Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמור להיות מותקן על הצינור המסומן בחץ.

זה שסתום נשם פרטי חד-כיווני, זהו בעצם חתיכת צינור שמתחבר בטור לצינור הכניסה, בעל חריר לאוויר החופשי שעליו מותקן שסתום חד-כיווני.

מתאים לאנשים בעלי יציאות עם קוטר קטן עד בינוני-קטן.

Untitled.jpg

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שאתה לא רציני, אענה ברצינות: שסתום אלחוזר לא יכול לעזור פה כיוון שהאסלה מתרוקנת מואקום בצנרת - וכיוון הזרימה היא ככיוונו של האלחוזר.

:turn-l:
פורסם
זה אמור להיות מותקן על הצינור המסומן בחץ.

זה שסתום נשם פרטי חד-כיווני, זהו בעצם חתיכת צינור שמתחבר בטור לצינור הכניסה אבל זה צינור יציאה -דרכו יוצאים המים ושאר מרעין ובישין ,ולא נכנסים , בעל חריר לאוויר החופשי שעליו מותקן שסתום חד-כיווני.

מתאים לאנשים בעלי יציאות עם קוטר קטן עד בינוני-קטן.

תגובתי באדום .

בברכה

מוטי

פורסם

הבעייה היא וואקום בצנרת ששואב את המים מהאסלה.

החריר הזה מאפשר מעבר של אוויר מבחוץ לתוך צינור הביוב הראשי מה שמונע את שאיבת המים.

השסתום על החריר נועד למנוע את המפגש החוזר שלך עם הארוחה שכרגע הורדת.

* ב"צינור הכניסה" התכוונתי מהצד של צינור הביוב הראשי.

פורסם

לפי התיאור שלך לא מדובר בעצם על שסתום אל-חוזר לצינור הראשי אלא על אביזר שמהותו להוות נשם כדי לשמור על לחץ אטמוספרי בצינור. הנשם עצמו בנוי משסתום אל חוזר שתפקידו להעביר אוויר בכיוון אחד. העניין הוא שזה צריך להיות שסתום שמסוגל להעביר ספיקת אוויר דיי גבוהה.

לפני שהייתי הולך על פתרון כזה הייתי מנסה לשטוף את הצינור הראשי, מהגג כלפי מטה.

פורסם

אני עדין מחכה לאינסטלטור שיבוא .

יום אחד הוא אמר לועד הבית שהוא נתקע עם הרכב לכן הוא לא הגיע , יום אחר הוא אמר לה שהוא על סולם והוא יחזור אליה שהוא ירד מהסולם . אני מקווה שהוא כבר ירד מהסולם , שהוא עלה עליו לפני 3 ימים .

האם ניתן לחבר צינור מים בגג הבניין לקולטים - ללא צורך במחברים מיוחדים ? .

ע"מ לשטוף את הצינור , תודה מראש וחג שמח לכולם .

רב תודות על התשובות בשירשור .

Sound Stream -Trantula 800.2

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום

באחת האסלות אצלי בבית מתרוקנים לגמרי המים [באסלה, לא בניאגרה].

איך זה קורה ומה המשמעות?

אגב, הצינור מאחורי אותה אסלה מחובר עם שרשורי ישר לריצפה [זאת אומרת אני רואה חיבור מצד אחד לאסלה ומצד שני לרצפה ממש. לא רואים איזו הברגה או משהו].

מדובר בבית חדש, ואני חושב שהמצב הנ"ל לא תיקני [מה קורה אם יש חור בצינור? צריך להזמין אינסטלטור + רצף?!]

הבעיה היא שהקבלן טוען שזה בסדר.

אני צריך להזמין שמאי?

אינסטלטור?

מי אמור לתת לי חוות דעת מוסמכת שתחייב את הקבלן?

עריכה:

לא חלמתי לבצע חיפוש. אפילו את את היה כאן כבר :lol:

ולענייננו:

אני גר בקומה 3/3, והדירות מתחתי ריקות מאז ומעולם.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

תישמע, זה צינור ביוב, לא מדעי המחשב, כפי הנראה יש לך וואקום בצינור ששואב את המים מהאסלה.

הוואקום נוצר, כפי הנראה, כשאחד השכנים מוריד באסלה משהו גדול שתופס את כל רוחב הצינור ולא מאפשר לאוויר לעבור.

הנשם, אותו חור בצידו העליון של הצינור סתום.

או שסתם מישהו ממש צמא אצלך בבית.

ובאופן כללי, כל דבר עובד עד שהוא מפסיק לעבוד, אז אני בהחלט מאמין ש"אתמול זה עבד", אחרת היית פותח את השירשור הזה אתמול.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אם הבנתי את כוונת פות"ש - אז יש פיצוץ/ נזילה.

מצריך אינסטלטור להחלפת צנרת + רצף.

אבל מוזר שדבר כזה יקרה בבנין בן חצי שנה. נשמע כאילו הקבלן חסך..

• תוכן חדש...