Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על חוסר הפרגון, אך אני מאמין שהשם הזה רלוונטי למערב בערך כמו ״יוכבד״. לא משנה איך תכתוב אותו בלעז, מעטים יצליחו לנחש למה התכוונת וזה יגמר בתור בדיחה פרטית בינך לבין אשתך. מזכיר לי ילדה אחת שלמדה איתי בבי״ס והוריה החליטו לקרוא לה עדי אבל לכתוב את זה עם ״א״ בהתחלה... ילדה מסכנה, בפנים היא בטח קיללה את ההורים על ההחלטה האומללה הזאת כל פעם שהמורים קראו לה בטעות Edi.

עילאי/עילי זה שם עברי יפה, הרבה יותר יפה לטעמי מכל ה״יהלים״ הדפוקים של השנים האחרונות, אך אינני רואה כיצד אפשר לתרגם אותו בצורה חלקה. אם אתם לוקחים בחשבון שהילד יחיה במקום אחר מלבד ישראל, אולי עדיף לשקול אלטרנטיבות.

אה... וכמובן, מזל טוב!

פורסם

התעתיק (transliteration) מעברית לשפות זרות עלול להיות בעייתי. למשל - כל "ח" גורמת בעיה. למשל - הזכרתי את "חגי" - האם יהיה Hagai או Chagai עו Khagai או Hagay וכו' (בחרתי באפשרות הראשונה). לבני הבכור קוראים יואב - נדמה שהתעתיק די ברור (Yoav), אבל כבר יותר מ-20 שנה אני נלחם נגד אמי שמתעקשת על התעתיק הגרמני\הולנדי Joav.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה לכולם על התובנות והברכות. שמו בישראל עילי.יהיה מעניין להראות לו את השרשור כאשר הוא עצמו ירשם לפורום .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מזל טוב. קודם כל פתח לו דף בפייסבוק (והצהר שהוא בר מצווה), חשבון בנק וחסכון לדירה. הפורום ממתין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...