Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תיקייה עם בערך 400 שירים. אני מעוניין לצרוב אותם על דיסקים כ AUDIO .

יש דרך קלה ומהירה לעשות זאת? תוכנה כלשהי שמחלקת ל 7-8 קטעים בצורה אוטומטית? או שבלית ברירה נאלץ

לשרוף שבת שלמה על צריבה בצורה הרגילה ?

פורסם

למה לשרוף שבת שלמה? בדיסק אודיו אתה צורב משהו כמו 20 שירים כל פעם. עם הצורבים של היום זה יקח לך אולי 10 דקות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כן, 10 דקות לדיסק בצריבה איטית איכותית... תתכונן לכ 200 דקות מחייך ולא, לא ניתן ולא מומלץ לעשות שימוש כבד או שימוש מיותר במחשב בזמן הצריבה ובמיוחד לא סריקות למינהן.

אבל סתם שאלה וטיפ, במידה והשירים הם באיכויות של בין 128 ועד 320, תצרוב אותם פשוט על 2-3 דיסקים של CD בתור MP3. צריבה בפורמט אודיו לא תיתן לך שום כלום.

אלה אם כן יש לך מערכת ברכב שאתה הולך להתקע איתה או בבית של אודיו בלבד... משהו אחר.

פורסם

תגיד, אתה מריץ 386 עם הגרסא האחרונה של DOS? בעשר דקות אתה מסיים את כל עבודת הצריבה. דיסק אודיו של 20 שירים לוקח (כולל הגרירה של השירים לחלון הצריבה) בלחץ דקה. בעשר דקות צרבת 200 שירים. או שאולי רק אצלי יש צורב עם מהירות כתיבה מעל 2x?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ישנו מיתוס מופרך שרץ כבר הרבה שנים שאומר שדיסק אודיו אמור להיצרב במהירות שלא עולה על X8, ככה השירים יוצאים "איכותיים" יותר.

בזמנו גם הופצו במחיר מופקע מדיות CD ריקות יעודיות לצריבת אודיו שאמורות "לשמור על האיכות המקורית של השירים, שלא כמו שאר המדיות".

פורסם
ישנו מיתוס מופרך שרץ כבר הרבה שנים שאומר שדיסק אודיו אמור להיצרב במהירות שלא עולה על X8, ככה השירים יוצאים "איכותיים" יותר.

בזמנו גם הופצו במחיר מופקע מדיות CD ריקות יעודיות לצריבת אודיו שאמורות "לשמור על האיכות המקורית של השירים, שלא כמו שאר המדיות".

זה לא מופרך, יש בזה משהו.

מדיה איכותית מחזיקה הרבה יותר שנים ממידה זולה. טווח החיים של סידי הוא 3-10 שנים, והטובים (והיקרים)ישרדו יותר. בוא לא נכנס לפינה האם מישהו ישתמש בהם עוד 10 שנים... פעם היו למחשב דיסקטים (1.44 מגה !) ולך תמצא היום כונן בשבילם.

צריבה איטית יש בה איכות גבוהה יותר. לדוגמה - במשחקי קונסולה מומלץ לא לעבור את X4. (צריבה לגיבוי, כן?...) ראיתי וקראתי על מדיות שנצרבו במהירות גבוהה ואחרי חצי שנה יש שיבושי קריאה.

בזמן צריבה מומלץ לא לעשות כלום במחשב. ממילא מדובר בדקות בודדות, ובאופן מזדמן והמחשב לוקח משאבים רבים בעדיפות לטובת הצריבה.

גם פותח השרשור יכול לקחת כמה דקות כדי לבנות לו כמה תת ספריות לפי המיון הרצוי לו ולגרור לכל מחיצה את השירים הרצויים. 400 שירים ובאיכות גבוהה יכנסו על מדיה אחת של 4.7, אם זה מה שהוא רוצה ויש לו גישה נוחה לתת ספריות במכשיר בו הוא ישמיע את השירים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כל אדם זכאי לדעתו, רק אל תאמין לכל מה שאתה קורא באינטרנט.

אגב, רוב מדיות ה-CD המודרניות לא מתוכננות להצרב במהירות שמתחת ל-X8, וגם ככה הצורבים המודרניים לא מסוגלים לצרוב מדיות CD במהירות נמוכה מ-X16

פורסם

אין לי אפשרות לצרוב כ MP3 או כ DATA , זה מיועד לקומפקט שקורא רק אודיו.

בנוגע למדיות,אני תמיד משתמש ב VERBATIN מאחר ששמעתי המון מילים טובות על האיכות. בנוגע למהירות צריבה,

לא שמתי לב לזה עד היום,אני אתחיל לשים לב ולראות אם יש שינוי זמן שהדיסק מחזיק מעמד ולא קופץ.

saay222

תודה על הניסיון לעזור,אבל אם תשים לב הלינקים מתייחסים לחלוקת הדיסק,לא לחלוקת התיקייה. מה גם שבלינק הראשון

ההתיחסות היא ל DATA ולא לאודיו,שזה לא עוזר. תודה בכל אופן.

• תוכן חדש...