Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרוף מקרים

Mel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מקרה שקרה:

חזרתי מטיול של שבת, העמדתי את האופנוע בחניה ומה אני רואה?

בורג מחייך אליי מן הגלגל הקדמי. חשבתי לעצמי, איזה ביש מזל צריך להגיע למוסך, לתקן, איזה בלגן.

יום ראשון, תיקנתי את הפנצ'ר הכל טוב ויפה...

יום שני, יצאתי מהעבודה, ומשום מה נראה היה לי שהצמיג האחורי נוגע בקרקע קצת יותר מידי... כל הדרך היתה לי הרגשה משונה שהבולמים האחוריים הפסיקו להיות קשיחים כרגיל?! מוזר מאוד שקעתי במחשבות...

הגעתי הביתה העמדתי את האופנוע בחניה ומה אני רואה?

בורג חייכן מסתכל אלי במבט של "דפקתי אותך"

איך אתם הייתם מגיבים? קללה נפלטה מפי, מחר כנראה נבקר שוב במוסך...

יום שלישי, נסעתי למוסך תיקנתי את הפנצ'ר ויצאתי לדרכי מאושר, שוב אוכל לרכב לעבר השקיעה... שקעתי במחשבות...

רחוב מרוחק, כפר סבא, ברגים על הכביש ואני שלפני 500 מטרים יצאתי את המוסך מצאתי את עצמי עוצר בצד הכביש ומביט בבורג הסורר מביט בי מביט בו...

והוא בלי בושה השלישי שביקר אותי - בשלושה ימים..

חזרתי למוסך...

מה ת'אומר?!

פורסם

תראה.

לי היה עכבר בבית.

שמתי עליו קערה , קרטון מתחת , ושילחתי אותו אל השדה הקרוב.

אחרי שבוע -שוב עכבר.

הפעם הוא ברח למקלחת - שמתי עליו כוס (לא כוס אמו , אלא כוס ששותים בה). החוצה ,לשדה.

אחרי עוד שבועיים , שוב עכבר - הפעם שרד שלושה ימים תוך התחמקות ממלכודות דבק (נראה כמו פאסט בקלקר) וכו'.

הטיפול הפעם כלל כפכף בראש.

זהו -נגמרו העכברים.

מוסר השכל -

תבריג כבר את הבורג הזה לאן שהוא (אולי לקיר בתור מתלה למעיל העור?) וגמרנו - קצת הסקת מסקנות... :idea:

:roll::lol::lol:

פורסם
תראה.

לי היה עכבר בבית.

שמתי עליו קערה , קרטון מתחת , ושילחתי אותו אל השדה הקרוב.

אחרי שבוע -שוב עכבר.

הפעם הוא ברח למקלחת - שמתי עליו כוס (לא כוס אמו , אלא כוס ששותים בה). החוצה ,לשדה.

אחרי עוד שבועיים , שוב עכבר - הפעם שרד שלושה ימים תוך התחמקות ממלכודות דבק (נראה כמו פאסט בקלקר) וכו'.

הטיפול הפעם כלל כפכף בראש.

זהו -נגמרו העכברים.

מוסר השכל -

תבריג כבר את הבורג הזה לאן שהוא (אולי לקיר בתור מתלה למעיל העור?) וגמרנו - קצת הסקת מסקנות... :idea:

:roll::lol: :lol:

:-D :-D

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לפי החישובים שלי, ואתם מוזמנים לבדוק אם אני טועה, באחד הצמיגים היו לך כבר לפחות 2 פנצרים.

אתה צריך להתחיל לחשוב על החלפת צמיג.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

העובדות :

א. יצאת מהמוסך וראית בורג .

ב.קיבלת פנצ'ר ועוד אחד ועוד אחד וכולם מברגים . .

מסקנות:

2 אפשרויות :

א. תגיד למוסכניק שלך שיפסיק לפזר ברגים בכביש

ב. תבדוק למה נופלים לך ברגים מהאופנוע . . . . :-D

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

הייתי אומר שאומת הבורג הכריזה מלחמה עליך !!

קולו של ג'יימס הטפילד האגדי מהדהד במוחי הקודח !!

fight fire with fire , או כדברי חז"ל - מתחילים להילחם בכל הכח ולאט לאט מגבירים כח.

שמע מה תעשה :

קח איתך לכל נסיעותיך בקבוק מים (חשוב מאוד - לא מינרלים !!) כל אימת שתפגוש בבן עוולה מונח לו כזאב בעור של כבש בתוך האספלט , עצור לידו . רסס את אם אמא שלו במים והמשך לדרכך שמח וטוב לב , החלודה כבר תעשה את שלה תוך כמה חודשים ומה שיפה בחלודה זה שהיא מדבקת וקטלנית לאומת הבורג כך שלאחר שהבן זXXX יחזור למשפחה שלו לאחר יום פורה מהכביש הוא ידביק גם אותם וכשבתו הסוררת תדפוק ראש (תרתי משמע) גם החבר החרמן שלה ידבק. וכך לאט לאט יושמדו הצוררים אחד אחרי השני בעינויים רבים ובייסורי שאול.

פורסם

קח איתך לכל נסיעותיך בקבוק מים (חשוב מאוד - לא מינרלים !!) כל אימת שתפגוש בבן עוולה מונח לו כזאב בעור של כבש בתוך האספלט , עצור לידו . רסס את אם אמא שלו במים והמשך לדרכך שמח וטוב לב , החלודה כבר תעשה את שלה תוך כמה חודשים ומה שיפה בחלודה זה שהיא מדבקת וקטלנית לאומת הבורג כך שלאחר שהבן זXXX יחזור למשפחה שלו לאחר יום פורה מהכביש הוא ידביק גם אותם וכשבתו הסוררת תדפוק ראש (תרתי משמע) גם החבר החרמן שלה ידבק. וכך לאט לאט יושמדו הצוררים אחד אחרי השני בעינויים רבים ובייסורי שאול.

אסור.

לוחמה כימית נגד כוח קטן יותר ומצויד פחות .מה יגידו באו"מ .שוב פעם גינוי שוב פעם וטו של ארה"ב.

תחשוב אל המדינה ,ואל איך נראה בעולם.

הפיתרון היחיד טרנספר כל הברגים ישלך לאחר כבוד למוסכניק שלך ובזה תגמר הפרשה.

Dead but dreaming

• תוכן חדש...