Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני סקפטי לגבי מציאת לאון 2011 1.8 בתקציב של 85K... המחיר הממוצע של המחירים ביד 2 הוא בסביבות ה 90K(למרות שאומרים שרוב העסקאות נסגרות 5%-8% פחות).

לדעתי אתה אפילו יכול לרדת בשנתון ולקחת 2010 ולהישאר עם עודף בכיס הכול תלוי ברכב שאתה מוצא ועד כמה הוא שמור זה נתון לבחירתך כבר

בהצלחה בחיפושים :-P

כן ראיתי לכן העלתי את התקציב ל95K. 8)

מכרנו מאזדה 3 מנוע 2000,שנתון 2009(צורה חדשה,ביינתים) לפני חודשים ב80 אלף בדיוק,אז היא תיכנס לך לתקציב.

רכב הרבה יותר חזק ומאובזר מה I-30.

מה שכן באמת צריכת הדלק שלה גבוהה.

ועברנו לולוסטר שראיתי שהומלצה לך פה,וזה באמת אחלה רכב,אבל אני חושב שהמאזדה מנוע 2000 יותר טובה מהולוסטר הרגילה,לעניות דעתי.

תודה

אשמח אם מישהו בעל ניסון עם לאון או שיודע יענה לי על מספר שאלות. האם היא יקרה לתחזוק? האם היא חסכונית? איך השוק של הרכב כשארצה למכור? מה מבחינת ביטוחים, יקר?

תודה

תודה רבה, מעריך מאוד את העזרה שלכם!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם היא יקרה לתחזוק? הטיפולים בצ'מפיון הם שוד לאור יום, כל הטיפולים איכשהו תמיד עוברים את ה 1000ש"ח. העליתי פעם חשבוניות טיפול לפורום אתה מוזמן לחפש. מעבר לכך הרכב לא שיא האמינות אז לפעמים יש צורך בהחלפת חלפים שהם מעבר לאחריות.

האם היא חסכונית? ממוצע 1:10-1:11

מה מבחינת ביטוחים, יקר? תתקשר לסוכני ביטוח לקבל הצעות. בדרך כלל רכבי וואג יותר יקרים לביטוח.

אדום.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

+1 לפיאט בראבו.

בזמנו לפני שערך שלוש שנים חיפשתי בדיוק את מה שאתה מחפש רק חדש מליסינג מהעבודה.

הבחירה היתה ללא ספק אז פיאט בראבו. אז דשה עלתה 120. היום בכיף תביא אחת בפחות מ 85K.

רכב מאד מיוחד. רק תבדוק שאתה יכול להתרגל לגיר בנסיעות יומיומיות.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

לאון 2011 כנרא וכבר עומדת לסיים אחריות ואז אין טעם להיכנס לצ'מפיון בשביל טיפול.

המחירים קצת יותר גבוהים מהיונדאי אבל לא דיל ברייקר.

מבחינת תצרוכת דלק, התכונן ל1:10 משולב וכנראה שהמצב יהיה אפילו טוב יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שאלה אחרונה לפני שאתחיל לחפש רכב. סיאט לאון עם גיר אוטומט או DSG ? והאם יש הבדל בינהם

תודה לכולם

פורסם

אשמח אם מישהו בעל ניסון עם לאון או שיודע יענה לי על מספר שאלות. האם היא יקרה לתחזוק? האם היא חסכונית? איך השוק של הרכב כשארצה למכור? מה מבחינת ביטוחים, יקר?

תודה

תודה רבה, מעריך מאוד את העזרה שלכם!

ביחס לביצועים הרכב נחשב לחסכוני. צריכה ממצועת של 1-10. לרכב קיים ביקוש בשוק המשומשות, לרוב נסחר מתחת למחירון. הביטוחים סבירים, בדר"כ זולים משל גולף מקבילה.

שאלה אחרונה לפני שאתחיל לחפש רכב. סיאט לאון עם גיר אוטומט או DSG ? והאם יש הבדל בינהם

תודה לכולם

בדגמי ה-1.8T קיים רק DSG שבעה הילוכים, אין אוט' רגיל.

פורסם

אני יודע שאתה כבר קצת נעול על הליאון, אבל לאחרונה נמכרה מאזדה 3 חדשה 0 ק״מ דרך אלבר ב105, היא לא חזקה וכנראה קצת פחות חסכונית מהליאום, אבל מדובר ברכב חדש עם 3 שנות אחריות.

פורסם

האם היא יקרה לתחזוק? טיפול ראשון עלה לי כ-600 ש"ח במוסך מורשה יבואן,

מן הסתם במוסכים לא מורשי יבואן המחירים יהיו זולים יותר.

האם היא חסכונית? בתוך העיר - 1:10 מחוץ לעיר 1:13 בערך. חסכונית מאד ביחס למנוע 1.8 טורבו.

איך השוק של הרכב כשארצה למכור? אי אפשר לדעת מה יהיה מצב השוק כשתרצה למכור, זה תלוי הרבה בצ'מפיון ובמבצעים שלהם.

מה מבחינת ביטוחים, יקר? מקיף + חובה לשני נהגים מעל גיל 30, כ-5K. ממש לא רציני.

במודגש... :wink:

פורסם

עומר הוא מחפש ערך מוסף - לא משפחתית 1.6 משעממת.

מאזדה באופן כללי ידועה כשתיינית דלק מטורפת.

בלאון תוכל לטפל ב"מוסך רון" המומלץ, במידה ואתה מאיזור המרכז, שם לא יעשקו אותך ללא סיבה.

מה שכן - אל תתפשר על בדיקה במקום נייטראלי, שכן גיר הDSG הרובוטי בעל 7 ההילוכים סובל מעט מבעיות אמינות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתור אחד שהיה לו גם את המאזדה מנוע 2000

ואת הולוסטר , אני יוסיף שהמאזדה מבחינת נסיעה יותר טובה מהולוסטר יותר זריזה ויותר מ"קשיבה" .

אבל הולוסטר הרבה הרבה יותר יפה גם מבפנים וגם מבחוץ.

מבחינתי אני מבין שלושת האפשרויות הייתי הולך על הלאון בלב שלם , נראית טוב לטעמי , מנוע וגיר מצויינים עם עתיד לשיפורים , אם יחסר לך כוח.

וגם מבחינת איכות הרכבה טובה מהשניים שמוזכרות למעלה .

לא היה לי לאון זה על סמך נהיגה של כמה שעות ....

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
יונדאי קופה, 2008 ידנית

שוק מזעזע רכב עוד יותר מזעזע , אתה מדבר על המנוע 2700 כן?צריכת דלק בשמיים התנהגות על הפנים , ביקוש של הרכב שואף לאפס , נמכר 20 מתחת למחירון גם.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
עומר הוא מחפש ערך מוסף - לא משפחתית 1.6 משעממת.

מאזדה באופן כללי ידועה כשתיינית דלק מטורפת.

בלאון תוכל לטפל ב"מוסך רון" המומלץ, במידה ואתה מאיזור המרכז, שם לא יעשקו אותך ללא סיבה.

מה שכן - אל תתפשר על בדיקה במקום נייטראלי, שכן גיר הDSG הרובוטי בעל 7 ההילוכים סובל מעט מבעיות אמינות.

שכחתי לציין שמדובר בגירסת 2 ליטר, ועם כמה שה3 היא סמל הליביניג האפרורי יש לה היגוי ושלדה מעולים יחסית לרכב משפחתי.

את הליאון אינני מכיר אישית אבל הביקורות בעיתונות דיי פושרות עד כמה שזכור לי.

פורסם

שמעתי מהרבה אנשים שהסיאט לאון מאוד יקרה בטיפולים, האם זה נכון ? היה לי יונדאי I30 האם אני ארגיש הבדל משמעותי?

פורסם

את הליאון אינני מכיר אישית אבל הביקורות בעיתונות דיי פושרות עד כמה שזכור לי.

אז אתה כנראה לא זוכר טוב.

בכל המבחנים נאמר שהיא תמורה מעולה לכסף.

• תוכן חדש...