Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה מהעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אני עובד למחייתי כקב"ט במלון בירושלים. ביום שבת אחה"צ פנתה אלי פקידת קבלה ואמרה כי ישנה אורחת בחדר מסויים, שמבקשת שאעלה אליה. היא ציינה כי האורחת היא חולת פרקינסון שקיבלה התקף בבוקר וכן היא חירשת.

עליתי לחדר, והאורחת מתקשרת רק בכתיבה או בקריאת שפתיים בשפה האנגלית. דיברתי איתה, והיא ביקשה לדחות את הטיסה שנקבעה לה ליום המחרת, עקב מצבה הרפואי. עוד היא ביקשה שבבוקר אם יוכלו להעלות לה (כי היא לא יכולה לבקש) טוסט מחיטה מלאה ושתי ביצים קשות. זה החלק הפשוט.

ירדתי לקבלה, והתחלתי בסשן שיחות מפרך לנציגויות יונייטד אירליינס בכדי לבטל את הטיסה ביום המחרת. כבר בשיחה הראשונה מנהל הקבלה התחיל לומר "אין לך מה לנסות אתה במילא לא תצליח". התעלמתי פעם אחת. פעמיים. שלוש. אי אפשר כבר עם הבנאדם הזה! התפוצצתי עליו והוא סתם.

התקשרתי לסוכנת הנסיעות הבלגית, למשרדי החברה בארה"ב, ולנציגות כאן בנתב"ג. משלא הצלחתי לתפוס אף נציגות, החלטתי להתקשר לנציגות שלהם בירדן. שם הם רשמו את הפרטים וניסו ככל יכולתם, אך ללא הצלחה.

ביום המחרת הקב"ט שהחליף אותי יצר קשר עם הפרטים שהשארתי עם הנציגות כאן בנתב"ג, שלא הבינו למה הירדנים התקשרו אליהם ושינו לה את הטיסה. היא היתה אמורה לשלם 500$ קנס, אבל שלחנו להם טופס מרופא שמעיד כי מצבה הבריאותי לא היה תקין לפני הטיסה וזיכו אותה במלוא הסכום.

ברוך ה' הכל בא על מקומו בשלום.

סליחה על החפירה, כן?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כל הכבוד על האכפתיות.

להבא, זאת העבודה של פקידי הקבלה.

במידה והייתה תקלה והאורחת הייתה באה בטענות היית מקבל חזק על הראש.

פורסם

יפה על הטיפול המסור .

1 . אתה עובד כ קב"ט , בצע קודם את העבודה שלך במלואה .

2 . תמיד לעדכן את המנהל התורן של המלון , כדי להיות מכוסה במתן הפתרונות .

3 . אתה יכול לנהל את האירוע , תן לפקידי הקבלה לטפל בכך , והכנס רק להנחות בפתרונות נוספים .

וכל הכבוד על העזרה והאיכפתיות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כמובן שהמנהל התורן ידע על הכל, ומנהל הקבלה הנחה את הפקידים שלא לעשות כלום בנדון אלא להשאיר את זה לי. פשוט מניאק. הוא עלה לשימוע אתמול.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

תודה.. :-P

אגב, מה הסיבה שאי אפשר להתקשר ל1-800 בארה"ב?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

1. 1-800 היא שיחה ע"ח הצד אליו מתקשרים. הוא לא ממש רוצה שיתקשרו אליו מכל העולם אלא רק שיחות "מקומיות" בשל עלות השיחות הבינ"ל.

2. היום יש גם 1-800 בארץ, אז אם אתה מתקשר אתה נופל על קווים ישראליים.

טיסות ניתן לבטל כמעט תמיד, בשביל זה יש רשימת ממתינים. זה כמובן כרוך לרוב בקנס כזה או אחר, תלוי בחברה, אבל כפי שנוכחת לדעת, עם סיבה מוצדקת כזו משתדלים לבוא לקראתך במידת האפשר (במיוחד אם מוכרים את הכרטיס מחדש) ואם לא - אני אישית דואג לביטוח נסיעות שיכסה גם ביטול.

פורסם

אין שום בעיה להתקשר מהארץ למספר 1-800 אמריקאי.

העלות של זה היא בדרך כלל כמו שיחה למספר אמריקאי רגיל. לפעמים שומעים הודעה מוקלטת this call is not free when called from outside the united states לפני שהשיחה מתחברת.

אם אתה רוצה להתקשר בחינם למספר 1-800 אמריקאי הדרך הכי קלה היא עם סקייפ. לא צריך אפילו שיהיה לך קרדיט בחשבון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כמובן שהמנהל התורן ידע על הכל, ומנהל הקבלה הנחה את הפקידים שלא לעשות כלום בנדון אלא להשאיר את זה לי. פשוט מניאק. הוא עלה לשימוע אתמול.

זה החלק המבאס בלעבוד במלונאות. אם אתה אחד שאכפת לו אתה תמצא את עצמך עושה את העבודה של כולם כי אף אחד לא שם זין.

מצד שני אם המקום לא רקוב לחלוטין עם הזמן אתה תזכה בהערכה של המנהלים שהדעה שלהם שווה קצת יותר מקליפת שום.

פורסם

לא. לא זרקו מילה טובה, אבל תכל'ס? לא מעניין אותי. אני שלם עם עצמי שלא הפקרתי את האישה המסכנה לבדה ללא יכולת לעשות את זה. כי באופן כללי מנהל הקבלה משפיע על כל העובדים בלילה (כי הוא הבכיר בעצם).

הנה העתק מהמיילים שהיא שלחה לי, וככה תיקשרנו כלא הייתי בחדרה/במלון:

1.

Dear Elroi,

In the morning, is it possible for me to have another piece of toast from the plain whole wheat bread, and two hard boiled eggs? Or shall I ask the security person who comes at 7:00? Thank you.

Best,**** Rm ****

Sent via BlackBerry from T-Mobile

עליו שלחתי לה "im on it".

2.

Thank you for all your help. Good evening.

עליו הגבתי "It's not just me... I spoke with the person who have the responsibility on it. Here for you, Elroei, Hemi and hotels' staff."

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...