Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבירת כלב

michaelbe6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום בלילה הכלב שלי מת בשיבה טובה בגיל 18.

חוץ מבתי קברות של חיות, היכן ניתן לקבור בעל חיים ושזה לא יחשב עבירה על החוק ??

אני מראשון לציון.

תודה.

פורסם

משתתף בצערך - עברתי את זה לפני שנה, קשה לאבד חבר על 4 אחרי כל כך הרבה שנים...

בבית החולים הווטרינרי בבית דגן יש קרימטוריום - פחות רומנטי מקבורה אבל יותר נכון.

אני הגעתי עם אישור ווטרינרי ושילמתי כמה שקלים- שווה לצלצל ולבדוק אם האישור חובה

פורסם

קשה לשמוע באמת מצטער לשמוע עברתי את זה לפני שנתיים עם כלב שממש גדלתי איתו.

בניסיון לחשוב איפה לקבור אותו חשבנו על המקום שהוא הכי אהב ( חוף הים ) ומצאנו מקום מרוחק ושם קברנו אותו ואפילו סחבנו אבן ענקית כדי לסמן את המקום.

פורסם

הכלבה שלי מתקרבת האט האט לסוף..

ועוברת לי מחשבה בראש,איך אפשר לקבור אותה?!

לא במובן הפיזי, במובן הריגשי שאני צריך לחפור לה את הבור ולהניח אותה בפנים ואז לכסות- אני לא יכול לדמיין את זה אפילו,

משהו במחשבה הזו לא נותן לי מנוחה ואני אפילו מתנגד להיות זה שיעשה את זה.

הדבר היחידי שעובר לי בראש זה באמת כמו ש airzax3 אמר.

השאלה שלי היא איך זה מתבצע בדיוק?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

כשהכלב הזקן שלי קיבל שיתוק בחלק הגוף האחורי, מכיוון שלא ניתן היה לעשות הרבה כדי להקל על מצבו הוחלט להרדים אותו.

בשלב זה הווטרינרית שלי נתנה לי לבחור האם להשאיר אותו במרפאה או ללוות אותו בשלב ההרדמה, כמובן שבחרתי להישאר איתו.

לאחר תהליך ההרדמה שהתנהל בהרבה רגישות יכולתי לבחור האם להשאיר אותו במרפאה ולשלם עבור פינוי או לקחת אותו בכוחות עצמי לקרמטוריום, גם כאן בחרתי לקחת אותו בעצמי, קיבלתי אישור על ההרדמה והמרפאה תאמה עם התורן (זה היה בשעת לילה) שיקבל אותי בבית החולים הווטרינרי (אני ממליץ לוותר על השלב הזה אם מדובר בבעלי לב חלש, בכלב גדול או ברכב פרטי, לא פשוט לסחוב לברדור בוגר ומהר מאד זה הופך להיות מלוכלך...)

פורסם

קרמוטוריום חוקי, נקי, ולא דורש התעסקות רגשית והשארת משקעים מיותרים.

לא רוצה לחשוב מה יהיה כשיראו אותך חופר בור ומשהו ליד מכוסה בסדין, איזה טרול יזמין לך משטרה ותבלה לילה בתחנת מעצר, או תופיע בתמונות של ארגוני חיות כמתעלל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
הכלבה שלי מתקרבת האט האט לסוף..

ועוברת לי מחשבה בראש,איך אפשר לקבור אותה?!

לא במובן הפיזי, במובן הריגשי שאני צריך לחפור לה את הבור ולהניח אותה בפנים ואז לכסות- אני לא יכול לדמיין את זה אפילו,

משהו במחשבה הזו לא נותן לי מנוחה ואני אפילו מתנגד להיות זה שיעשה את זה.

הדבר היחידי שעובר לי בראש זה באמת כמו ש airzax3 אמר.

השאלה שלי היא איך זה מתבצע בדיוק?

אח קטן, שלא נגיע לרגע הזה... (מיקה נמצאת במצב מצויין לגילה, היא מזדקנת בכבוד)

כפי שאמרתי לך, תשאיר לי את הטיפול בנושא.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני מבין שלא יהיה מנוס מפגישה עם חולות ראשון, אין לי זמן לכל הבירוקרטיה הכרוכה בדבר ואני רוצה לסיים עם העניין .

את הכלבה הנוספת שנפטרה גם כן בגיל 18 (לפני 4 שנים) , קברתי בשטח פרטי אצל חבר ,אבל מאז הוא עזב .

אמנם מצער להיפרד מחבר ותיק, אבל בשנה האחרונה הוא כבר היה כלב גריאטרי ואני בטוח שגם לו החיים כבר היו עם טעם מר ולכן אני שמח שנגמר לו הסבל, בסך הכל רוב שנות חייו הוא חי יותר טוב מבני אדם שאני מכיר.

תודה לכולם.

פורסם

פותח השרשור,

אני נורא מצטער לשמוע..

חולות ראשון זה הפתרון הכי טוב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

משתתף בצערך חבר.

לפני כשנה קברתי את כלבתי היקרה ביערות הכרמל.

תמצא איזה מקום שקט או חורש טיבעי ליד הבית, סמן את זה בדרך מיוחדת שרק אתה תדע על מנת למנוע השחתה של ילדים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הכלב נקבר כלאחר כבוד לפני כשעה קלה בחולות ראשון.

עצוב לי בלב אבל בצורה שבה הוא חי בתקופה האחרונה, כנראה שהמוות שלו הוא הפתרון הטוב ביותר בגילו.

תודה לכולכם.

שיהיה סוף שבוע רגוע לכולם.

פורסם

כאשר אנחנו קברנו את הכלב שלנו במקום סמוך לים נחרדנו לגלות שלמחרת מישהו חפר בכדי לראות מה קברנו שם. ישנם אנשים שהדימיון שלהם עובד שעות נוספות. אכן, היה לי כלב מיוחד. הוא ידע על מי לנבוח ועל מי לא. כל אימת שמישהו היה נוגע באופנוע שלי הוא היה נובח. האזעקה המושלמת ביותר. הכלב מת, האופנוע נגנב.

לפותח השירשור אני מצטער על אובדנך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כלכך מבין אתכם. אני עברתי שתי קבורות של כלבים יקרים לי שאבי נאלץ לקבור את שניהם בשולי יער מקומי. שניהם חיו עד גילאי 16-17 ושניהם היו משהו מיוחד כל אחד בדרכו. לאחרונה צפיתי בשתי סרטים מרגשים, המבוססים על סיפור אמתי של כלבים מיוחדים וזה הזכיר לי אותם. למעוניינים שבטח מכירים ובכל זאת: "האציקו" ו"רד דוג".

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...