Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה עושה לי את זה ? :-)

כשרק התחילו את השיווק הייתי באמצע התכנונים המתקדמים להחליף רכב וזה הכניס אותי לסרטים, ה-135 מול ה-rs cup.

אז הם לא היו הכי סגורים על עצמם וגם המחיר היה קצת יותר קשיח.

אין ספק שזאת חבילה מדהימה במחיר אטרקטיבי (יחסית כמובן).

לפי כל המבחנים בחו"ל וכפי שציינת, ברמת יכולת כשלא מדובר בקו ישר המגאן ממש לא נופלת אבל ההנעה האחורית מאוד קרצה לי.

עשיתי בירורים על מחירי טיפולים ובכלל עלויות אחזקה וזה קצת הרתיע. ה-deal breaker היה החוסר ב-lsd מכאני (הרכב מעולה גם כך אבל הרצון שלי היה להנעה אחורית עם יכולת לדריפטים מעבר להחלקות כוח שהדיפ' האלקטרוני מאפשר. לא היה בא לי להוציא סכום כזה ולא לקבל את כל החבילה. הבלאי הפוטנציאלי בהתחשב בעלויות של חלקים גם נכנס לחישובים. אגב, להחליף דיפ' ברכב הזה זה ממש לא טריוויאלי. בדקתי).

בקיצור, נהניתי לקרוא, תמשיך להנות מהרכב ואני מאוד אשמח לקבל עדכונים אחרי שתגיע לטיפול :wink:

ניר

פורסם

NMP

יתכן וימים יגידו אחרת אבל בינתיים מנסיוני אז ככה-

טיפולים למגאן לא זולים יותר עם ציטוט מהמוסך ל1000 שח + לטיפול קטן ול2200 שח ויותר לטיפול גדול בBMW ציטטו כ1100 שח לטיפול רגיל וגדול לא הרבה יותר וברקסים ב2 המכוניות יעלו לא זול,אבל אין מה לעשות מטבע הדברים מה שאתה מקבל זה מה שאתה משלם.

המוסך היחידי לטיפול במגאן יושב בראשלצ כל שאר מוסכי הרשת אינם מוסמכים לטפל ברכב{ככה היה לפחות עד לפני 6 חודשים}.

האירוח ורמת השרות בBMW עד עכשיו פרימיום לגמרי .

ל2 המכוניות 3 שנים אחריות מלאה.

בBMW הביטוח יהיה יקר יותר זה נכון אבל צריכת הדלק עדיפה .

ואם הזכרת דריפטים אז במגאן זה בכלל לא אפשרי בעוד הM135 נותנת את זה בכייף עם כי כנראה לא בקלות אבל מספיק בשביל 99% מהאנשים, זה ליגה אחרת , השלב הבא .

אם המגאן היא הוט-האצ מכונית נהיגה אדירה בכביש הנכון ,במצב רוח הנכון או במסלול,הכי טובה שהנעה קידמית יכולה אבל בשאר הדברים וחיי היום יום היא הרבה פחות מוצלחת

....אזי הM135 היא סופר-האצ{כל הזכויות שמורות } ! ,מכונית מהירה מאד מאד,מאתגרת,איכותית מתגמלת ומפנקת ויותר מותאמת לחיי היום יום ועדיין חמושה ביכולות ספורטיביות מרשימות ביותר ,במחיר שלה {50 אלף מעל למגאן וכנראה 100 אלף שח ויותר פחות מהA45} זה פשוט דיל השעה !

פורסם

רובי, שפו על הרכב והכתיבה.

כרגיל אתה מצליח לגרום לבלוטות החשק לעבוד שעות נוספות בזכות הכתיבה המפרגנת שלך.

עשית את זה עם המגאן בזמנו וכנראה שיש לך חלק לא מבוטל בעובדה שאני היום נוסע על RS CUP.

אבל מעט מפריעה לי הנטייה שלך להסתכל על העולם דרך עדשת פישאיי.

כשנהגת במגאן לא חסכת תיאורים וסופרלטיבים על השימושיות שלה ביום יום והיום אתה מביא אותה בתור דוגמה הפוכה לעומת הב.מ.וו השימושית?

המחיר של הב.מ.וו באמת אטראקטיבי ביחס לתמורה וללא ספק קנייה טובה, אבל 50,000 זה הפער בין מחירון מגאן למחיר האחרי מיקוח על הבימר. ברמת המחירונים הפער הוא 70,000 וכנראה שזה בקירוב הפער בין מה ששילמת בזמנו על המגאן למה ששילמת הפעם על הבימר.

המגאן לא זולה לתחזוקה אבל השוואות מפורטות של מחירונים של חלפים בין הרכבים שניר אני ביצענו בזמנו הראו יתרון ברור במחיר הרשמי למגאן ועוד לא שיקללנו את ירידת הערך והביטוחים.

לא ידענו לשקלל בזמנו את האופציה של יבוא חלפים באופן עצמאי וטיפול במוסך זול יותר ממוסך היבואן הראשי (להבנתי זה מה שהרבה בעלי בימר עושים בפועל).

בקיצור, למרות האמור למעלה אני מלא קנאה ופרגון על הקנייה.

ואני מאחל לך להינות מהרכב המדהים הזה.

פורסם

וברקסים ב2 המכוניות יעלו לא זול,אבל אין מה לעשות מטבע הדברים מה שאתה מקבל זה מה שאתה משלם.

קבל טיפ בעניין ממישהו שגם אצלו הברקסים אינם זולים - וזה בלשון המעטה.

תברר מי יצרן ה- OEM של הבלמים שברכבך, יתכן מאוד שמדובר ב- TEXTAR או כל יצרן מוכר אחר.

כאן עומדות בפניך שתי אפשרויות:

1. לגשת עם הב.מ.וו למוסך רון שירכוש וירכיב את בלמי ה- OEM ברכב, האופציה הזו זולה לפחות ב- 50% ממחירי המוסך המורשה, וזה בלי שהתפשרת על שום דבר.

2. לרכוש את החלפים בעצמך וללכלך ידיים (כמובן אם יש את הרצון והידע), סירטוני הדגמה על איך עושים את זה יש ב- YOUTUBE בשפע.

באופציה הזו תחסוך יותר מ- 400 ש"ח ביחס לאופציה הראשונה.

בהצלחה!

פורסם

Tamir

עולם הרכב מתקדם ועם כי המגאן אכן מכונית שימושית כמו הBMW אבל לא נוחה או איכותית כמותה בחיי השגרה, הכסאות המעולים {אישתי טוענת שרק בהם היא נירדמת בנסיעה (: }המתלים האדפטיבים ,הגיר האוט וההגה עם קשיחות משתנה משנים את התמונה לחלוטין,אני מאמין שהמגאן RS הבאה בדיוק כמו הקליאו -תלך לאותם מקומות.

שוב לגבי עלויות חלפים וכו- בין אדם לא עובר לגור בבית של 200 ממר או דומה ואז מתלונן על עלות הארנונה והחשמל.

פורסם
tamir

שוב לגבי עלויות חלפים וכו- בין אדם לא עובר לגור בבית של 200 ממר או דומה ואז מתלונן על עלות הארנונה והחשמל.

צודק :wink:

העיקר להכנס לעניין בעיניים פקוחות.

פורסם

מאז שרכשת וכתבת פה על הרכישה אני מצפה לביקורת על הרכב.

אכן קצת נבהלתי מנהיגה בהנעה אחורית. עדיין נשמע שמדובר בפצצת אנרגיה.

מאז שזה נהפך לחלום, השתנו מספר דברים והחלום השתנה. אני עוד לא רוצה לצאת בהצהרות אבל אם וכאשר אני אכתוב פה שירשור היכרות :-)

תודה רבה על הכתיבה הנפלאה!!

פורסם
עד כמה שאני יודע הRS קאפ נמכרת בכ-200K.

ואילו הBMW בכ-270K.

כך שזה 70 א' הפרש, ולא בין המחירונים.

אתה מדבר על ידנית? BMW

פורסם

נהנתי לקרוא!

מדוע פסלת את האאודי S3?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני לא יודע מה היו השיקולים העיקרים של פותח השרשור אבל אני מתאר לעצמי שמכיוון שהבמוו הנאה אחוריות, חזקה ממנה בכל מצב ומתנהגת יותר טוב ממנה, אני לא חושב שיש מקום להשוואה בינהם, אולי בדגם החדש הדברים ישתנו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...