Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כשבוע הטכנולוגיה הגיעה אליי וקבלתי את הסמרטפון הראשון שלי .

הורדתי את GOOGLE MAPS לאחר שהתנסתי בה דרך המחשב הביתי, אהבתי במיוחד את האפשרות לראות את הרחוב אליו מגיעים והחלטתי לנסות אותה גם בסמרטפון .

היות והשימוש בסמרטפון ובחבילת גלישה סלולרית הם עולם חדש מבחינתי, די התבלבלתי כאשר קראתי את הכתבה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000829416 לגבי ה GOOGLR MAPS .

כתוב שאין צורך להתחבר לאינטרנט כאשר משתמשים בתוכנה אבל התוכנה צורכת DATA .

האם משמעות הדבר שחבילת הגלישה קטנה לאור השימוש בתוכנה או לא ?

תודה למגיבים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

google maps לא תעבוד טוב ללא חיבור.

ישנה אפשרות להוריד את המפות מראש אבל לא ניסיתי אף פעם כי גם עם שימוש יחסית חופשי בדאטה אני לא משלם עליו יותר מ25 ש"ח בחודש.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

הכתבה לא מדויקת. התוכנה יכולה לעבוד בלי חיבור לאינטרנט על נתונים שהיא "שאבה" מקודם, כשהיה חיבור, אבל כמובן שהכי טוב הוא כשהיא נמצאת עם חיבור מתמיד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על ההבהרה

מהיום אני מנוי בגולן ,בחבילה הכוללת מה שאומר שיהיה לי 3 ג'יגה גלישה .

מעניין לכמה זמן תספיק החבילה ,זה דבר סובייקטיבי ,אבדוק לאורך ה-3 חודשים בהם אשתמש בחבילה ללא תשלום .

דבר ששחכתי לברר עם הנציג של גולן, במידה ואני חורג מ3 ג'יגה ,ישנה האטה או חיוב כספי ?

פורסם

3 ג"ב הם המון, אם אינך משתמש בנייד כתחליף לחיבור הביתי תנצל לא יותר משליש מהם.

אבפילו בני הבכור, שמשתמש במכשיר בצורה די אינטנסיבית (אבל בבית מחוק דרך ה-WiFi) משתמש בלא יותר מ-1-1.5 ג"ב בחודש (על אנדרואיד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דבר ששחכתי לברר עם הנציג של גולן, במידה ואני חורג מ3 ג'יגה ,ישנה האטה או חיוב כספי ?

אני בגולן. אחרי 3 ג'יגה ישנה האטה במהירות, אין חיוב כספי נוסף. זה כתוב גם בתנאי החבילה שלהם, לדעתי אפילו בעמוד הראשי...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ללא קשר לחבילת הגלישה ,רציתי לספר על התנהלות נציג החברה.

הוא טיפל בי בחוסר רצון, שאלתי מספר שאלות סטנדרטיות לגבי נמעבר לגולן ודאלות בנוגע לגלישה הסלולרית

"אוף כמה שאלות יש לך?..." הוא ראה את התגובה שלי , "סתם , אני צוחק..."

הבלגתי אבל די התאכזבתי מתגובתו המוזרה של נציג המכירות של חברת גולן טלקום

פורסם
3 ג"ב הם המון, אם אינך משתמש בנייד כתחליף לחיבור הביתי תנצל לא יותר משליש מהם.

אבפילו בני הבכור, שמשתמש במכשיר בצורה די אינטנסיבית (אבל בבית מחוק דרך ה-WiFi) משתמש בלא יותר מ-1-1.5 ג"ב בחודש (על אנדרואיד).

כדי לגלוש דרך WIFI ,צריך לבדוק שWIFI פעיל (ENABLED) ואז פשוט להתחבר לאחד השרתי שמופיעים ברשימה ושאינם חסומים ?

ראיתי שעל חלק מהלא חסומים רשום SAVE, האם ידוע לך מה משמעות הדבר ?

פורסם
ללא קשר לחבילת הגלישה ,רציתי לספר על התנהלות נציג החברה.

הוא טיפל בי בחוסר רצון, שאלתי מספר שאלות סטנדרטיות לגבי נמעבר לגולן ודאלות בנוגע לגלישה הסלולרית

"אוף כמה שאלות יש לך?..." הוא ראה את התגובה שלי , "סתם , אני צוחק..."

הבלגתי אבל די התאכזבתי מתגובתו המוזרה של נציג המכירות של חברת גולן טלקום

לא מבין את פמיליאריות של נציגי השירות.

כמה פעמים צריך להסביר להם שאני לא אח שלהם...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

המקום הראשון שבו נתקלתי בתחושת ב"סחבקיות" היה דווקא בשירות הלקוחות העסקי (!) של פלאפון, לפני די הרבה שנים.

אתה צריך להיות מרוצה ששירות הלקוחות של גולן ענה לך - אני נכשלתי בנסיונות ליצור עמם קשר (לפני כ-3-4 חודשים). עלה להם בניוד שני קוים.

טידה - אני לא מבין על איזה שרתים אתה מדבר. אצלי הטלפונים (ארבעה אנדרואידים ו-BB אחד) חוברו לרשת הביתית בדיוק כמו המחשבים - איתור אוטומטי של הרשת והזנת הסיסמא.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משתמש באנדרויד 4.1.1 (כנראה שההגדרות זהות אצל כל משתמשי האנדרויד)

כאשר אני נכנס להגדרות ,ישנן הגדקות WIFI , אם אני מסמן ENABLED

מופיעה רשימה שהכותרת שלה היא NEARBY WIFI NETWORKS (טעיתי,לא מדובר בשרתים אלא ברשתות)

ברשימת הרשתות ישנן רשתות חסומות -הגישה אליהן על יד הקשת קוד

וישנן כאלה שלא חסומות, לחצתי על אלה הלא חסומות , לאחר שלוחצים כתוב CONNECTING

ואם בסופו של תהליך (שערך כמה שניות) היה רשום CONNECTED

האם התחברתי דרך WIFI בצורה נכונה ?

פורסם

כן...

פורסם
תודה רבה

בבית ובמקומות בהם יש WIFI ,אשתמש בWIFI

תרביץ חופשי, בשימוש סביר אתה אפילו לא מגרד 200-300 מגה.

אם תוריד שירים/אתה צינור וכאלה, תגיע ליותר, אבל 3 ג'יגה זה ממש המון.

• תוכן חדש...