Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באסה!

הרגע חזרתי מטסט שבו למעשה הוכשלתי על נקישה בסיבוב ההגה מימין לשמאל וגם על זיהום אוויר.

הרכב שברולט קוואליר '98 2200-LS

1. מה הבעיה לדעתכם?

2. מה עלות התיקון?

3. האם זה נופל בתחום הבטיחותי? מקום מומלץ?

4. איזה תוסף מומלץ להעלמת זיהום האוויר?

אגב, הרכב שלי לא מזהם כמעט מכיון והוא נוסע רק על גז (הנעת גז). זה לא עזר לי, כי הם בודקים זיהום אויר על בנזין. איזו טיפשות!

פורסם

1. ברישיון כתוב לו גפ"מ - רכב מונע על גז

2. גם כי יש תיבת תצוגה שאור צהוב מסמן שהרכב על גז והוא יודע את זה.והוא שאל וטרח להיכנס לרכב לבדוק בעצמו.

3. וגם כי אמרתי לו בתקווה שיבין שהרכב הזה לא מזהם כי הוא גם ככה נוסע על גז...

בקיצור, לא עזר...

המצחיק בסיפור שניגשתי לרב בוחן לערער על ההחלטה המקוממת הזו, והוא הסביר לי בדיוק מה לעשות כדי לעבור.

1. לקנות תוסף ולדאוג למלא כשהרכב על חצי טנק.

2. לנסוע על הילוך 3 בתיבת ההילוכים (אחרי הילוך DRIVE) כשהמטרה לא לשנות הילוכים בתיבת ההילוכים האוטומטית - יענו לתת למנוע להתאמץ ולהישאר חם.

3. להרביץ נסיעה ארוכה של כמה עשרות קילומטרים טובים לפני הטסט ואז להגיע ולעבור.

אין דרך אחרת לומר זאת, המערכת פשוט דורשת שיעבדו עליה.

יש למישהו מידע בנוגע לנקישה שהיא סיבת הכישלון בטסט? בטופס רשום "נקישה בצלב הפנימי".

מה זה? מסרק הגה? קפלונג?

פורסם

יש מצב שמסרק הגה מת. (גם לי הלך בגיל כזה המסרק בקוואליר).

אבל תלך למוסך מתמחה ותבדוק.

איפה אתה גר?

לגבי הגז והבנזין, הייתי פשוט מחליף בין המנורות של הגז והבנזין (זה לעקוף את המערכת, וזה מה שהם רוצים).

הבעיה פה שעל גז נראלי יתחרבשו לו כל המספרים על המסך.

אי אפשר לעשות קומבינה זמנית שיכנס לצילינדר חצי גז חצי בנזין נגיד?

הוא נתן לך צ'אנס לפחות בזיהום אוויר?

למה בטסט של הקוואליר שלי, לקח לנו איזה 15 דקות ככה רק הבדיקה של הגזים, נתן לי הזדמנות.

פורסם

אף פעם בטסט לא ביקשו ממני לעבור לגז או לדלק...

הוא לא אמור לעניין אותו בכלל.

גפ"מ כולו עומד בתקן EURO4 כמו סופר מיני מודרנית - גז טבעי כבר באמת לא מזהה בכלל.

ויש לי 2 רכבים על גפ"מ בבית, אתה יכול למשוך את הלקוח בקרה של הגז לתוך הקופסאת פיוזים ואז איך הוא ידע שאתה על גז או על דלק?

נשמע לי חרטוט בשביל למכור K44 מהשכן.

פורסם

בטוח, השאלה אם הוא יעשה קומבינה עם הנוריות בקרה, האם הגז לא ישגע לו את המכשיר שבודק גזים? (נגיד אם הוא צריך להוציא לדוגמא 0.9, והגז בכלל מוציא 0).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי לדווח למען הדורות הבאים.

(לא חכם והגון לשאול שאלות, לפתור את הבעיות ולא לחזור לדווח)

1. מסרק ההגה שופץ.

2. בטסט ביקשו ממני לעבור למצב של דלק. מובן שנכשלתי מכיון והמערכת הזו לא פעילה כמעט. כזכור אני נוסע על גז.

3. למדתי על בשרי את הקומבינות שקיימות במכוני הבדיקה. הבודק פשוט הפנה אותי באלגנטיות ל"מומחה CO-2" על מנת שיעבור אותי את הטסט תמורת תשלום עבור אינפוזיה והתחייבות להעביר טסט. הייתי עצבני, מותש ומאוכזב שפשוט שילמתי עוד כמה גרושים העיקר לברוח משם.

פורסם

אתה מרגיש הבדל עכשיו, שמסרק ההגה שופץ?

סתם מעניין אותי, אני אישית הרגשתי הבדל, לפני זה היו מכות מורגשות בנסיעה על משטח משובש.

זוהי דרכו של הפורום, רצוי שכולם יחזרו לדווח כמוך!

איך למעשה עוברים טסט, כל אלה שהתקינו גז ברכב? (ויש פה לא מעט כאלה).

פורסם

מורגש הבדל גדול לאחר השיפוץ.

ההיגוי השתפר והתחדד ואין יותר את תחושת הניתוק של ההגה מהכביש במהירויות גבוהות.

פורסם

יש לי למרבה הפלא 2 קאוואלירים על גז בבית,2 מנועים שונים,2 צורות שונות,2 מערכות גז שונות.

מעולם לא ביקשו ממני לעבור לדלק/גפ"מ בזמן טסט.

פשוט עשו לי זיהום אוויר בצורה הרגילה.

אחת מהן אפילו הייתה עם סופ'רצ'ארג'ר ועברה טסט בצורה חלקה את הזיהום אוויר.

חשוב מאוד להגיע לטסט עם רכב "חם" לאחר נסיעה,כשהממיר כבר "התרחב".

• תוכן חדש...