Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ממש לפני הכניסה לאונ' צריך להרוויח כמה שיותר $$$$ - לכן עזבתי את עבודתי הקודמת והתחלתי למלצר. אין מה לעשות, לא פלא אנשים מוציאים תארים והולכים למלצר :lol: יש שם כסף לא רע אך לא מספיק. יש לי קצת זמן פנוי ויש לי זמן להתעסקות בדברים אחרים - אז חשבתי על כך, אולי יש לכם רעיונות איך לעשות השלמת הכנסה ?

בייביסיטר, מורה פרטי, מטייל עם כלבים ניסיתי בכל האזור שלי - ללא הצלחה. תקופת החופש לא מצריכה מורים פרטיים, בייביסיטר - אף אחד לא עונה למודעות שפירסמתי. כנ"ל מטייל עם כלבים.

אולי למישהו פה יש רעיון מחוץ לקופסא ?

אשמח לעזרה.

תודה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
מה רע בדוגיסיטר (זה המונח, נכון?) ? הילדים אצלנו בשכונה, עושים כסף לא רע מהעניין.

פרסמתי מודעות בשכונה וברשת, לא הייתה היענות. חברה של בת דודה שלי עושה את זה בת"א, והיא עושה כסף לא רע אבל אומרת שהרבה אנשים נכנסו לתחום וזה לא כזה קל למצוא לקוחות כמו פעם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

חלוקת עיתונים. עשיתי את זה בעבר וזה אחלה כסף בקצת זמן.

החסרונות זה לקום באמצע הלילה, זו עבודה פיזית (אני נכנסתי לכושר מטורף באותה תקופה אז ראיתי את זה רק כיתרון), וזה ממש משתלם רק אם אתה מתמיד (כי אז יש בונוסים).

אם תהיה ממש טוב וזריז (צריך גם קצת מזל עם קו טוב) אז יש דרכים גם להגדיל את ההכנסה (ע"י חלוקה של 2 סוגי עיתונים על אותו קו או לקחת קו נוסף עם עוד עובד ולהתחלק חצי חצי וכו'). אל תצפה לקבל את הקומבינות האלה על ההתחלה, אתה תצטרך להוכיח את עצמך לפני זה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איך אתה במחשבים?

תציע שירותיך כטכנאי במחירים הוגנים ויבואו אנשים,

תפרסם ברוסית,עברית,אנגלית ככה שתפנה לכל האוכלוסיות.

מחירים הוגנים הכוונה חצי ממחירי השוק-זה עדיין 100 שקל לניקוי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
חלוקת עיתונים. עשיתי את זה בעבר וזה אחלה כסף בקצת זמן.

החסרונות זה לקום באמצע הלילה, זו עבודה פיזית (אני נכנסתי לכושר מטורף באותה תקופה אז ראיתי את זה רק כיתרון), וזה ממש משתלם רק אם אתה מתמיד (כי אז יש בונוסים).

אם תהיה ממש טוב וזריז (צריך גם קצת מזל עם קו טוב) אז יש דרכים גם להגדיל את ההכנסה (ע"י חלוקה של 2 סוגי עיתונים על אותו קו או לקחת קו נוסף עם עוד עובד ולהתחלק חצי חצי וכו'). אל תצפה לקבל את הקומבינות האלה על ההתחלה, אתה תצטרך להוכיח את עצמך לפני זה.

דווקא נשמע רעיון טוב. זה ייבדק יום ראשון.

איך אתה במחשבים?

תציע שירותיך כטכנאי במחירים הוגנים ויבואו אנשים,

תפרסם ברוסית,עברית,אנגלית ככה שתפנה לכל האוכלוסיות.

מחירים הוגנים הכוונה חצי ממחירי השוק-זה עדיין 100 שקל לניקוי

ייעשה את זה בוודאות!

אם הכסף במלצרות טוב, מה הבעיה לתת יותר משמרות בעבודה שלך?

הכסף טוב, אבל אני לא ממש אוהב את העבודה הזאת. אני עובד שם משרה מלאה וזה מחזיק אותי יפה, פשוט רוצה למצוא דרך אחרת לעשות עוד 1K-2K.

• תוכן חדש...