Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צינור זה צינור, אין דבר כזה "עשה את שלו".

הם הבינו שגדול עליהם לפתוח את הסתימה והציעו פיתרון עוקף במחיר מופקע.

התקלה היתה ונשארה צינור נשם סתום.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה יכול להיסתם צינור נשם ? .

מה להגיד לועד הבית להגיד לאינסטלטורים הללו - שקיבלו כסף ע"מ לפתור את הבעייה - ריח רע מהאסלה ונסיגת מים ולא פתרו אותה .

לטענתם הייתה סתימה והם פתחו אותה , הפתרון שהם מציעים הוא : להתקין "אל חוזר" בעלות של 3,500 ש"ח - מה שלא יקרה בוודאות .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

האם יש לך גישה לפתח צינור הנשם? בהנחה שמדובר בצינור אחד שמשותף לכל הדירות, אחת מעל השנייה, אז צינור הנשם הוא רק מהדירה בקומה העליונה ומעלה, אל הגג.

:turn-l:
פורסם

צינור הנשם בולט מהגג בערך ב- 10 ס"מ .

אני חושב שהוא משותף ל-4 דירות , לי ולעוד 3 שכנים בקומות מעלי .

יש לי גישה נוחה לצינור נשם .

הסתכלתי לתוכו עם פנס אך לא ניתן לראות לכל אורכו , בקטע של 3-4 מטר העליונים ניתן לראות שאין לכלוך מה קורה מעבר לא ניתן לראות .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תזרים מים בלחץ מהגג ותראה אם הם עוברים חלק בצינור או מתחילים לעלות. יש מספיק אינסטלטורים רציניים שידעו להתמודד עם בעיה כזו.

פורסם

אם הייתה בעיה כזו כשקומה 3 היה מוריד מים השירותים היו עולים לו. בשימוש בצינור הספיקה קטנה משמעותית מזו של הורדת המים באסלה ולכן זה לא סביר, אם כי באמת שכחתי לציין שיש סיכוי קטן שלמישהו יעלו השירותים וזה יהיה מאד לא נעים...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

אגב לא הבנתי את הרעיון של התקנת אל חזור.

פורסם

אל-חוזר בשימוש הזה מותקן ע"י הקטנת קוטר הצינור והתקנת השסתום בינו לבין הצינור הראשי.

הפיתרון הזה הוא גם יקר וגם יש לו הרבה בעיות משלו.

• תוכן חדש...