Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש בבעלותי כרגע יונדאי i30 , 2009. חשבתי לאחרונה להחליף רכב - למשהו קצת יותר צעיר, ספורטיבי, חזק, חסכוני, מרווח, נוח, אמין ועדיין רכב משפחתי.

אשמח לקבל ממכם עצות. האם לעשות עסקת טרייד אין או למכור לקונה פרטי?

תודה והמשך יום מצויין!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם לעשות עסקת טרייד אין או למכור לקונה פרטי?

אחי השבית את הרכב היום בתאונה. חייב את עזרתכם

כשעניין הטרייד או המכירה ירד מהפרק כנראה.

אז, איזו עזרה אתה מבקש...?

פורסם
כשעניין הטרייד או המכירה ירד מהפרק כנראה.

אז, איזו עזרה אתה מבקש...?

ייעוץ. איזה רכב לקנות שמתאים לצרכים שלי,

תודה.

פורסם

ולוסטר?

תקבל רכב מעט יותר זריז, התנהגות עדיפה, עיצוב חביב מאוד ועדיין יכולה לתפקד כמשפחתית עם 4 מקומות ישיבה.

פורסם

סיאט ליאון, סובארו b3 מנוע 2 ליטר, הונדה סיויק.

לשלושתן יש ערך מוסף בנושא הנאה מנהיגה, משפחתיות לכל דבר ועניין ועיצוב זה כבר עניין אישי

פורסם

פיאט בראבו חדשה גם יפה וגם ספורטיבי ומשפחתי.ומאוד אמין.

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול למצוא סיאט לאון 1.8tsi זריזה מאוד ומשפחתית לכול דבר מבחינת מימדים.

אם אתה מעדיף סדאן 4 דלתות הייתי באמת ממליץ על ההונדה סיווק בתקציב שלך יכול להיכנס 2008-2009 ברמת גימור ES

פורסם
ולוסטר?

תקבל רכב מעט יותר זריז, התנהגות עדיפה, עיצוב חביב מאוד ועדיין יכולה לתפקד כמשפחתית עם 4 מקומות ישיבה.

סיאט ליאון, סובארו b3 מנוע 2 ליטר, הונדה סיויק.

לשלושתן יש ערך מוסף בנושא הנאה מנהיגה, משפחתיות לכל דבר ועניין ועיצוב זה כבר עניין אישי

פיאט בראבו חדשה גם יפה וגם ספורטיבי ומשפחתי.ומאוד אמין.

בתקציב הזה אתה יכול למצוא סיאט לאון 1.8tsi זריזה מאוד ומשפחתית לכול דבר מבחינת מימדים.

אם אתה מעדיף סדאן 4 דלתות הייתי באמת ממליץ על ההונדה סיווק בתקציב שלך יכול להיכנס 2008-2009 ברמת גימור ES

תודה רבה לכולם. אבדוק את כל האפשרויות. מה דעתכם על מאזדה 3 מנוע 2.0 ?

יש לי מספר שאלות על הסיאט לאון. הרכב ישרת שני נהגים חדשים ואת אמא לכן חובה אוטומט ולא ידני. האם הרכב הנ"ל יקר לתחזוק ? האם הוא אמין? האם הוא חסכוני ? מה מבחינת הביטוח? איך השוק של הרכב במידה וארצה למכור לאחר כמה שנים?

רב תודות!

פורסם

המאזדה תהיה פחות חסכונית מהולוסטר, לא מכיר כל כך את הלאון. מה שכן אם כבר מאזדה 3 אז תשתדל שזאת תהיה ההאצ'בק היפה ולא הסדאן המעט מאוסה.

פורסם

המאזדה לא רכב שונה משאר עדר הליסינגתומטיות הנפוץ בחוץ וההבדל בינו לבין היונדאי ז"ל שלך אינו גדול.

בתקציבך תוכל לרכוש לאון 1.8T אוט' מבציר 2011.

הרכב אמין וחזק וייתן לך ערך מוסף על פני שאר העדר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המאזדה תהיה פחות חסכונית מהולוסטר, לא מכיר כל כך את הלאון. מה שכן אם כבר מאזדה 3 אז תשתדל שזאת תהיה ההאצ'בק היפה ולא הסדאן המעט מאוסה.

באמת? כשמסתכלים על זה האצ'בק באמת עדיפה על פני הסדאן. תודה.

המאזדה לא רכב שונה משאר עדר הליסינגתומטיות הנפוץ בחוץ וההבדל בינו לבין היונדאי ז"ל שלך אינו גדול.

בתקציבך תוכל לרכוש לאון 1.8T אוט' מבציר 2011.

הרכב אמין וחזק וייתן לך ערך מוסף על פני שאר העדר.

עידן

התקציב עלה ל 95k עם אפשרות לחרוג ל- 100. השאלה העיקרית בנוגע ללאון האם היא יקרה לתחזוק? האם היא חסכונית? איך השוק של הרכב כשארצה למכור?

תודה רבה, מעריך מאוד את העזרה שלכם!

פורסם

אני סקפטי לגבי מציאת לאון 2011 1.8 בתקציב של 85K... המחיר הממוצע של המחירים ביד 2 הוא בסביבות ה 90K(למרות שאומרים שרוב העסקאות נסגרות 5%-8% פחות).

לדעתי אתה אפילו יכול לרדת בשנתון ולקחת 2010 ולהישאר עם עודף בכיס הכול תלוי ברכב שאתה מוצא ועד כמה הוא שמור זה נתון לבחירתך כבר

בהצלחה בחיפושים :-P

פורסם

מכרנו מאזדה 3 מנוע 2000,שנתון 2009(צורה חדשה,ביינתים) לפני חודשים ב80 אלף בדיוק,אז היא תיכנס לך לתקציב.

רכב הרבה יותר חזק ומאובזר מה I-30.

מה שכן באמת צריכת הדלק שלה גבוהה.

ועברנו לולוסטר שראיתי שהומלצה לך פה,וזה באמת אחלה רכב,אבל אני חושב שהמאזדה מנוע 2000 יותר טובה מהולוסטר הרגילה,לעניות דעתי.

• תוכן חדש...