Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבהיר את עצמי שוב.

יש 2 בעיות.

1. עצם זה שהמים נעלמים. לפי מה שהסבירו לי רבותי המלומדים, זה נוצר עקב וואקום בצנרת. אנסה להזרים מים בלחץ מהגג ואעדכן.

2. אין לי שום נזילה או פיצוץ. יש לי בעיה עם עצם ההתקנה של הצנרת, שהיא נכנסת ישירות לתוך הריצוף, בלי איזה מחבר או מתאם או אנאעארף. לי כהדיוט זה נראה לא תקין, כי בהנחה ובעתיד יהיה חור קטנטן בשרשורי, במקום שאוכל לבד להחליף אותו, אאלץ להזמין רצף?!

תמונות:

SAM_0092.JPGSAM_0093.JPGSAM_0094.JPGSAM_0095.JPGSAM_0096.JPG

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מכוער זה ברור.

השאלה אם יש לי דרך להוכיח שזה לא תקין.

הקבלן מבחינתו טוען בתוקף שהכל בסדר.

להביא שמאי?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

השרשורי הזה זה פתרון לא כל-כך מקובל בבנייה חדשה, אם כי הוא תקני לחלוטין.

מהנדס אינסטלציה רציני פותר את כל הנקזים עם ניפל קונוונציונלי,שיש לו גם מכסה ביקורת.

יש מצב שבמסגרת שינויי דיירים הזזתם את האסלה? (למרות שנראה שבקולטן יורד ממש לצד האסלה).

בפירוש לא תקני שלא מתאפשר לך לפרק את הצינור לבדיקה וניקוי/החלפה. הסימוכין לכך הם מתוך הל"ת (הוראות למתקני תברואה) סעיף /3.2.4.2

*בתמונות נראה לעיני הלא מקצועית שהאפסילון מאוד נמוך. זו הסיבה שאין לך פתח ביקורת, זו הסיבה שהצינור "קבור". ויכול להיות שהזווית המוזרה הזו היא בכלל הגורם לבעיה שלך. תיכף נהג לילה יכנס ויחווה דעה מקצועית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אין לי בעיה עם עצם זה שהצינור הוא שרשורי ולא קשיח. הבעיה היא עצם זה שהוא פשוט נכנס לתוך הריצוף עם מלט מסביב.

ולא ביצענו שום שינויים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני לא הייתי מסכים לקבל עבודה כזאת חאפרית בבית חדש , גם אם זה לא הגורם לבעיה כרגע זה יביא צרות .

אני יכול לא להסכים למליון דברים.

מדובר בדירה של מחיר למשתכן. כל עוד שזה עומד בתקן - אני לא יכול לעשות כלום.

השאלה האם זה אכן תקני.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שוב:

השימוש בשרשורי הוא תקני למרבה הצער.

מה שלא תקני זה אופן הביצוע. קרא את הסעיף שהפניתי אליו, בקישור שצירפתי מהל"ת

פורסם

מה זה "מחסום קבועה"?

3.2.4 לכל מחסום תהיה גישה לניקוי כדלקמן:3.2.4.1 למחסומי קבועות שאינם מהווים חלק בלתי נפרד מהקבועה, באחתמהאפשרויות הבאות:(א) המחסום יהיה גלוי עם אפשרות לפרוקו לצורך ניקוי מבלי לגעתבקבועה.(ב) המחסום יהיה סמוי עם פתח גישה המאפשר פרוקו לצורך ניקוימבלי לגעת בקבועה.(ג) המחסום יהיה סמוי ויצוייד בפתח ניקוי ובקרה כך שתתאפשרגישה לכל אורכו מהפתח או מהקבועה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

"קבועה" זה הכלי הסניטרי. כיור,אמבטיה או אסלה במקרה שלנו.

"מחסום" זה מחסום הריחות, או קופסאת הביקורת. במקרה של אסלה, מקובל לקבוע שהמחסום הוא הניפל שמתחבר לצינור האנכי.

נקודת מבט- הציטוט שהבאת מתייחס לזווית שמחברת בין שני צינורות ניקוז, ו"קבורה" בתוך קיר.

הבעיה שבגללה נאלצו להשתמש אצל פות"ש בצינור שרשורי, היא שהאפסילון ממוקם נמוך מידי ביחס לנק' המוצא של האסלה.

גובה היציאה של האפסילון צ"ל התוצאה שהיא ההפרש של הנוסחה הבאה:

כאן האסלה קרובה מידי לנקז, או שהאפסילון נמוך מידי עבור המרחק. בגלל זה גם שאלתי אם הוזזה מהתכנון המקורי.

שוב, אני לא מהנדס אינסטלציה, והייתי שמח באם נהג לילה היה כאן כדי לגבות או להפריך את דברי, אבל לדעתי יש סיכוי לא קלוש בכלל שהפתרון הזה, בגלל השיפוע הלא-סטנדרטי שלו או השד יודע מה, הוא גם הגורם לבעיה של הוואקום.

• תוכן חדש...