Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה מחקו לי את התגובה הארוכה וחבל.

בכל מקרה, עד שלא יהיה הוכחה שהמוצר איכותי ועמיד (ותהיה בטוח שניקלים מאוד רגישים לכלוך ושריטות) לא שווה להשתמש.

פורסם

לרכב חדש בטוח לא הייתי עושה את זה, אולי לרכב שהוא ישן טיפה כמו שלי הייתי עושה וגם לא בצבע כסף כזה, אולי בצבע שחור.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

קראתי איפשהו פעם שצבע כרום לרכב לא חוקי, הוא יכול לגרום לסינוור ובטח שבשמש שלנו זה יסנוור כהוגן.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
גועל נפש אני מקווה שזה לא יתפוס בארץ.

בטח זה מסנוור.

+ 1

בשמש שלנו, ה' ישמור!

ד"א

אני גם בטוח שהוא מנצנץ באמר"ל :lol:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תחשבו על היתרונות,

אין כבר שריטות מפתיחת דלתות על האוטו, לא צריך להשקיע בווקס פעם בחצי שנה, לא יהיו פטריות כתוצאה מהשמש,

אולי אפילו האוטו יתחמם פחות (הצבע מחזיר אור ואולי הפח לא מתחמם).

גם לדעתי אין חוק שאוסר על זה, מבחינת צבעים אפשר לצבוע את הרכב לכל צבע שרוצים,

ומבחינת מדבקות, אפשר להדביק על כל הפח של הרכב מה שרוצים (בקטע של החלונות והשמשות זה מתחיל להיות בעייתי רק).

בכל מקרה, צריך לראות איך זה עובד בשמש הישראלית שלנו. רעיון נחמד.

מעניין איך זה בשחור...

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...