Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו עבודה מקצועית,אבל ברגע שהם שמו פס סגול כדי לכתוביות יהיו ישר,זה כבר הפיל אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עבודה ממש קפדנית, למרות שלא הייתי עושה את זה לאף מכונית שבבעלותי, יצא דווקא יפה בסופו של דבר.

אתה יכול לפרט למה ?

בצבע הנכון והמחיר הנכון אני עכשיו מכניס את הרכב.

פורסם

לא נראה טוב, מה שכן הלוואי שהיו לי הכלים האלה בזמן שעטפתי את הספרים עם הפלסטיק השקוף הזה :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נראה כמו תפוח אדמה לפני ל"ג בעומר.

רכב אחרי פוליש ווקס הרבה יותר יפה מהנייר אפיה הזה.

אחרי לכלוך הוא לא יהיה מבריק, ואחרי שיפתחו עליו כמה דלתות התוצאה בכלל תהיה מזעזעת.

בחור רציני לא ינהג בדבר כזה.

פורסם
אתה יכול לפרט למה ?

בצבע הנכון והמחיר הנכון אני עכשיו מכניס את הרכב.

יש לי שלוש מראות ברכב, אני צריך שכל הרכב שלי יהיה מראה אחת גדולה?

וברצינות, אני לא מתחבר לצבע האפור-כסוף למכוניות, ולא חובב ניקלים.

פורסם
סופר לנסר רכב מאוד מהיר, חבל שהוא לא שייך לישראלים

מעבר לעובדה המגוחכת שסופר לאנסר זה רכב ״מאד מהיר״,

מה זה אומר ״חבל שהוא לא שייך לישראלים״??? :shock:

פורסם

הבעיה היא שכזה רכב יהיה מגנט מאוד חזק לונדליזם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עבודה יפה ונקיה. צרם לי קצת לראות את הפרסומת ל-3M בכל מקום, במיוחד כאשר ל-Hexis ולמתחרים נוספים יש מוצרים מוצלחים יותר בתחום. ככה"נ במקרה זה נבחר ה-3M בגלל שהוא קל יותר להסרה, כלומר המכונית תוכל להימכר בצבע המקורי שלה ברגע שתסתיים תקופת התצוגה.

בארץ אני לא מאמין שזה יתפוס. החומרים האלה יקרים מאד, אין להם כמעט חיקויים סיניים והם רגישים מדי לאופי הנהיגה הלבנטיני (כלומר לא מתמודדים היטב עם שריטות ומעיכות).

• תוכן חדש...