Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכפיל ב-15, הגעת ל-225 מגה... כמה פעמים אתה מוריד תוכנות בחודש? אם אתה לא משתמש הרבה בתוכנות STREAMING, לא תתקרב אפילו ל-3 ג'יגה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול בצהריים עברתי לגולן טלקום, לאחר הפעלת המכשיר הופיע הסימן 3G

מה משמעות הסימן ?

האם זה אומר שהגלישה הסטנדרטית מופעלת (וחבילת הגלישה קטנה ) ?

עדיין לא נכנסתי לאינטרנט דרך המכשיר

פורסם

ראשית, תודה על ההסבר לגבי 3G

ולגבי ההערה השניה, אם אתה רומז שאני מהמאחרים (סוג של לקוחות בשיווק) ,נכון וטוב לי עם זה .

באף מכשיר בו השתמשתי בעבר, לא היה רשום 3G :wink:

פורסם

תידה, יש לך מובנה במכשיר (אם אתה משתמש באנדרואיד מהשנה האחרונה) אפשרות לנטר ולהגביל שימוש אינטרנט.

אם אתה לא יודע כמה אתה הולך לנצל ויש לך 3GB, תגדיר במכשיר שיזהיר אותך כשתגיע ל 1GB וככה תוכל לדעת מה הקצב שבו אתה מנצל את החבילה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני משתמש באנדרויד 411 על מכשיר שנקנה לפני שבועיים .

אודה לך אם תוכל להנחות אותי בעניין הגדרות ההגלה

פורסם

תודה רבה ,הגדרתי הגבלה.

גיליתי גם שיש לי אפליקציה בשם MONITOR מסתבר שמאז אתמול ,נילתי כבר 13.45 מגה בייט .

יכל להיות שאני מגזים אבל נראה לייותר מדי.

הגלישה היא כל הזמן דרך WIFI

נכנסתי לגוגל כרום ויצאתי

נכנסתי ליוטיוב, דפדפתי 3 עמודים והפעלתי סרטון אחד ל2 שניות

נכנסתי לווייז לכמה דקות ,מצאתי כתובת אחת ויצאתי

נכנסתי לM8 ויצאתי

נכנסתי ל- GOOGLE MAPS ויצאתי

1.כיצד לוודא שאני מתנתק מהגלישה ? אני לוחץ "חזרה" עד שאני מגיע לעמוד הראשון של אנדרויד ,אולי אני לא מתנתק,ממשיך לגלוש ואפילו לא מודע לכך

2.את המעבר לגולן ביצעתי פרונטאלית, הגעתי ל"באג" . במידה ויש הגדרות כלשהן שנועדו להבטיח גלישה חסכונית ובטוחה, יכל להיות שהנציג "הסחבק" לא הגדיר נכון

3.אולי מדובר בחחש מיותר של אדם שמשתמש בחבילת הגלישה הסלולרית לראשונה :)

פורסם

13 מ"ב זה כלום. יש לך הקצאה של 3000 מ"ב בחודש. גלוש ותהנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תנתק את הגלישה - כיון שהרבה מאד מהפונקציות במכשיר תלויות בה. למשל - החיבור לדואר, עדכוני חדשות ומזג אויר ועל מיני אפליקציות אחרות. אם אתה בקרבת רשת WiFi המוכרת ומאושרת למכשיר הוא ישתמש בה בעדיפות על פני הרשת הסלולרית. אם אינך מתכוון להיות מחובר כל היום לסרטים אין סיכוי שתתקרב למגבלה של 3 ג"ב.

הבעיה של עלויות גלישה היא רק בחו"ל, ואז צריך להכנס להגדרות המכשיר ובהגדרות רשת סלולרית לבטל נתונים בנדידה או כל שימוש בנתונים, ולחדש אותם כאשר אתה חזור ארצה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב-MOBILE NETWORK SETTINGS ישנה הגדרת DATA ENABLED

כאשר היא פעילה ,מופיע 3G ,זה אומר שהגלישה האקטיבית פעילה

כשאני מכבה את DATA ENABLED אז 3G נעלם .

ברגע שכיביתי 3G ואני מדליק WIFI מופיע סימן של 3 קשתות .

זה אומר ש3G כבוי ו-WIFI מופעל ,אבל כמו שהבנתי ,זה מצב שעדיף להמנע ממנו

איך לבדוק שישנה עדיפות לWIFI על פני 3G ?

פורסם

טידה - שתה כוס מים והרגע. אין סיכוי שתגרד את חבילת הגלישה שלך.

כתבתי לך קודם - הבן שלי, שצורך לא מעט אינטרנט דרך הנייד ונמצא בצבא לא מגיע ל-1.5 ג"ב בחודש. לך יש כפליים.

העדיפות ל-WiFi מובנה במערכת ההפעלה. בארץ אל תדאג, בחו"ל בטל את כל אפשרות הגלישה הסלולרית ולא יקרה דבר.

• תוכן חדש...