Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אופל אסטרה 5 דלתות אוטומטית (מודל 2000) או ידנית (2001) היא קנייה מוצלחת לדעתכם? מסגרת התקציב - בסביבות ה 60K

פורסם

א. אל תוסיף ותקנה מאזדה.

ב. האסטרה בכלליות הוא רכב מצויין. אבל! יש לו מספר חסרונות, במידה ואתה יודע אותם והם לא מפריעים לך מדובר בקנייה מצויינת.

האסטרה "סובלת" משוק חלש, האסטרה לא "הולכת חזק" בשוק - משמע קל לקנות קשה למכור. מחיר המחירון שלה נמוך מרכבים יפנים מקבילים (ללא שום צידוק) תוכל לקנות אותה מתחת למחירון ולמצוא ביתר קלות אחת שמורה כיוון שהן לא נחטפות ומצד שני שתבוא למכור יהיה לך את אותה הבעיה. האסטרה מגובה במערך השירות של UMI - מה שאומר פריסת מוסכים ומרכזי שירות גדולה ומח' טרייד-אין מאוד גדולה.

האסטרה לא ידועה כסובלת מבעיות כלשהן ולגביי מחירי הטיפולים והחלקים אינני יודע איך הם בהשוואה לרכבים אחרים.

בקיצור, אם אתה קונה רכב ליסוע בו שנה-שלוש שנים ואז למכור מהר ולעבור הלאה אולי כדאי לך לשקול רכב אחר.

אם ההנאה חשובה לך ובה לך רכב איכותי, מפנק שתחזיק בו לאורך זמן האסטרה יכולה להיות אופצייה מעניינת.

לנו ביחידה יש מספר מועט של אופל אסטרה דיזל ידנית, מדובר ברכב חזק ואמין (הרבה יותר מהמגאן המקבילה, אם כי האופל חדשות בכ-שנתיים עד 4 שנים ויש להן כמאתיים אלף ק"מ פחות מהמגאנים).

בקיצור אם תפרט יותר את הצרכים שלך אז נוכל לכוון אותך לרכב הכי מתאים.

פורסם
אם אתה יכול להוסיף עוד קצת אז תוכל לקנות מאזדה(אני לא מת על הרכב,אם אני אומר במיקרה ואתה רוצה וגם פוקוס) ,אבל אופל בהחלט רכב טוב מאוד ואמין אבל אני לא אוהב את הצורה שלה ממש מגעיל להסתכל על הרכב אני מדבר על הדור (G)

הרכב יחסית אמין, תיקונים במוסך מורשה מאוד יקרים (UMI), המנוע 1.6 לא משהו מיוחד אבל ה-1.8 כבר מתחיל להיות חביב. עדיף ללכת על גיר ידני למרות שיהיה מאוד קשה למצוא אחת כזו.

ההתנהגות של האסטרה לא נופלת בגדול מהפוקוס ולכן אני הייתי מעדיף את האסטרה על פני הפוקוס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...