Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם הבחור מעליי, לקח להם 4 שנים להוסיף 2 נתיבים לכמה ק"מ של כביש, עוד שנה - שנתיים יצטרכו להתחיל עבודות לנתיב רביעי, ובינתיים העבודות גרמו לתאונות רבות ואף גבו חיי אדם!

אני עצמי עשיתי שם תאונה קלה עם רכב של העבודה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אותי מעניין מה הקטע של השינוי בצומת גדרה.

באתי לנסוע מקריית גת לרחובות, הייתי רגיל בצומת הזאת שישר זה לרחובות ושמאלה זה לאשדוד/תל אביב.

מסתבר ששינו את הצומת ועכשיו זה ימינה לרחובות וישר לתל אביב.

אם כבר משנים צומת אז עדיף שיהיה מחלף, בייחוד בקטע עם 5 רמזורים ברצף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרגע נסעתי על הכביש החדש מחולון לאשדוד, אחרי שנסעתי תקופה ארוכה על הכביש בשיפוצים, רק לחשוב לנסוע על הכביש הישן היה באסה, ובהחלט שינוי גדול עשו על הכביש עבודה מדהימה, הרבה נתיבים ותנועה זורמת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אותי מעניין מה הקטע של השינוי בצומת גדרה.

באתי לנסוע מקריית גת לרחובות, הייתי רגיל בצומת הזאת שישר זה לרחובות ושמאלה זה לאשדוד/תל אביב.

מסתבר ששינו את הצומת ועכשיו זה ימינה לרחובות וישר לתל אביב.

אם כבר משנים צומת אז עדיף שיהיה מחלף, בייחוד בקטע עם 5 רמזורים ברצף.

בונים שם מחלף. מה שיש עכשיו זה זמני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני נוסע בכביש הזה כל יום, אכן שינוי מבורך.

בתקופת השיפוצים הכביש הזה היה כמו המערב הפרוע, נתיבים נגמרים בפתאומיות, סלאלום, מחזירי אור זמניים שלא מסודרים באותה שורה ופשוט "קוטפים" מראות מכוניות ועוד...

הכביש אגב נסלל עם שוליים רחבים מאוד כך שנראה שבעתיד יהיה אפשר להוסיף נתיב על חשבון חלק מהשוליים או הפקעת השוליים בשעות העומס לתחבורה ציבורית\משאיות איטיות (כמו שעשו בכביש 2 מנתניה עד הרצליה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היו לא מזמן פרסומים שהולכים להפקיע שם נתיב לתחבורה ציבורית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעט מידי ומאוחר מידי. היו צריכים להרחיב את הכביש לשלושה נתיבים לפני עשר שנים לפחות. עוד שנתיים - שלוש הכביש עוד הפעם לא יעמוד בעומס. הכביש צריך להיות ארבעה נתיבים לכל כיוון + נתיב יעודי למשאיות.

בתכנון תחבורה האינטרס הוא שיהיה כמה שפחות נתיבים,

אם תעשה 10 נתיבים לכל כיוון, בעתיד אתה מעודד ניצול מלא של כולם ובעוד 10 שנים שוב יהיו פקקים ואז מה? תרחיב ל-20 נתיבים?

הפתרון הוא בעידוד תחבורה ציבורית מעולה (ולא מזבלה)

----

• תוכן חדש...