Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שזה BOLT ON, אבל יש פתרונות.

אני בדרך כלל הפתרון של מערכות כאלה הוא בעצם לעשות DELETE של המערכת הקיימת והתקנה של LSD עם כל המארז שלו (לא רק הדיפרנציאל עצמו בתוך ה-CASE הקיים אלא את כל הדיפרנציאל עם הבית\תושבת שלו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובתגובה:

לי לא התאים להוציא 300 אלף על רכב חדש מהחברה ואז להוציא עשרות אלפי שקלים על פירוק הדיפ', לשלוח אותו לחו"ל, להשבית את הרכב לחודש/חודשיים, אישורים מול המכס ומשרד התחבורה על "שיפוץ דיפ'" או משהו כזה וכמובן להסתכן בפגיעה באחריות או בכלל ברכב הדנדש שנקנה בעמל רב (אולי זה פוגע בפעולה התקינה של המערכות הבקרה האלקטרוניות הקיימות). אני מכיר כאלה שהיו נהנים מהפרוייקט אבל זה לא בשבילי.

לחלופין למצוא מישהו בארץ עם ניסיון שיעשה עבודה מקצועית כזאת. לא שולט בתחום אבל יש לי את הספקות שלי שיש פה ידע ורמה מקצועית כזאת שאני אוכל להיות רגוע.

פורסם

edan82, התגובה שלך מגיעה אחרי שאני היחיד שהעלה את עניין הדריפטים ואחרי שכבר רשמתי את כל ה-disclaimer-ים הרלוונטיים (בדיוק כמו שכתבת, רכב מצויין, לרוב הרוכשים...בלה בלה בלה) זה הרגיש קצת כמו עקיצה לא עניינית. אני חושב שיש לי מספיק שעות של אימונים וקורסים של דריפטים בשביל להבין את הצורך שלי ולדעת מה אני מחפש ברכב בלי להיות אחד שחי בסרט וחולם שהוא בטוקיו דריפט.

למעשה אני אפילו לא מצפה לקבל מכונת דריפטים אימתנית. פשוט חלק לא מבוטל ברצון שלי להנעה אחורית זה החלק הזה ואני יודע מה המגבלות של הדיפ'. אני גם מכיר כמה בעלי 135 שהם בראש שלי שמתבאסים (מהתנסות בפועל על מסלול, לא מהמפרט על הנייר) אז לי זה מספיק.

לא צריך להעלב מזה (מי שמחזיק ברכב) ולא צריך לעקוץ והאמת שאם היה מדובר ברכב שיושב במרכז התקציב שלי אז זאת הייתה פשרה סבירה. במקרה שלי זה בגבולות התקציב אז לא מתאים לי פשרה כזאת.

לא נראה לי שאני יכול להיות יותר ברור.

פרוקסימה, זה לא עניין של להתמם, פשוט המשפט שלך קצת הקצין ופישט את הדברים ולקח את זה לכיוון של "הנעה אחורית לוקח כל הנעה אחרת אז מה הטעם במבחנים כאלה".

קצת כמו הנושא הקודם אפשר לחלק את המתעניינים לקהל הרחב, רוב רוכשי הרכב הפוטנציאליים, שעבורו ההנעה של הרכב זה לא העיקר והוא לא יבדיל כנראה בין ההנעות השונות ואז המבחנים האלה רלוונטיים כמובן אבל גם עבור החלק היותר הארדקורי שידע להעריך את ההנעה המבחנים רלוונטיים כי זה קהל מודע ועם דרישות וזה שלרכב יש הנעה אחורית זה לא אוטומטית הופך אותו ליותר טוב.

רובי, בדומה ללינק ששמתי קודם זה אכן LSD שמתאים לרכב (במקרה הזה גם יותר זול) אבל מורכבות ההתקנה לא השתנתה.

לא יודע מה הקטע של במוו עם ה-welded הזה, כאילו רוצים להקשות עלייך לחצות את הגבולות שהם החליטו לקבוע בין M ל-M performance.

פורסם

בקיצר תשאר עם המגאן ובכסף שתכננת לשדרג קנה מיאטה/בימר/סיירה ישנה ויש לך צעצוע לסופי שבוע לדריפטים שגם לא יבאס עם תכניס אותו במדרכה/ עץ/ עמוד בתחילת הלימוד :-)

פורסם
edan82, התגובה שלך מגיעה אחרי שאני היחיד שהעלה את עניין הדריפטים ואחרי שכבר רשמתי את כל ה-disclaimer-ים הרלוונטיים (בדיוק כמו שכתבת, רכב מצויין, לרוב הרוכשים...בלה בלה בלה) זה הרגיש קצת כמו עקיצה לא עניינית. אני חושב שיש לי מספיק שעות של אימונים וקורסים של דריפטים בשביל להבין את הצורך שלי ולדעת מה אני מחפש ברכב בלי להיות אחד שחי בסרט וחולם שהוא בטוקיו דריפט.

לא נראה לי שאני יכול להיות יותר ברור.

-M .

אוי נו, כבר הדגשתי פעמיים שהתגובה לא מכוונת אלייך, היא באה בתגובה לכך שיש הרבה פעמים עיסוק בדיפרנציאל או גיר ידני למטרות דריפט כשבפועל רוב הלקוחות לא מתעניינים בזה בכלל.

אני גם לא יודע אם אני יכול להיות יותר ברור אבל אני אנסה:

התגובה שלי לא היתה מיועדת לניר NMP אלא נכתבה בכלליות

מספיק ברור עכשיו?

לא צריך לטחון את זה, סה״כ נאמר שאת רוב הלקוחות זה פחות מעניין אבל עבור מי שבכל זאת מעניין אותו לנסוע על הצד כל הזמן- יש פתרונות.

פורסם

ברור ברור, לא צריך לצעוק :wink:

לירן, זה אכן רעיון שכל הזמן קופץ אבל אני לא מתלהב מלהחזיק עוד רכב רק לזה.

פורסם

עידן, הזכרת לי סיפור של אבא שלי על הילדות שלו בבריה"מ. היה דבר כזה - מירוצים ברוורס, בחוף הים - בקרב הנוער המשועמם שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רובי, תאמין לי שאני מכיר את ה e82 והf10 עד לרמת מק"ט הבורג, מכיר את כל השינויים, שיפורים והשיפצורים האפשריים לרכבים האלה ומכיר את כל ההבדלים בינם לבין רכב M אמיתי.

כשתדע גם, אתה תגיד מדכא.

בכל מקרה, הlsd עושה הרבה הבדל.

יש כמה אנשים שהעברתי להם רשימת מכולת עצומה בנוגע לדברים שצריך להחליף ברכב, אבל כשרואים את ההוצאה שעומדת מול זה, זה לא פשוט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

eliko

כבר אמרתי {וגם העולם קבע זאת}שה M135 היא לא M עד הסוף , ולכן מי שרוצה M עד הסוף יואיל ויוסיף כמה מאות אלפי שח ויקנה M3.

אין טעם לפשפש מה אין לה או להכנס לדיכאון כי זאת לא היתה מטרת היצרן.

זהו סוד ההצלחה של המכונית הזו ומי שלא מבין זאת חבל שיקנה כזו .

בזמנו היה 106 GTI למחפשי נוחות,פינוק ואיבזור ו106 ראלי למי שהיה חשוב לו נהיגה מעל הכול, לא ראיתי אף בעלים של 106 GTI מוריד את מושבי העור המזגן והגאנטים לטובת הביצועים כי מצד שני גם העולם משתנה {מצלמות מהירות בכל חור,פקקים ועומסים ,דלק יקר וכו} ובשביל כולנו רכב הוא קודם כל אמצעי תחבורה יום יומי אז בשבילי זו התשובה המוצלחת והראלית של BMW לזמננו ובטח לנו בישראל נטולת המסלולים או ספורט מוטורי פרופר, ככה אני חושב.

פורסם
eliko

בזמנו היה 106 GTI למחפשי נוחות,פינוק ואיבזור ו106 ראלי למי שהיה חשוב לו נהיגה מעל הכול

ה-GTI גם היתה מהירה מהראלי ולא פחות ספורטיבית. הראלי, הזולה יותר, נועדה כבסיס למי שרוצה להסב את הרכב ולהתחרות (יענו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ה-GTI גם היתה מהירה מהראלי ולא פחות ספורטיבית.

אבל הראלי 1.6 היתה יותר מהנה, עם יותר תקשורת בהגה והתנהגות 'חיה' יותר ומנוע שמונת השסתומים שלה הציע תגובת דוושה עדיפה בסל"ד נמוך ובינוני.

זכיתי להשתתף בהשקת המכוניות בצרפת(סביב 1997, אם זכרוני אינו מטעני). על אותם כבישים, נהניתי יותר מהראלי מאשר ה-GTI, מצויינת ככל שהיתה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ה-106GTI וה-106 ראלי (מדבר על דור שני) שתיהן היו ועדיין מכוניות מאוד מהנות, הראלי מרגישה קצת יותר נוקשה הודות לכיול מעט קשיח יותר מזה של ה-GTI (אם זכרוני אינו מטעני מוט פיתול אחורי בראלי היה עבה יותר מזה שב-GTI כאשר מוט פיתול קדמי זהה).

בראלי דור ראשון היה מוט פיתול עבה יותר מזה שבדור שני\GTI ולכן עבור מי שחיפש את השילוב האופטימלי מבחינת ביצועים יכל פשוט לשים מוט פיתול אחורי של דור שני ומוט פיתול קדמי של דור ראשון.

לי היתה XSI שנת 96 עם השילוב הזה ביחד עם סטראט קדמי תחתון ורבעיית בילשטיינים (ללא הנמכה)- הרכב התנהג פשוט מדהים ולא רק שלא נפל מההתנהגות בראלי, היו מצבים שההתנהגות אצלי היתה הרבה יותר מהנה עם זנב סופר שובב.

ואם חוזרים לרכב של פותח השרשור, ה-M135 זו מעין גרסאת ביניים שנוצרה עבור מי שרוצה סדרה 1 עם מנוע חזק והתנהגות טובה יותר מ-1 רגילה.

בנוסף המכונית נראית משמעותית הרבה יותר טוב, הסדרה 1 הרגילה לטעמי מזעזעת, ה-M135 מכונית נאה מאוד (הפגושים פשוט משנים את מראה הרכב לגמרי).

זו לא מכונית הארד קור או במילים אחרות- זו לא M מובהקת, זו 135 עם חבילת M (בדומה לסדרה 3 עם חבילת M שהיתה לי) רק שפה יש גם נגיעה בביצועים.

• תוכן חדש...