Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבירת כלב

michaelbe6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדרך אגב, הסרט הראשון שציינת הוא סיפור אמיתי. בסרט משחק ריצארד גיר. זה פשוט לא ייאמן. זה לא המקרים היחידים שבהם כלבים מראים את נאמנותם לבעלים שלהם.

הנה עוד אחד.

http://www.youtube.com/watch?v=61uWdERyOZs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

וואי איזה מרגש היה הסרטון,

יש לי כלב כבר 4 חודשים וזה כלב ראשון שלנו בבית, זה הדבר הכי כיף והכי מדהים שיש, שלי עוד גור אבל אני בכלל לא רוצה לחשוב על מזה להפרד ממנו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

וואו, משתתף בצערך. כואב! כשאני חושב מה יקרה כשהכלב שלי יהיה מבוגר ומה יקרה כשהוא ילך לעולמו, אני פשוט נחרד מהמחשבה הזאת. באמת קשה :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי זה קרה עם חתול באופן פתאומי, כשהוא היה בגיל 4. בעית לב והופה, מהחתול הכי כלבי שיש תוך שבוע לקרמטוריום.

לא יכולתי לחשוב שמישהו או משהו יחפור בקבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לאבד כלב זה כמו לאבד חלק מהמשפחה, ואפילו חלק מעצמך.

משתתף בצערך.

לא רוצה לדמיין את הרגע שאני אצטרך לחוות את זה. :|

רק לשם הסקרנות, כמה בתי קברות לחיות קיימים בארץ? ומה מחיר הקבורה הממוצע בהם?

פורסם
למעוניינים שבטח מכירים ובכל זאת: "האציקו" ו"רד דוג".

מאוד לא ממליץ לצפות בראשון! הבכי שלי פשוט לא נפסק והלב שלי פשוט כאב. בחיים, אבל בחיים, לא הרגשתי ככה.

כשהכלבה שלי נפטרה, נכנסתי לדיכאון כזה עמוק, ששום בחורה לא הצליחה להכניס אותי אליו. אהבות נכזבות אפילו לא דגדגו את רמת הכאב מלמטה. הרגשתי שכל עולמי חרב עלי, פשוט לא רציתי לקום וממש לא ציפיתי ליום למחרת.

ככה חייתי חצי שנה, עד שהחלטתי שאני קם ומוצא אהבה חדשה. אז אחרי 15 שנים, חזרנו קצת לפיפי/קקי בבית וחינוך מחדש, אבל רבאק, זה כ"כ שווה את זה.

לפותח השרשור,

מששתך בצערך.

פורסם
לאחרונה צפיתי בשתי סרטים מרגשים, המבוססים על סיפור אמתי של כלבים מיוחדים וזה הזכיר לי אותם. למעוניינים שבטח מכירים ובכל זאת: "האציקו" ו"רד דוג".

הלכה לי השבת בגללך.. בחיים לא שמעתי על "האצ'יקו" עד שקראתי את ההמלצה שלך. לא הייתי מוכן לסרט כזה קורע לב ומרגש, ובחיים לא חשבתי שאתרגש כ"כ מסרט עם ריצ'ארד גיר :lol:

לא יודע אם להמליץ עליו או לאסור על צפייתו לחובבי בע"ח בכלל וכלבים בפרט.

אחרי הסרט הלכתי וחיבקתי את הכלבה שלי כמה דקות.. לא מסוגל לחשוב איך אגיב כשהיא תלך לעולמה (יש מצב שהיא תחיה לנצח? :roll: ).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...