Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהרכב נשרף מבפנים ולא מבחוץ, מה שאכן יכול להעיד על הצתה.

דבר דומה קרה לחבר טוב שלי.

היה לו סובארו טנדר, ישן אבל שמור מאוד ונראה חדש לחלוטין. כשהוא חזר לאוטו הוא רואה טופס מודבק לשמשה והרכב כולו פתוח. הטופס היה מין אישור של מכבי האש שבוצעו פעולות כיבוי על הרכב.

מה שקרה זה שניסו לגנוב את הרכב, לא הצליחו, אז השאירו את הסיגריה על מושב הנוסע, הריפוד של הכסא נדלק, הכסאות הקדמיים נשרפו, המערכת סטריאו נשרפה, וריפוד הגג גם כן נשרף.

לא חופש גדול, סתם ניסיון גניבה שכשל.

חבל...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חיות אדם,יכול להיות שהבעלים היה מסוכסך עם אחד השכנים כמובן שזו לא הדרך רק נקווה שהעבריין יענש במלוא

חומרת הדין.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אם אני מזהה נכון את הרכב אז יצא לי לראות אותו לפני כשנה וחצי. במבט ראשון הוא באמת נראה יפה אבל מקרוב הוא היה די מוזנח, נכון למועד שבו ראיתי אותו ובהנחה שאנחנו מדברים על אותו רכב.

ועדיין, עצוב ומקומם ביותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ניראה לי שלשרוף אוטו זה קצת קיצוני בשביל להיות מעשה קונדס...

אולי פשוט מישהו לא רצה את האוטו הזה שם.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

אני מוכן לקנות אותה ככה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אני מוכן לקנות אותה ככה.

רכב שרוף לרוב בעיתי לשיקום כי הבודי מתעוות בגלל החום , חלודה קשה בחלקים פנימיים בעלי דופן כפול שאין גישה וכו .... אני באופן אישי לא הייתי נוגע ברכב שעבר שריפה .

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

מוזנח או לא מוזנח, חופש גדול או סתם פריצה, כל זה לא חשוב.

מה שחשוב זה ההשחתה של המכונית עצמה, וגם אם זאת הייתה איזה מאזדה מעפנה זה לא היה משנה (למרות שזה נוגע יותר ללב כשזאת מכונית כמו זאת)

• תוכן חדש...