Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסטיבל פרס

סלע
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דריש, איני מצוי בסוגיית אגסי, באופן כללי ולא מחוייב אני נוטה לקבל אמירתו של קרמריקה.

לא אעשה חצי עבודה וגם לא שמינית ואין זה המקום. אמנם עובדות נתונות לפרשנות אך אין זה נותן פטור מהכרת העובדות.

הקריירה של פרס לא החלה לאחרונה וניתן למצוא מידע רב, אם מעניין אותך- עשה זאת.

בימים הללו מתנהל בפורום דיון על קפיטליזם וסוציאל דמוקרטיה. למרות הדיעות המלומדות המופיעות שם לעיתים, נדמה לי

שאדם שיבסס את הידע שלו בעניין על סמך דיון זה בפורום רכב יעשה מקח טעות.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נדמה לרגע את הפורום לשיחת סלון, מתי בפעם האחרונה (או אי פעם) נתקלת בנוהג הזה, שכ"כ אהוב עליך, להגיד למישהוא שהוא טועה וכשהוא שואל היכן הוא טועה, לשלוח אותו לקרוא?

אתה חושב שהוא טועה? תסביר איפה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אסביר לך היכן אתה טועה בקצרה, אין בדעתי להיכנס לדיון ותשובתי היא בגדר אדיבות ונימוס בסיסי:

הפורום אינו שיחת סלון. אני מכיר יותר את האנשים בסלון, מכיר גם את רמת הידע, על מה ניתן ועל מה לא רצוי לשוחח עימם.

עם חברים קרובים שמראים עניין לא איכפת לי לפרט יותר. אני גם יכול להמליץ על ספר ואם יבקשו, להשאיל כזה.

יש נקודות שניתן להבהיר בקלות- רכב מסוג מסוים יוצר בגינאה המשוונית ולא בצימפפואה הדרומית, יש סוגיות רחבות קצת יותר.דיון כאן עושה להן עוול ונותן לקורא תחושה מזויפת של הבנה.

האמירה שלך "כ"כ אהוב עליך" היא כמובן הכללה. אני עוד עלול לחשוש שיש כאן משהו אישי. כשניתן לתקן מקומית- אני עושה זאת. כשצריך לשלוח למושגים מסוימים- אני נותן קצה חוט. במקרה דנן, אין צורך בקצה חוט, ברור מה לחפש.

ברור לי שלדריש יש ציפיות מסוימות מעצמו כמו גם מאחרים, לכן הצעתי מה שהצעתי, ירצה- יקבל. הוא אינו אורח בסלון שלי ולא צריך לקבל ממני הזמנה בעתיד.

לעיתים קל לתקן משהו מקומית, לעיתים יש ללמוד את התורה כולה. במקרה זה הפורום יכול להוות פתיח אך לא תחליף.

עייפתי.

פורסם

לפי הסבר של הדוברת בבית הנשיא,יום ההולדת הוקדם בחודשיים, כדי לחסוך בכסף ולרכב על וועידת הנשיא שממומן על ידי אירגונים מחו"ל שתורמים,שום כסף לא יוצא מקופת המדינה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
יש הבדל בין פתיחת דלתות בחו"ל, ועזרה ליזם ישראלי שרוצה לפתח משהו בישראל לבין מיסונריות, ואני לא רואה בזה שום דבר שלילי.

יש הבדל בין סיוע מאיש עסקים ידוע בחוג זה או אחר לבין סיוע מפאקינג שמעון פרס. זה ממש לא עניין טריוויאלי כש"המדינה" פותחת לך דלתות.

לפי הסבר של הדוברת בבית הנשיא,יום ההולדת הוקדם בחודשיים, כדי לחסוך בכסף ולרכב על וועידת הנשיא שממומן על ידי אירגונים מחו"ל שתורמים,שום כסף לא יוצא מקופת המדינה.

אותי אישית הכסף פחות מטריד, זה פולחן האישיות שמפריע.

אציג זאת אחרת: אם לא היה מדובר בסבא חביב אלא בפוליטיקאי משופשף בן 50 נגיד, האם עדיין היינו נותנים לו יחס כזה? אני בספק. זקנים וילדים נתפסים בתודעתנו כלא מזיקים, חסרי ישע וכאלו שאפשר לסלוח להם על הכל. אני חושב שפרס הוכיח לכולם שהוא ממש לא הזקן הטיפוסי ולכן גם אין להתייחס אליו בצורה כה רכה ומלטפת.

בעיניי הוא לא שונה מתשובה, דנקנר או מי מהטייקונים שנהיה כ"כ פופולרי לשנוא בשנים האחרונות. סה"כ עוד איש עסקים אינטרסנט, רק שהתאגיד שלו ומפעל חייו הפיננסי הוא מדינת ישראל.

פורסם

חולק על דעתך.

מדובר במונומנט היסטורי.

לא ראיתי מישהו מתלונן על היחס המועדף לספינקס במצריים, או לסטונהנג'...

פורסם
יש הבדל בין סיוע מאיש עסקים ידוע בחוג זה או אחר לבין סיוע מפאקינג שמעון פרס. זה ממש לא עניין טריוויאלי כש"המדינה" פותחת לך דלתות.

זה צריך להיות טריוויאלי לכל יזם שמשקיע בישראל. אם תגיד ששמעון תפר לו מכרזים בישראל, עשה דברים לא חוקיים בארץ או משהו בסגנון אני איתך לגמרי. יזם ישראלי פנה לנשיא שלו, וביקש עזרה עם אנשים בחו"ל על מנת שהפרוייקט יוכל לקרום עור וגידים. אם הפרוייקט הצליח או לא, זה כלל לא רלוונטי. זה פרוייקט שתרם למדינת ישראל בכמה מישורים - תעסוקה, בנייה, הסברה ועוד. הוא גם היה כישלון חרוץ, אבל זה לא קשור לנושא. כל עוד לא אין כאן משהו לא חוקי, אני חושב שהנשיא צריך לעזור לכל יזם כזה אם רק אפשר.

פורסם

שייקחו את הכסף שעולה האירוע הזה ויתרמו אותו למשפחות נזקקות שאין להן כיצד לסגור את החודש והמקרר שלהן ריק, יש ימים בהם אני מייחל שתהיה לפוליטיקאים שלנו את צנעתו של בגין.

כל השופוני הזה מתאים למדינה אפריקאית חשוכה שיש לה דיקטטור המהלל את שמו ותו לא. פשוט קשה לי לראות את כל החגיגות המיותרות הללו ולא להתקומם מכספי תרומות שהיו יכולים לעזור לעוד סטודנטים ללמוד, לסגור חודש עוד משפחה נזקקת, או לקניית אמל"ח חדש ליחידת מילואים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שמעתם את אייל גולן שר ״חלומות״ בפסטיבל פרס?

גם לכם הביצוע נשמע כאילו רוחמה רז יושבת בבית עם בובת וודו ומחרבנת לו את הביצוע?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• אחראי פורום
פורסם

אותי כל העניין וההתעסקות דוחים. 4 ערוצים בו זמנית משדרים את תחרות הליקוק למרחקים הזאת.

בלי קשר למצב הכלכלי פה, הוציאו/לא הוציאו מכספי מדינה, כל החינגה הזאת מביכה ודביקה.

האיש רב פעלים ואני סה״כ מבסוט ממנו כנשיא, אבל הוא איבד אצלי המון נקודות פה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בלי קשר לפרס עצמו ופועלו (אני מעריץ של הרבה דברים שהוא עשה), יש פה אירוע לאומי עם חשיבות ליכודית.

מאז רבין (ואולי לפניו) לא היה לנו מנהיג במדינה.

אנשים הפסיקו להאמין בממשלה כי אין אדם אחד שאפשר להאמין בו.

אין מנהיג ואין הנהגה. ראש הממשלה לא אומר לנו כלום ואין לנו דמות כלשהי שתאחד את כולנו תחת זהות אחת.

אז עם כמה שאני רואה מעבר לבולשיט של הציונות או של הלאומיות, אני חושב שזה טוב שיש לנו עדיין מישהו כמו שמעון פרס, שהרוב המוחלט של המדינה, בלי קשר לאידיאולוגיה פוליטית, יכול להחשיב כאדם אהוב, או לפחות לכבד אותו.

אם אני צריך לבחור מישהו שמייצג את המדינה (לפחות את המדינה שאני רוצה לראות פה), זה יהיה שמעון פרס.

פורסם

מצטרף לשמר: אכן מונומנט היסטורי. ולאלעד: גם אני מפרגן בגדול. הערב הזה הטלוויזיה הייתה דלוקה ולא על ספורט ("לשם שינוי"- אומרת אשתי). לא נורא ב4 בבוקר קמים לראות את סן אנטוניו לוקחת טבעת, אבל זה כבר קשור לשרשור אחר...

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מאז רבין (ואולי לפניו) לא היה לנו מנהיג במדינה.

חולק על דעתך, ואפילו הכנתי כמה דוגמאות:

1. דליה איציק

2. מירי רגב

3. שאול מופז

4. דני דנון

5. מירב מיכאלי

יש עוד כמה מנהיגים דגולים בדורנו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רק בשביל הנאום של קלינטון היה שווה לראות את הערב הזה - האמריקאי הזה מוכיח שוב שבניגוד לאובמה (ולתאומו הישראלי לפיד), נואמים גדולים באמת לא צריכים פרומפטר, הם פשוט מסתכלים לאלו שמולם בלבן של העיניים ומדברים. הוא באמת אחד מהנואמים הגדולים במאה האחרונה.

• תוכן חדש...