Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסטיבל פרס

סלע
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברי הפורום, ברוך הבא ל"פסטיפרס"!

אותו פרס ש...

אותו פרס ש...

יום הולדת שמח, שמעון פרסקי! ברוך הבא ל"מזרח תיכון חדש"! נתראה בחגיגות ה95 בפסטיפרס הבא!

ברור מהטון שהבעיה שלך היא לא פולחן האישיות ולא בזבוז הכסף, יש לך בעיה שעושים את זה לאיש שאתה לא מסכים עם דעותיו הפוליטיות.

ולמרות זאת, אי אפשר לכתוב רשימה כמו שכתבת בלי הפנינה, "אותו פרס שהדליף מידע סודי ביותר, ערב המבצע להפצצת הכור בעירק וגרם לעיכובו וכמעט לביטולו לחלוטין תוך סיכון חיי טייסים".

אריאנה מלמד נתנה לכל העניין הבוקר כותרת מתאימה ביותר "הבת מיצווש של פרס".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

אתה מדבר על אחת אשר מקפידה לזהם את האינטרנט עם בלושיט טהור, אבל במקרה הנ"ל ושלא במתכוון היא קלעה לסל.

1002808_478793045535369_191863742_n.jpg

ועוד אחת

999733_660084294008066_1650322440_n.jpg

וזה פחות או יותר מסכם את האירוע.

נ.ב. מזל טוב!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
^

אתה מדבר על אחת אשר מקפידה לזהם את האינטרנט עם בלושיט טהור, אבל במקרה הנ"ל ושלא במתכוון היא קלעה לסל.

לא הייתי נסחף כמוך אבל היא בהחלט יורה הרבה, לפעמים פוגעת, לפעמים לא.

זכור שאפילו שעון עומד מראה פעמיים ביום את השעה הנכונה! :wink:

פורסם
ברור מהטון שהבעיה שלך היא לא פולחן האישיות ולא בזבוז הכסף, יש לך בעיה שעושים את זה לאיש שאתה לא מסכים עם דעותיו הפוליטיות.

צר לי, אך אתה טועה.

יש לי בעיה מינורית עם פולחן האישיות שלו (הוא נשיא המדינה והפנים המייצגות, למרות שלדעתי מוסד הנשיאות צריך להתבטל), ובעיה הרבה יותר רצינית עם בזבוז הכסף של המערך המשומן של יחסי הציבור שלו (במיוחד לגבי ה"שלום בדורנו")-ולראיה, הדבר הראשון שהזכרתי בפוסט שלי הוא בזבוז הכסף של בית הנשיא בהשוואה לבית ראש הממשלה.

ובהחלט אני מסכים עם Cuore Sportivo-אריאנה מלמד מזהמת את האינטרנט בזבל טהור שלא שווה את הנפח של הקילו-בייטים בשרת..אך גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום.

פורסם

שמע, לא באתי להגן על פרס!

למרות שהוא משתייך, פחות או יותר, לאותו מחנה פוליטי שאני נמנה עליו, מעולם לא סבלתי אותו, לא כפוליטיקאי, לא כאדם רודף כבוד וסררה, לא כאדם שימכור את אמא שלו (הערבייה?) למען אינטרס אישי ובטח ובטח לא כלוזר הבילתי נלאה שהוא.

ולמרות זאת, רואים שהדיון בעניין שונה במהותו בין מתנגדי החגיגות ברמה האופרטיבית לבין הארסיות של המבקרים של הארוע שהם גם ימניים בדעתם.

פתאום אוסלו נכנסת לתמונה, פתאום "פרס שדם יהודים מרוח על ידיו" וכל מיני ביטויים שכאלה.

פורסם

ולמרות זאת, רואים שהדיון בעניין שונה במהותו בין מתנגדי החגיגות ברמה האופרטיבית לבין הארסיות של המבקרים של הארוע שהם גם ימניים בדעתם.

אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר?

העובדה שאריאנה מלמד (שלא ניתן לחשוד בה ב"ימניות יתר", בלשון המעטה) גם החליטה (למרבה ההפתעה) לבקר את הארוע בצורה סרקסטית שכזו ("הבתמיצווש של פרס", אם היא היתה נכתבת בידי מבקר ימני-היתה גורמת לשפיכת קיתונות זעם מכל איש שמאל בתקשורת הממוסדת), די שומטת את הבסיס לטענה שלך.

אם בעיתון "הארץ" מופיעה ביקורת שכזו, כנראה שהדיון לא שונה כל כך..

חוץ מזה, אוסלו נכנסת לתמונה בגלל דבר פשוט-פרס סירב להתחרט על הסכמי אוסלו עד היום בעיוורון מדהים ובעזות מצח, למרות שהוכח לא פעם ולא פעמיים שיהודים נרצחו בכלי הנשק שסופקו לפלסטינים במסגרת ההסכמים הללו. הוא עדיין מאמין שאבו מאזן רוצה שלום, למרות שאבו מאזן הצהיר בעצמו שגבולות 67 הם רק ההתחלה (ואני מעדיף לעצור את הויכוח על הנושא הפוליטי כאן).

פורסם

שורה תחתונה - מי שסימן V על היומולדת פטור מהלוויה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדיוק כמו שאמרתי, גם אריאנה מלמד וגם הארץ מבקרים את הארוע ברמה העניינית ולא מבקרים את הארוע שעושים ל"פושע אוסלו".

בנוגע לפוליטיקה, אכן נשאיר אותה בצד.

דיסקו, איזה הלוויה? זה יקבור את כוליינו.

• תוכן חדש...