Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע העמוס בכביש 4 הורחב לשלושה מסלולים לכל אורכו ובשני הכיוונים. בשורה נוספת - העבודות שהפריעו לנהגים עד עתה, הסתיימו

ynet

פורסם: 15.07.13, 13:23

100 אלף מכוניות ביום יהנו מכביש רחב ונסיעה מהירה יותר בין אשדוד לראשון לציון. הבוקר (ב') נפתח לתנועה מלאה אחד הקטעים העמוסים בארץ, 20 ק"מ בין הערים ראשון לציון ואשדוד. לאורכו של הקטע האמור בכביש 4, נסלל נתיב נסיעה שלישי האמור להקל על העומס הרב בו במהלך שעות הלחץ המוכרות. לדברי משרד התחבורה, כ-7,500 כלי רכב עוברים בו בשעת השיא, בהם משאיות כבדות המובילות מטענים מנמל אשדוד לכיוון צפון.

ובהקשר זה אומר היום שר התחבורה, ישראל כץ, כי שדרוג הכביש נועד בין היתר להפוך את נמל אשדוד לנגיש יותר. כץ הזכיר כי בקרוב יצטרפו גם כביש 41 וכביש 7 המשודרגים, אשר יאפשרו חיבור מהיר נוסף בין נמל אשדוד לכביש 6.

במסגרת השיפורים בכביש, חודשו גם הגשרים פלמחים, שורק והרכבת, הוצבה תאורה לכל אורכו, השוליים הורחבו, מעקות הבטיחות חודשו ונבנתה הפרדה קשיחה בין מסלולי הנסיעה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405209,00.html

מי מתנדב לנסות את הכביש החדש ולהעלות רשמים ממנו :roll:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הללויה !!! הגיע הזמן :lol:

הורידו גם את הפסי הרעדה בכביש, שפירקו לצרפתייה שלי את כל הפלסטיקים?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
הללויה !!! הגיע הזמן :lol:

הורידו גם את הפסי הרעדה בכביש, שפירקו לצרפתייה שלי את כל הפלסטיקים?

זה מה שרציתי לשמוע לפני שאני עצמי עולה לכביש (:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

סוף כל סוף. עכשיו רק שייחברו את הרכבת מיבנה מערב לאשדוד-אשקלון ובאמת יהיה נוח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אפשר לשאול איזה סיבה הייתה מלכתחילה להשתמש ב"פסי השחתה" (או הרעדה. כל אחד והביטוי שעושה לו טוב)?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אתמול יצא לי לנסוע בכביש הזה (לטיפול אצל אורן בחולון, אלה מה) ואכן הופתעתי לטובה, שלושה נתיבים כל כיוון ואספלט משובח - ממש איטליה :lol:

כביש רחב, מואר ובטיחותי - אחלה תשתית למצלמות מהירות חדשות. :?

פורסם
אפשר לשאול איזה סיבה הייתה מלכתחילה להשתמש ב"פסי השחתה" (או הרעדה. כל אחד והביטוי שעושה לו טוב)?

הם ניסו לגרום להאטת התנועה בכביש, אבל מה שהם גרמו לאנשים היה להאיץ לפני כדי לא להרגיש את הפסים השטניים האלה :evil:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

מצד אחד תענוג גדול.. מצד שני ביום שישי הקודם נסעתי על הכביש הזה בשעות הערב והיו כבר לא נהגים "ששירינו" לעצמם את הנתיב השמאלי/השלישי/החדש ואף טרחו לנסוע עליו לאט ככל האפשר :wink: .

בכל אופן הגיע הזמן וכל הכבוד לכל מי שהיה מעורב בהוספת הנתיב (מופז/כץ והשאר).

פורסם

מעט מידי ומאוחר מידי. היו צריכים להרחיב את הכביש לשלושה נתיבים לפני עשר שנים לפחות. עוד שנתיים - שלוש הכביש עוד הפעם לא יעמוד בעומס. הכביש צריך להיות ארבעה נתיבים לכל כיוון + נתיב יעודי למשאיות.

• תוכן חדש...