלך. בדקנו והניסינות שלך לא נקלטו במערכת.

ראה הודעה פרטית עם הנחיות

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אתם ישר קופצים על החלפה של גיר ב8K אבל מה תגידו שקרסו רוצים על גיר של קליאו MK2 ספורט 14.5K לא כולל מעמ ועבודה ?

הייתי באותה הסיטואציה עם רכב שמתחיל להתברר כלימון, תן עוד צאנס או 2 ואם זה ממשיך תמכור ותעבור הלאה, זה יכול להיות לעיתים בור שלא נגמר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

קרה לי מקרה בו קבעתי להיפגש עם בעל מיאטה למכירה דגם כמו שלך, קיבלתי שיחה ממנו בהתראה של כמה שעות- מסתבר שבעת יציאה מהרמזור הרכב סירב להעביר הילוכים.

הוא גרר את המיאטה למוסך, שם הוחלפו שתי משאבות הקלאץ' בעלות של 1400 ש"ח.

קח את כל חוות הדעת הראשוניות בערבון מוגבל מאד, למיטב ידיעתי משאבות הקלאץ' בדגם הנ"ל יכול ללכת לעולמן ללא התראה מוקדמת גם בקילומטראז' יחסית נמוך.

בהצלחה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

הרכב תוקן והגיר הוחלף, הבעיה הייתה, כמו שסברתי באחד ממובלי המזלג שיושב מעל הגיר, אותו הצלחתי לשבור בהעברת הילוך אחת אגרסיבית מידי.

מקווה שמפה נתחיל להינות מהרכב.

.S.L

פורסם

שיהיה בהצלחה, תהנה מהרכב.

ד"א כמה בסוף שלמת על ההחלפה של הגיר 8K?

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...