Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא שמעתי שמישהו מתקין קופסת ביקורת על קו השירותים. בכל מקרה מחסום הריח של האסלה נמצא באסלה עצמה. זו, בין השאר, הסיבה שהמים עומדים בתחתית.

פורסם

אני יחדד , את הבעייה של העלמות המים מהאסלה , האינסטלטור ינקה את הנשם. שאלתי היא לגבי קופסת הביקורת שנמצאת ברצפה יש מכסה מפלסטיק ברצפה , אצלי אין שם מים עומדים. האינסטלטור אמר שצריך שיהיו שם מים עומדים האם זה נכון ?.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אם אתה מדבר על קופסת הסעף של הביוב אז כן, אמורים להיות שם מים מכיוון שצינורות הניקוז שמחוברים לקופסה אמורים להיות בגובה של כמה סנטימטרים מתחתית הקופסה ע"מ ללכוד מוצקים שיכולים לסתום את הצנרת.

אבל אין לזה שום קשר לצינור הנשם.

פורסם

כן , אני אכן מדבר על קופסת הסעף , אני יודע שאין לה קשר לצינור נשם .

מדוע קופסת הסעף אצלי - ריקה ממים ? .

פורסם
אמורים להיות שם מים מכיוון שצינורות הניקוז שמחוברים לקופסה אמורים להיות בגובה של כמה סנטימטרים מתחתית הקופסה ע"מ ללכוד מוצקים שיכולים לסתום את הצנרת.

הדגשתי עבורך. האם זה המצב אצלך, או שמא הצינורות לא גבוהים יותר מתחתית הקופסה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש קופסאות ביקורת עם מחסום ריח ואז המים עומדים בקופסא.

לא לתפוס מוצקים כי אם למנוע מריח לעלות בדירה.

יש קופסאות סעף ללא מחסום ריח שבהן מים לא עומדים וזו לא תקלה כל עוד הקופסא סגורה טוב ולא יוצא ריח.

יש מצב שמתקרבת לה סתימה בביוב הראשי ואז המים גם מפמפמים בירידה ושואבים קצת מאצלך.

בקשר לצינור אויר תשפוך בפנים מים זה אמור לרדת בבריכה.

מים אתה יכול לקחת מאחד הברזים שעל הדוודים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון בנושא : אתמול ועד הבית הזמינה אינסטלטורים , הם הגיעו אתמוך בדקו באסלה שלי את ההדחה של המים על ידי לחיצה על כפתור ההדחה , לאחר כמה שניות הם אמרו שהבעיה היא באסלה . אמרתי להם מה זה קשור לאסלה , אין שום טפטוף של מים על הרצפה , אלא העלמות של המים מהאסלה בליווי ריח רע .

אמרתי להם שיתכן שהבעיה היא בצינור נשם , עלינו אני ושני האינסטלטורים לגג , הם ראו את הצינור נשם , הם הסתכלו עם הפנס של הפלאפון לתוכו , ואחד מהם אמר שיש סתימה .

הם אמרו שהם צריכים להביא מוטות ע"מ לפתוח את הסתימה , אמרתי להם אם הם אחראים על כך שזה יפתור את הבעיה והם אמרו שכן .

היום הגיע אחד מהם בבוקר עלה לגג ל - 15 דק' , עם המוטות , ניקה אמר שהצינור נשם היה סתום - זה היה ב- 11 בבוקר .

שאלתי אותו כשהוא סיים , אם הוא אחראי לכך שזה יפתור את הבעיה והוא אמר שכן ולהתקשר באם יש בעיה בנושא .

היום בערב שוב יש העלמות של מים מהאסלה בליווי ריח רע .

האם יתכן שעדין יש סתימה בצינור נשם ? , האם יתכן שהבעיה היא לא בצינור נשם ? .

עלות התיקון ששולם ע"ח וועד הבית , 450 ש"ח .

פורסם

נמאס כבר מבעלי מקצוע חאפרים . האם בצינור נשם עוברים מיי ביוב ?. האם ישנה דרך פשוטה לפתור את הבעיה ?.

פורסם
אם הכוונה אלי, לא ממש הבנתי את השאלה.

חלילה אליך, ההדגשה הייתה עבור פות"ש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האם מישהו יכול להסביר איך נשאבים מים מהאסלה שלי כתוצאה מצינור נשם סתום . הרי אני גר בקומת קרקע , מה יכול לגרום למים לעלות למעלה במעלה צינור הנשם ? .

פורסם

מים (ולא רק מיים אלא גם תוספות מוצקות...) שזורמים במורד הצינור מהווים בוכנה נעה, שבהעדר מעבר אויר חופשי, יוצרת וואקום. הואקום שואב את המים מהאסלה שלך.

:turn-l:
פורסם

הרגע הגיעו האינסטלטורים שהזמינה ועד הבית , הם אמרו שצריך להתקין "אל חוזר" על מנת לפתור את הבעיה של "הריח הרע מהשירותים ונסיגת מפלס המים באסלה" , אמרתי להם שהבניין קיים 60 שנה בלי אל חוזר - אלא רק עם צינור נשם ובמשך השנים הללו לא הייתה בעיה של ריח רע ונסיגת מים , הם אמרו :"הצינור נשם עשה את שלו " . צריך להתקין "אל חוזר בעלות של 3,500 ₪ " , אמרתי להם שהוועד הזמינה אותם פעם שעברה ע"מ לפתור את הבעיה והם אמרו שהייתה סתימה בצינור נשם והם פתחו אותה . אמרו לי : " מתחילים בדברים הזולים " , מעשית : הם קיבלו 450 ₪ והבעיה נשארה בעינה .

• תוכן חדש...