Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוט' 1.4-1.6 עד 30K. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב אוטומטי משפחתי/קומפקטי בנפח 1.4-1.6 בתקציב שנע בין 20K-30K (מנוע בנזין כמובן).

שנת ייצור בין 05'-09'.

עדיפויות לפי הסדר:

רכב נוח (שיתאים לאדם עם בעיות גב וברכיים)

בעל ירידת ערך נמוכה

סחיר

חסכוני בדלק (ברמת הסביר - לא פחות מ- 9.5-10 ק"מ לליטר ממוצע).

איבזור סביר (כמה שיותר כריות אוויר, מזגן טוב, ABS, EBD וכו').

אשמח להסבר על ההמלצות + מאילו רכבים לדעתכם להימנע?

תודה מראש.

מיכה.

פורסם

יש פה פרמטרים מתנגשים קצת.

נוחות ובטיחות זה הולך עם צרפתיות טוב מאוד.

מצד שני אתה מחפש משפחתיות, זה אומר C4, 307, 308 או מגאן. לאף אחת מהן אין סחירות טובה במיוחד, ירידת הערך סבירה. צריכת הדלק שאתה מבקש נמצאת. הבעיה היקרית: הגיר האוטומטי שלהן מחריד וגרוע באמינותו. (לכולן אותו גיר, רק בשם אחר, DP0 או AL4)

היות ואתה מחפש נוחות אז רכבים יפניים או קוריאניים נפסלים אוטומטית כמובן, נוחות זה לא תחום חזק שלהם בתקציב שלך.

השאלה איפה אתה מעדיף לעשות פשרה. אני מבין שנוחות זה חשוב וזה בראש ובראשונה, אבל צריך למצוא את האיזון ולקחת רכב אמין יחסית. אין לי ספק שעם סבלנות אתה תמצא רכב שמור, אבל קח בחשבון את העניין של הגיר.

שלא תטעה - מכלול המנוע אמין למדי, ועם טיפול נכון גם לא תתקל בתקלות אלקטרוניקה וכו', אבל גיר זה חלק מהותי מאוד ברכב. אין מה לדבר על ידני בכלל בכלל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ידני זו גם אופציה, אבל אין הרבה רכבים ידניים בשוק בשנים המדוברות, לעומת משפתיות אוט',

וזו גם יכולה להיות בעיה בעתיד לברכיים (להיות כל היום על הקלאץ' בפקקים של המרכז).

מדוע לדעתך יש בעיות בגיר האוט' של הצרפיתיות? האם יש מקור לכך? כמה ק"מ הגיר שורד?

אין לי התנגדות גם לסופר מיני אוט' (לא רובוטית!).

וכמובן שכחתי להוסיף לפרמטרים, אבל אני לא מחפש רכבים עם אמינות מפוקפקת.

פורסם

זו לא הדעה שלי, זו עובדה שרצה כאן בפורום.

כדאי שתריץ חיפוש על AL4 או DP0 ותבין לבד מה הבעיות של הגיר הזה.

אם ידני עלול לגרום עוד נזק לברכיים שלך אני לא חושב שזה רעיון טוב.

סופר מיני אוטומטית? פיאט פונטו ספייס מהשנתונים המאוחרים (2005-2006) עם מנוע 80 כ"ס וגיר רציף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

פונטו ספייס מיושנת יחסית לטעמי. אני מעדיף את הפונטו גרנדה 07-08' (ידנית לא רובוטית), אבל זו עדיפות נמוכה כרגע.

הרכבים שיותר מעניינים אותי אלה:

פורד פוקוס 06-07

מאזדה 3 05-06

אימפרזה ניו אייג 06-07

יונדאי אקסנט 06-08

מה הייתם בוחרים מביניהם? או דומים להם?

פורסם

מבין כולן הפורד פוקוס הכי נוחה, רק עליך לקחת בחשבון שה1.6 חלש מאוד ולא חסכוני במיוחד.

אימפרזה, 3 ואקסנט מכוניות אמינות עם תחזוקה זולה יחסית. גם כן לא חסכוניות במיוחד ולא חזקות מדי. (אבל לא נוחות כמו הפוקוס)

• תוכן חדש...