Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכולה להיות הסיבה שהמגבר נדלק ולא עובד ?

האם יש מצב שהוא נשרף ועדיין דולקים בו הנורות (ירוקה ואדומה )

איך ניתן לבדוק מגבר כזה בבית ?

ספק מעבדתי של 30 וולט עוזר ?

תודה לעוזרים

פורסם

ספק תקין,אבל מגבר תקול

יש מצב-כי הםפק תקין,ואופי של תקלה לא נותנת מידה למערכת הגנה

ספק כוח 12-14V עם זרם על פי גודל פיוז במגבר

30V -זה יותר מדי

פורסם
ספק תקין,אבל מגבר תקול

יש מצב-כי הםפק תקין,ואופי של תקלה לא נותנת מידה למערכת הגנה

ספק כוח 12-14V עם זרם על פי גודל פיוז במגבר

30V -זה יותר מדי

גם ספק תקול יכול להדליק נורת הגנה.

קח את המגבר למעבדה שיבדקו אותו, אם אין לך ידע מתקדם באלקטרוניקה תצא מהחלום שאתה תצליח לתקן אותו לבד.

אני בדקתי באחד המגברים שלי כ 20 טרנזיסטורים עד שמצאתי את התקול.

פורסם

יש ידע באלקטרוניקה אך זו תופעה מוזרה מאיפה אני אמור להשיג ספק שמספקה זרם שנקוב על הפיוזה במגבר כלומר הפיוזה הוא 30A איך אני מספק את הזרם הנדרש ?

פורסם

אתה לא צריך 30 אמפר לבדוק אותו. מגבר דלוק שאין עליו עומס אמור למשוך אמפרים בודדים במקרה הגרוע, קח מנורה 50 וואט של רכב, חבר אותו במקביל עם המגבר לספק שמוציא 10 אמפר, אם המנורה נדלקת באופן חזק סימן שיש קצר בשלב הספק ומשהו גורם למשיכת אמפרים גבוהה, אם חוט הלהט בקושי מאיר סימן שאין משיכה גבוהה אך יש תקלה רוב הסיכויים בשלב ההגברה.

אם היה לך ידע באלקטרוניקה היית יודע שאתה לא צריך ספק חזק כדי לבדוק ולתקן מגבר. אתה צריך גג 15 אמפר ב12 וולט.

קח ספק של מחשב ישן, הכי טוב וזול לבצע איתו בדיקות.

• תוכן חדש...