Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרך הכי קלה לבדוק אם קיבלת את הטוויטר הישן או החדש זה פשוט להתסכל על צבע החלק האחורי והתחתון.

הישנים הם שחורים והחדשים הם חומים

51E4LRZ%2BvgL.jpg

product-id-1178.jpg

אני לא חושב שמישהו יתאמץ כ"כ לפרק ולהרכיב את הבתים מחדש או לחילופין לצבוע את זה לגימור דומה, יותר פשוט וזול בשבילם זה לתת לך את הטוויטר החדש.

מעבר לכך- אין הבדלים תהומיים בין הטוויטר החדש לישן, על הנייר- החדש יותר נציל (93 לעומת 90) ובעל יכולת ספיגה גבוהה יותר (220 לעומת 200) וה FS של החדש גבוה יותר (900 לעומת 800) שזה מסתדר עם שאר הנתונים (הגבההת החיתוך מאפשרת עליה בהספק, באופן כללי לחלוטין).

שלא ישתמע שהבדל של 3 דיבי זה לא הבדל, אני בכל מקרה הייתי נלחם על קבלת החדש ולא מתפשר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעתי בפנייך את הסלידה שלי מהדרך שבה המוכר הזה הציע את העסקה.

נסה ליצור קשר עם מוראל טלפונית כדי לקבל מהם פרטים איך להבדיל.

אולי יש גם מספר סידורי על החדש שאיתו תוכל לברר מולם האם באמת מדבר בחדש.

מקווה שיסתדר.

התקשרתי מורל הגעתי לחנות המפעל, סיפרתי על המקרה. אמרו לי לדבר עם ניפון במידה ולא יסתדר לחזור אליהם.

הקטע הוא שניפון יצרו את כל הבלאגן ואני לא רוצה ליצור שם יותר מידי רעש..

לגבי הדרך באמת שלא היה נסיון לדחוף לי אותם, אני זה שמשכתי לכיוון של הפיקולו..

תאמין לי שאני לא ילד ואני בעצמי מנהל עסק וכל דבר שאני עושה אני בודק באלף עיניים.

באמת שאין לי טענות כלפי בעל החנות מלכתחילה הוא אמר לי שהוא לא מכיר את הסידרה החדשה, בכל אופן הייתה שם אי נעימות גדולה.

פורסם
הדרך הכי קלה לבדוק אם קיבלת את הטוויטר הישן או החדש זה פשוט להתסכל על צבע החלק האחורי והתחתון.

הישנים הם שחורים והחדשים הם חומים

51E4LRZ%2BvgL.jpg

product-id-1178.jpg

אני לא חושב שמישהו יתאמץ כ"כ לפרק ולהרכיב את הבתים מחדש או לחילופין לצבוע את זה לגימור דומה, יותר פשוט וזול בשבילם זה לתת לך את הטוויטר החדש.

מעבר לכך- אין הבדלים תהומיים בין הטוויטר החדש לישן, על הנייר- החדש יותר נציל (93 לעומת 90) ובעל יכולת ספיגה גבוהה יותר (220 לעומת 200) וה FS של החדש גבוה יותר (900 לעומת 800) שזה מסתדר עם שאר הנתונים (הגבההת החיתוך מאפשרת עליה בהספק, באופן כללי לחלוטין).

שלא ישתמע שהבדל של 3 דיבי זה לא הבדל, אני בכל מקרה הייתי נלחם על קבלת החדש ולא מתפשר.

אני אל נלחם באף אחד וגם לא מתפשר, במידה והם לא יספקו את הטוויטר החדש לא תהיה עסקה פשוט מאוד, זה עניין של עקרון.

אותי מה שמנחה בחיים זה יושר (אני עצמאי), אצלי נוצרה הרגשה שניפון ניצלו את זה שבעל החנות לא הכיר את הסדרה החדשה ופשוט ניסו לדחוף סחורה ישנה.

תודה רבה על התמונות אני יעשה את ההשוואה.

פורסם

שלחתי לפני שבועיים פיקולו לתיקון, מאותה החנות המדוברת וניפון עשו ברדק שלא יאמן, בסוף הכל יסתדר לטובה, בשעה טובה קיבלתי אותם היום, ושאלתי על שידרוג לדגם החדש (אנחנו מדברים על אותה החנות), ומסתבר שהבחור בניפון עדיין לא מבין שיש דגם חדש, בכל אופן ציוד כזה לא תמיד זמין וייתכן שתצטרך לחכות קצת בשבילו.

enunu9yb.jpg

SCANSPEAK

פורסם
שלחתי לפני שבועיים פיקולו לתיקון, מאותה החנות המדוברת וניפון עשו ברדק שלא יאמן, בסוף הכל יסתדר לטובה, בשעה טובה קיבלתי אותם היום, ושאלתי על שידרוג לדגם החדש (אנחנו מדברים על אותה החנות), ומסתבר שהבחור בניפון עדיין לא מבין שיש דגם חדש, בכל אופן ציוד כזה לא תמיד זמין וייתכן שתצטרך לחכות קצת בשבילו.

enunu9yb.jpg

שמעתי על המקרה שלך, חשוב לי להבהיר שבכל הסיפור הזה אין לי שום טענה כלפי בעל החנות.

פורסם

בלי בעל החנות הזה הייתי יכול לזרוק אותם לפח שכן ניפון רצו מחיר של חדש בעבור התיקון.

מה שכן החבר'ה במורל גם בסדר גמור, לא כ"כ רוצים לדבר עם בעיות באודיו לרכב ומעדיפים להפנות לניפון,אבל הם בסדר גמור

.

(ידידי אין צורך לצטט את התגובה מעלייך זה מעיק על השרשור.)

SCANSPEAK

פורסם

מוראל לא מתעסקים בזה הכל עובר דרך ניפון עכשיו לגבי הצבעים של הטוויטר זה לא משנה היום הכל רכיבים של 602 לא משנה הצבע וכל המסביב לו .!

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

זה לא נכון, יכול להיות שנשאר מלאי של סחורה ישנה, והנה הבחור פה קיבל את הטוויטר הישן, כמעט.

SCANSPEAK

פורסם

מלכתחילה לא אמרתי שמורל מתעסקים בזה, כשהחלטתי שהולכים על הפיקולו בעל החנות הדגיש בפני הסוכן (ניפון) שיש סידרה חדשה.

אני מאמין שניפון החליטו להיפטר מסחורה ישנה.

רגע אני רוצה להבין .. הצבע לא משחק תפקיד בין הסדרות?

איך כן אפשר להבדיל?

פורסם

הגריל זה צריך להיות לוטוס ואין כבר מהישן שכחו מזה

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

avino89 היקר!

לא רק שיש את הדגם הישן בניפון ונראה לי שבערמות, הם לא יודעים מהקיום של דגם חדש.

מה גם שכנראה במורל אין הטוויטר החדש במלאי.

לפני שאתה מסיק מסקנות וקובע עובדות כ"כ מהר אני מציע לך לקרוא את השרשור המלא,

ואם גם זה לא משכנע אותך תפנה אלי בפרטי אני אשלח לך את הפרטים המלאים של החנות ותיווכח בעצמך.

ֿ

שבת שלום!

פורסם

חברים אני ממש צריך עזרה.

ֿהפיקולו מהסדרה החדשה יהיו מוכנים רק בעוד חודש, האפשרויות שלי הם:

1. לחכות חודש לפיקולו החדשים.

2. לקחת את הפיקולו מהסדרה הקודמת.

3. לוותר על העניין ולקנות mt250.

במה אתם הייתם בוחרים?..

• תוכן חדש...