Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבר, זה שהוא עושה 350 ק"מ בתוך העיר לא אומר הרבה. מה גודל המיכל דלק שלך. מהי התצרוכת של הרכב לליטר דלק. אתה צריך לתת עוד נתונים. 350 ק"מ בפיאסטה שלי זה 1 ל 10 ק"מ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מתי עשית לרכב טיפול של החלפת מסננים, מצתים וכיוצא בזה. באיזה צמיגות שמן אתה משתמש דרך אגב?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

יש לי ג'אז 2006 שעושה 7.5-8 למאה קילומטר בעיר. בבינעירוני, אם אני עדיין, אני יכול להגיע ל-5.5 למאה.

תראה שאתה עדיין על הגז, שילחץ האוויר בצמיגים תקין, שאין מטען עודף באוטו ושהרכב מטופל.

אחלה אוטו. אני מאוד מרוצה ממנו!

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

דרך אגב זיו,המוסך המורשה אמר לי שטיפול 40 אלף עולה בסביבות 2400 ש"ח בגללל החלפת 7 מצתים.

האם זה הגיוני?

פורסם

כן זה הגיוני ,ברכב שלי (הונדה אחרת)רצו 775 שקל ל4 פלגים.הזמנתי באינטרנט עלו 44$ כולל משלוח.158 שקלים.אני מדבר על מקוריים NGK להונדה.

פורסם
דרך אגב זיו,המוסך המורשה אמר לי שטיפול 40 אלף עולה בסביבות 2400 ש"ח בגללל החלפת 7 מצתים.

האם זה הגיוני?

איך הגעת ל-4 פלאגים , יש לך ברכב 4 פלאגים בלבד.

4 פלאגים מקוריים אמורים לעלות כ-150 ש"ח.

פורסם

טומי, רק כדרך אגב, אם אינני טועה הצמיגות של השמן שלך צריכה להיות 5W-20 או אפילו 0W-20. אם האוטו עשה טיפול ב 100 אלף ועכשיו הוא על 110 אז הטיפול שלך כבר מעבר לפינה. אולי פילטר אויר מלוכלך וסתום.

פורסם

לכן כדאי להזמין מחו"ל יעלו כל ה8 פלגים בערך BKR6E-11 http://www.ebay.com/bhp/ngk-bkr6e-11 והיותר מומלצים BKR6EIX-11 http://www.ebay.com/bhp/ngk-bkr6e-11 כמובן שיש עוד אתרים שאפשר להזמין מהם.בדרך כלל עד שבועים שלוש אצלך בסניף הדאר.רק לא להביא דרך חברות שילוח(פדקס ,UPS) וכ"ד).

• תוכן חדש...