Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.6 2010 ליס'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאוקטביה MPI גיר אוטומטי רגיל עם 6 מהירויות ולא DSG רובוטי כפול מצמדים.

יחידת הכוח עצמה מעט רועשת וצריכה לעבוד בכדי להזיז את הרכב.

פורסם

הבנתי שהאמינות של הדגם הזה טובה יותר

מנוע אטמוספרי-ללא טורבו, גיר אוטומטי פלנטרי, אולי אפילו תוצרת יפנית... שווה לבדוק

קח לנסיעת מבחן ובדוק את הסחיבה של האוטו.

צריכת הדלק מניסיון של חבר אם אוקטביה סטיישן 1600 - 1:12

פורסם

שלום,

אני בעל סקודה אוקטביה 2.0 גיר פלנטרי רגיל.

1600 כבד למרכב הנ"ל, וצריכת הדלק תהיה בערך 1-10, להגיע ל 1-12 כמעט בלתי אפשרי.

מבחינת אמינות אין שום בעיות, עם אני לך בעיה עם המנוע החלש, רכב מומלץ מאוד!

תא מטען ענק! ממש נהנה מהרכב.

שהיה בהצלחה

יום טוב!

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

צריכת הדלק שנבדקה אצל החבר כללה בעיקר נסיעות בינעירוניות בשילוב מעט נסיעות עירניות.

עם רגל מתונה על הדוושה - לא רואה סיבה לא להגיע ל 1:12.

אלא א"כ אתה ממש לא אוהב להזדחל מאחור בפתיחות רמזור :)

פורסם

אני בעלים של אוקטביה MPI 1600 ומאד מרוצה.

כפי שצוין, מדובר בדגם אמין ביותר, מנוע וותיק ללא טורבו, גיר אוטומטי "רגיל" ולא רובוטי ועלות הטיפולים נמוכה מזו של הדגמים הבכירים והמורכבים יותר.

צריכת הדלק הממוצעת (כאשר רוב הנסיעות בעיר עם מזגן) עומדת על כ-10 ק"מ לליטר.

מחוץ לעיר התוצאה משתפרת, אינני יכול לומר בדיוק כי לא ממש מדדתי אבל תוצאה של 12-13 ק"מ לליטר במהירות ממוצעת של 120 קמ"ש נראית לי נכונה.

קשה לומר שמדובר ב"מטוס", מרגישים שמדובר במנוע החלש שבקשת הדגמים של האוקטביה בשוק הישראלי, הרכב בהחלט מספק את הסחורה וסוחב באופן סביר (כמו למשל פורד פוקוס מאותה שנה), כדי לזרז את העניינים נדרשת לחיצה נחושה על דוושת הגז, סה"כ לנהג הרגיל והנורמטיבי, הביצועים סבירים.

תא המטען ענק (הכי גדול שיש בקטיגוריה כולל כל הסטיישנים),דלת חמישית הופכת העמסת מטען לקלה, הרכב נעים ושקט (למעט רעש צמיגים מאיזור ה-70 קמ"ש שאופייני גם בג'טה), הנסיעה מאד נוחה ,מזגן יעיל מאד, שיכוך מהמורות מול זוית גלגול ואחיזה-מצוין.

הביטוח עדיין יקר יחסית, גם הטיפולים. מצד שני האמינות "חוסכת" פי כמה וכמה כך שבתוצאה הסופית האחזקה יותר מסבירה ביחס לרכב אירופאי.

אם הספק המנוע וביצועי הרכב הם לא עניין קריטי אזי מדובר ברכב מוצלח ונעים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...