Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסטיבל פרס

סלע
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני חושב שהדבר הזה יצא מכל פרופורציה?

העובדה ששידרו את זה בשלושת הערוצים במקביל גרמה לי להגיש שאנחנו איזה מדינה במערב אפריקה וחוגגים למלך יומולדת.

רק היה חסר ש 1000 בתולות היו רוקדות על הבמה ושיגישו לו קלצ'ניקוב מזהב .

נסחפו לגמרי.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

באופן אישי אני לא יודע אם זה יצא מפרופורציה.

כיוון שהייתי עסוק כל היום בעבודה, אוכל, עבודה, פורום, עבודה, אוכל, פורום, עבודה, לא ממש הדלקתי את הטלוויזיה.

זה היה עד כדי כך גרוע?

פורסם

אם לא אפריקה , אז לפחות צפון קוריאה.

האיש הזה שנוי במחלוקת, ולא מהיום.

גם אם כל הפסטיבל הזה מומן מתרומות, עדיין אפשר היה להשתמש בתרומות אלו למטרות אחרות.

פסטיבל מגלומניה כזה לא נראה שנים במקומותינו.

בושה וחרפה.

סלע

פורסם

אני אוהב את שמעון פרס רק בגלל החליפות הרמס (7K דולר) שלו.

בעצם, שמעון פרס צריך לאהוב אותי. כי אני מימנתי לו אלפית האחוז של החליפה הזאת, ביחד עם חברי הפורום ואזרחי ישראל הנאמנים :lol:

אני לא סובל את כל הפסטיבלים האלה, אבל אם זה מה שמצאו לנכון לעשות - מה זה יעזור לנו לשבת פה ולהתבכיין על זה ? זה סתם, להביע את הדעה וללוש אחד לשני את השכל.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

חברי הפורום, ברוך הבא ל"פסטיפרס"!

אותו פרס שביקר את ראש הממשלה על "בזבזנותו" (המיטה והממתקים עלו חצי מיליון ש"ח), אך שכח להזכיר לכולנו שתקציב בית ראש הממשלה הוא 6 מיליון שקלים-ותקציב בית הנשיא עלה בעשרות אחוזים במהלך השנים האחרונות בזמן כהונתו-לפי עשרה מתקציב בית ראש הממשלה (!!)-61 מיליון שקלים.

אותו פרס שאחראי על הסכם אוסלו שהביא לנו 1500 הרוגים ו"מזרח תיכון חדש", והוכיח לנו שכללי הפיזיקה לא תמיד תקפים-ושאוטובוסים יכולים באמת לעוף באוויר!

אותו פרס שאמר "קסאמים שמסאמים" במהלך ביקור בשדרות-אלו אותם "חפצים מעופפים" שאחד מהם נחת הבוקר בעוטף עזה.

אותו פרס שעליו אמר יצחק רבין "חתרן בלתי נלאה".

אותו פרס שחרג מגבולות תפקידו כנשיא מורם מעם ומפוליטיקה והעז להעביר ביקורת על ממשלה מכהנת בישראל במהלך תקופת בחירות (!!).

אותו פרס שעליו דיבר משה שרת, ראש הממשלה השני של מדינת ישראל ושר החוץ בממשלת דוד בן-גוריון, לפני הרבה שנים: "אני שולל את שמעון פרס תכלית השלילה ורואה בעליית קרנו קלקלה מוסרית ממארת ביותר. אקרע קריעה על המדינה אם אראנו יושב על כיסאו של שר בישראל", אמר המנהיג הציוני הוותיק, מאבותיה של המדינה היהודית.

אותו פרס שעליו דיברה גם גולדה מאיר-שלא חסכה משמעון פרס את שבט לשונה. "התניתי את השתתפותי בממשלה בהרחקתו של שמעון פרס מכל עמדה ביטחונית רגישה", אמרה מי שעמדה כצוק איתן בעת שמשה דיין וכמה מחבריו הגנרלים קרסו במהלך מלחמת יום הכיפורים, שאליה הם הובילו באיוולתם כי רבה.

אותו פרס שעליו נכתב השיר "הפשפש שעלה למעלה".

אותו פרס שהתעקש לקרוא למכחיש השואה המשופם אבו מאזן "הפרטנר שלנו לשלום".

אותו פרס שבעודו בחיים (!!) דאג להקים על שמו את "מרכז פרס לשלום" שמזין תעשייה שלמה של קוקטיילים, עניבות, פפיונים, אותות כבוד, הערכה, וטקסים מנופחים של מילייה סגורה של אנשי שמאל שדואגת לעצמה, מחלקת אותות כבוד לעצמה, שכל ארוע טרור שמפריך את ה"חתירה לשלום" של ה"פלסטינים" מהווה דמגוגיה זולה מבחינתה-אותם אנשים שפשוט מסרבים לראות את המציאות מתפוצצת להם בפנים וממשיכים לדבוק במנטרה שצריך לתת שטחים לאויבים שמנסים להרוג אותך, במקום לתקוע להם כדור בין העיניים.

אותו פרס שהחגיגות ה85, 90 ממש הזכירו לי את החגיגות לשליט צפון קוריאה או דיקטטורה נידחת-יושבים שם חבורה של שועי עולם זוטרים, מוחאים כפיים כאילו ראו רוח רפאים, ולפשוטי העם בחוץ ישימו תמונה במסגרת זהב של פרס עם עלי זית מסביבו על מזבח, וכולנו נשתחווה למשיח השלום, והתשקורת תצא מגידרה על מנת להלל, לקלס, לשבח ולפאר את "אדריכל השלום".

יום הולדת שמח, שמעון פרסקי! ברוך הבא ל"מזרח תיכון חדש"! נתראה בחגיגות ה95 בפסטיפרס הבא!

http://www.youtube.com/watch?v=W04hxJvQ4-A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

מרגיש כאילו התעוררתי בצפון קוריאה.

פולחן אישיות מהסוג הנמוך ביותר...

יש לי אמת מידה חדשה לנושאים שקשורים לטוהר המידות של אנשי ציבור - מה היה קורה אם נתניהו היה עושה את זה?

כך לדוגמה, לפיד הזמין את בנו המתבגר לישיבה סגורה של קבינט הדיור - עבר מתחת לרדאר התקשורתי, מה היה קורה אם נתניהו היה מזמין את בנו לישיבה סגורה?

לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה נערך אירוע דומה לכבוד יום ההולדת של ראש הממשלה נתניהו.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מתן מתגובה 42- כל הכבוד.

היטבת לסכם, לא יכולתי לעשות זאת טוב יותר.

הייתי מוסיף רק דבר קטן אחד-

אפילו אשתו ז"ל בחרה לא לגור במחיצתו.מעניין למה.

סלע

• תוכן חדש...