Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הגיר-למעשה כשאתה לוחץ באמת הגעתי מהר מאד למסקנה שאין לי זמן להוריד את היד מההגה או את העיניים מהכביש ואפילו לראות את מד המהירות{הפיתרון לזה היא הציטה שיושבת על חופת השעונים סטייל תצוגה עילית]

אני כל כך מסכים איתך וזה מה שאני טוען תמיד.

בכל מקרה, איזה יופי של מכונה, בחרת את הצבע הכי יפה.

תהנה, ויש ממה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הכייף מהתוצאה -זה כייף אחר -כייף שנובע מהסיפוק בשליטה,כייף מנהיגה במכונה מאד חזקה שאתה שולט בה לא רק עם ההגה אלא ממש עם הדוושה,החלקות תחת כח ולא תחת הרפייה מהכח,במגאן היכולות כל כך גבוהות שזה נהיה משעמם, המכונית צוחקת עליך ,בM כמו שאמרתי כל סיבוב הוא חוויה אחרת ואפשר להינות מאד גם בלי להשתגע, ללא ספק המגאן היא כרגע פיסגת ההנעה הקידמית ויתכן שעם DSG ועוד 50 כס תהיה טובה עוד יותר אבל הבמוו זה כבר פיסגה אחרת.

זו התמצית של מכונית מהנה לנהיגה, זה לא הכמה מהר היא יכולה אלא כמה מהר אתה יכול. אין ספק שהתברכת במכונית משובחת, תמשיך להנות ולהכיר את המגבלות שלך ושלה.

פורסם

תתחדש, רכב מדהים.

ברגע שעוברים להנעה אחורית חזקה מגלים כמה הנהג באמת טוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תתחדש

אישית הכתיבה שלך הפחידה אותי במובן הטוב של המילה.

מכונה מהירה ומפחידה ללא ספק. בנוסף אחת היפות לדעתי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

רכב מדהים צבע עוד יותר מדהים שלא מנקר את העניים .

תתחדש , רק תפנק בעוד תמונות זה רכב שבאמת מסקרן אותי...

אולי נגשים את החלום מתישהו גם :)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

נהניתי לקרוא - ותמשיך להנות מהגברת.

בקרוב יפורסו מבחנים השוואתיים בין M135i ל-S3 ול-A45 החדשה. 3 מכוניות, 980 כ"ס 8)

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בהחלט מכונת נהיגה מטריפה, אין ספק בצבע - קלעת בול, רק שלטעמי הכי יפה באפור עכבר (הייתה אחת בנוקיה בשישי, הצבע מדהים על הרכב). מה שברור, התמורה למחיר (בארץ כמובן) גבוהה מאוד.

מאוד מסקרנת סדרה 2 כשתצא (235) והשוואה שלה ל-CLA45 AMG.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בעוונותי לא נהגתי על ה- 135, כן התנסתי בנהיגה על ה- 118 (1600 טורבו עם 180 כ"ס אאל"ט).

זה רכב שאהבתי, מצד אחד הוא מהיר כשמבקשים ממנו ומצד שני הוא נעים מאוד בנסיעה מנהלתית.

היגוי חביב מאוד וגם התנהגות בעלת יכולת.

לכף החובה הרכב מעט ספרטני ביחס למחירו - ואבזור פחות קמצני בהחלט היה רצוי.

השורה התחתונה - החבר שהביא אותי לסיור סוכנויות כיועץ בחר בב.מ.וו הזו - בחירה שהוא ממש לא מצטער עליה.

פורסם

דרך אגב המחיר בארץ של הA45 הולך להיות 400 אלף שקל

והCLA 440 בערך

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

רובי, אני דווקא אוהב את התיבה הזאת - מדובר בתיבה אוטומטית (מהסוג המוכר והאמין / עמיד) עם 8 הילוכים מבית ZF (ב-135M ובשלל הוורסיות החזקות יותר של שלל הסדרות, מותקנת גרסה המכונה "אוטומטית-ספורט" על פי ב.מ.וו. מדובר בוורסיה עם כיול מעט שונה, העברות מהירות יותר ופעולה עצבנית יותר בכללי).

מניסיוני עימה ב-535D (גם בוורסיית ה"ספורט") - מאוד מהירה בהעברות הילוך. בקלילות רבה ניתן לטעות ולחשוב שזאת תיבה רובוטית כפולת מצמדים איכותית. בניגוד ל-DSG / DKG / PDK, ה-ZF8 איטית יותר בהעברות ההילוכים. שם קל יותר לזהות שזאת אוטומטית רגילה לחלוטין, בלי שום שטיקים מיותרים (שני קלאצ'ים / מכהטרוניק וכדומה). בכל אופן, ה-535D מכונה מרשימה מכל בחינה :wink:

כנראה שבספטמבר הקרוב נטעם מה-550D M ונקנח ב-M3 :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...