Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מבין שלושת הרכבים כמובן שבשנתון 2009 הכי משתלם מבחינת אמינות בטיחות צריכת דלק ונוחות בתקציב של 50 +- 5 אלף נוספים. זה כנראה תהיה עסקה מחברת ליסינג.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

נהגת/ישבת ברכבים המדוברים?

מאוד לא אהבתי את המושבים בפורטה, נסיעה מבית שמש לנתב"ג עשתה לי כאבי גב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כל השלושה אמינות.

מבחינת נוחות פוקוס הרבה יותר נוחה מהשתיים האחרות, ואם יש לך ילדים היא גם המרווחת והנוחה ביותר למשפחה מביניהן.

מבחינת בטיחות לדעתי הן זהות, אולי לפוקוס יש יתרון כיוון שאחיזת הכביש שלה טובה יותר

מבחינת צריכת דלק אין הבדל משמעותי.

פורסם

הפורטה חסכונית יותר מהשתיים האחרות בערך ב-15%, הפוקוס חלשה משמעותית יחסית למאזדה ולקיה.

המאזדה צפופה יחסית לקיה ולפוקוס, הפוקוס הכי מרווחת.

לו אני במקומך הייתי הולך על הקיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החזרתי את הפורטה מודל 2010 לפני כשבוע לחברת הליסינג בתום החוזה.

הרכב שימש אותי בנאמנות לאורך כ 100,000 ק"מ, הרכב יחסית מרווח , תא מטען מכובד, הרכב מאובזר גם בגירסאת הליסינג שלו , מצויד בכל אביזרי הבטיחות המקובלים , ואם ננהג במתינות גם חסכוני יחסית בדלק, קרוב ל 12 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת, ברגל קלה גם ראיתי 14 ק"מ לליטר.

קח בחשבון שאם אתה נוסע בעיקר בעיר צריכת הדלק תצנח לסביבות ה 10-11 ק"מ לליטר, המגרעות הם רעש נוכח בתא הנוסעים , אותי אישית זה הטריד, נוחות נסיעה לוקה בחסר על כבישי ארץ הקודש, התנהגות נטראלית והגה אילם.

למרות זאת לטעני היא עדיפה על ה 3 , לגבי הפוקוס הבעיה שלה היא מנוע חלשלוש וצריכת דלק גבוהה עקב כך, לטעמי הפורטה היא תמורה טובה לכסף בתקציב הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
נהגת/ישבת ברכבים המדוברים?

מאוד לא אהבתי את המושבים בפורטה, נסיעה מבית שמש לנתב"ג עשתה לי כאבי גב

נהגתי בפורטה זריזה נוחות רגילה. ומעט רועשת שנתון 2012 נסעתי במאזדב 3 נותנת קיקים כנל . האמתי שניהן שומות הפורה והמזדה והפוקוס רק ישבתי לא יצא לי לנהוג . היא נוחה אבל

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• תוכן חדש...