Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SGS4 או NOT2 או נוט3 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות עוד חודשיים, ומתלבט אם לחכות לנוט3 שיצא בספטמבר,

עם הנוט2 יצא לי לשחק קצת, ועוד לא מצאתי עד כמה העט שימושי,

יש בתפעול העט השהיה בעייתית עם התגובה והממשק לא חלק לגמרי.

אבל אולי זה הנוט הספציפי של חבר, על המסך של הS4 שמעתי רק דברים טובים והקומפקטיות היחסית שלו מוצאת חן בעיני,

אין לי מושג אם הממשק המיוחד שלו יכול להוות תחליף לעט.

הנוט 3 אמור להיות הבחור הרע החדש, אם אצליח להתרגל לגודל המפלצתי המתוכנן.

מי בינתיים היגר מהנוט2 ל S$ או להיפך ויכול להאיר את עיני ?

פורסם

השתי סנט שלי,

אני חושב שאם כבר קונים מכשיר חדש, מחכים להכי חדש שיוצא (במקרה הכי גרוע, הוא יקר מידי, ואז הישן בהנחה).

לגבי הנוט2

השיקול היחדי שלך לטעמי הוא אם יש לך מה לעשות עם המסך הגדול.

העט הוא גימיק מגוכח.

הS4 מגיע גם "ערום" ללא התוספות הלרוב מעיקות של סמסונג, ונמכר ישירות מגוגל.

שזה פלוס ענק כי זה מבטיח עידכונים בזמן, ומשפר קלות את הפעולה של המכשיר

(לראיה עד היום הנוט2 מחכה לגרסה 4.2 רישמית).

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני מתלבט בין הסמארטפונים של סמסונג, הגלקסי 5 יושק מאוחר מידי, הנוט 3 בספטמבר שזה די קרוב.

וה 2 האחרים כבר קיימים.

למה אתה חושב שהעט בנוט 2 הוא גימיק ?

פורסם

לגלקסי 5 לא הייתי מחכה :)

לנוט 3 כן, כי הוא יוצא ממש בקרוב.

לגבי העט

אתה בעצמך אמרת שיש לו דיליים שגם אני שמתי לב אליהם.

בנוסף כבר עברנו את ימי הפאלם פיילוט שהייתה צריך עט כדי שהמסך ירגיש שלוחצים עליו.

רמת הדיוק במסכים הללו מספיק רגישה.

אם כבר עט אז רק על טאבלט, נראה לי הרבה יותר פרקטי (לדוגמא עם אתה רוצה להתעסק בפוטושופ)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

השתמשת בכלל באפשרויות הייחודיות לעט בממשק? העט הוא לא תחליף לאצבע, אלא כלי שונה לחלוטין.

סתם לדוגמה-

לחיצה על הכפתור בעט וגרירה למעלה תעלה תפריט מהיר, בו בעזרת שרבוט של סמלים שונים תוכל להגיע לפעולות שונות.

במקום לפתוח דפדפן ולהקליד "מורגן פרימן" אתה יכול לצייר סימן שאלה ולשרבט "מורגן פרימן", אוטומטית גוגל יפתח עם הערך המבוקש.

אפשרי גם ל SMSים, שיחות, מיילים ועוד.

אפשר בשברירי שניה לקחת סקרינשוטים, לפתוח נוטפאד ולשרבט מזכר, להשתמש בכלי הנוסחאות האדיר לחלוטין שיש ב s-note, לחתוך חלקים מהמסך ולדחוף אותם ל MMS/מייל/כל דבר אחר, לערוך תמונות on the go, ועוד, ועוד.

-למרות כל זה, הסיבה שאני ממליץ על הנוט היא שונה לחלוטין. זו סדרת העל של סאמסונג, והם נוטים לדחוף שם את החומרה הכי איכותית שרק אפשר. אני לא מתכוון למעבד ומאיץ גרפי, אלא למה שמסביב, כמו שבבי התקשורת (WIFI, BT, GPS), המסכים, זמן הסוללה תמיד מצוין, והתוכנה של המכשיר בנויה ומותאמת לשימוש כבד באינטרנט. עד היום, עם כל המפלצות החדשות, הנוט 2 עוד מחזיק את הציון הגבוה ביותר ב vellamo ואחד הגבוהים ב browsermark.

פורסם

לי יש את הנוט 2. העט הוא גימיק נחמד (מאוד נוח לשחק איתו world of goo), אבל הסיבה העיקרית שהמכשיר נרכש, זה מסך גדול ומאוד איכותי, וחומרה חזקה ביחס לשאר מכשירי הפרימיום במחיר יחסית סביר. אני מבסוט מהמכשיר עד הגג, הוא מהווה אצלי תחליף לטאבלט ומחשב נייד (לשימושי מחשב כבדים יש מחשב PC). לגודל מהר מאוד מתרגלים, ואז שאר המכשירים נראים פיציים לעומת הנוט. הרזולוציה אומנם "רק" 1280*720, אבל על מסך 5.5" לא צריך יותר מזה, כמו שאמרתי, המסך מאוד איכותי בפני עצמו, הרבה יותר איכותי מהs3 המקביל. לאגים - כן, יש פה ושם, אבל אם אתה לא סובל (או נהנה) מ-OCD, אז זה לא עקרוני, במיוחד אם מתמקדים בצדדים הטובים של המכשיר (ולא חסר כאלה, בעיקר המסך והסוללה). סוללה 3200 מיליאמפר מפלצתית (אני חושב שאפשר לבנות מצבר לסוזוקי אלטו מ3-4 כאלה), המספיקה ליום שלם של שימוש אינטנסיבי (סרטים, משחקים, יוטיוב (היום שמים שם פרקי סדרות שלמים), וייז).

בקיצור, אם אתה רוצה מכשיר חזק ולא מפריע לך הגודל, אבל מפריע המחיר, קנה נוט2. אם מפריע הגודל, ולא מפריע המחיר, קנה S4. אם לא מפריע המחיר (בהשקה צפה למחירים הזויים), הגודל, ואין בעיה לחכות, חכה לנוט 3 (אמור להיות משהו כמו s4 מגודל הנטול מחלות ילדות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
השתמשת בכלל באפשרויות הייחודיות לעט בממשק? העט הוא לא תחליף לאצבע, אלא כלי שונה לחלוטין.

סתם לדוגמה-

לחיצה על הכפתור בעט וגרירה למעלה תעלה תפריט מהיר, בו בעזרת שרבוט של סמלים שונים תוכל להגיע לפעולות שונות.

במקום לפתוח דפדפן ולהקליד "מורגן פרימן" אתה יכול לצייר סימן שאלה ולשרבט "מורגן פרימן", אוטומטית גוגל יפתח עם הערך המבוקש.

אפשרי גם ל SMSים, שיחות, מיילים ועוד.

אפשר בשברירי שניה לקחת סקרינשוטים, לפתוח נוטפאד ולשרבט מזכר, להשתמש בכלי הנוסחאות האדיר לחלוטין שיש ב s-note, לחתוך חלקים מהמסך ולדחוף אותם ל MMS/מייל/כל דבר אחר, לערוך תמונות on the go, ועוד, ועוד.

לא שכנעת אותי. גם בלי עט, אני לא צריך לפתוח דפדפן ולהקליד "מורגן פרימן", אני לוחץ על כפתור אחד לחיצה ארוכה, אומר "גוגל, מורגן פרימן" והוא מוצא לי מה שאני רוצה. אני יכול גם לשאול שאלה, אני יכול לבקש הוראות ניווט (navigate to...), לברר מה מזג האוויר וכן הלאה. הכל בדיבור (באנגלית). אני יכול גם להתקשר לאנשי קשר משם (שוב, באנגלית).

במקביל, אני יכול ללחוץ לחיצה כפולה על כפתור הבית, להגיד "היי גלקסי" ולבקש ממנו להתקשר למישהו, לשלוח הודעה, לרשום תזכורת. נכון שהכל באנגלית, אבל זה פשוט עובד...

בדברים כמו עריכת תמונות - אתה צודק, זה יותר פשוט. אבל כמה כבר משתמשים בזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה תלוי מה השימושים שלך.

אני יכול להגיד לך מה אני עושה עם זה לדוגמה-

אני סטודנט, וכלי הנוסחאות פה פשוט אדיר. זה נכון שיש וולפראם שזמין לכל מכשיר סלולרי, אבל בוא תנסה לכתוב בטקסט עם המקלדת של הטלפון נוסחה שכוללת גבולות או משהו ארוך עם חזקות, זה פשוט לא יגמר. בנוט- כתב יד, שניה וחצי.

מישהו מבקש עזרה בשיעורים, חלק מסוים מתרגיל- במקום לנסות להעביר לו שעה בכתב למה אני מתכוון אני מצלם את הדף, מקיף וחותך את הנקודה הרלוונטית ומוסיף כמה מילים להסבר. נשלח בוואטסאפ, וסוף סיפור.

הדוגמה הכי נפוצה- המרצה מורח 10 דקות כבר מעבר לזמן בו היינו אמורים לצאת, כולם כבר ארזו ובזוית 37 מעלות על הכיסא לקראת הטיסה הביתה. פתאום- "תרשמו בבקשה מה שאני רוצה שתעשו בבית" או "אני מבקש שתחפשו...."

לפתוח את התיק, להוציא את הקלסר ולמצוא פיסת דף פנויה? לא. להדליק את הטלפון, לגעת פעמיים עם העט במסך ולרשום בנוטפאד שקופץ? כן, בהחלט.

אז כמובן שזה לא לכולם, אבל להגיד שהעט חסר שימוש זה פשוט לא נכון. יש לו המון שימושים, רובם גם יעילים, השאלה אם אתה נופל בקהל היעד שעשוי להשתמש בו. גם אם לא, כמו שציינתי, ההמלצה שלי על סדרת הנוט היא לא בגלל העט, אלא בגלל כל השאר.

פורסם

למה ?

היה לי סטארטק, לא עשה שום בעיות.

עד היום אני מתגעגע אליו, אני לא אסחף ואדרוש מצבה בדמותו כמו אותם זוג הורים מטורללים לפני כמה שנים טובות.

• תוכן חדש...