Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי גירסה מיוחדת של ב.מ.וו מתישהו בסוף שנות ה- 80,

מעין M3 E30 לעניים בארה"ב, על בסיס ה 325I אאל"ט אבל עם כאלו שיפורים

שביצועי הרכב היו חזקים משל ה M3 ובמחיר זול בהרבה מ ה M3 האקזוטית.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל הראלי 1.6 היתה יותר מהנה, עם יותר תקשורת בהגה והתנהגות 'חיה' יותר ומנוע שמונת השסתומים שלה הציע תגובת דוושה עדיפה בסל"ד נמוך ובינוני.

זכיתי להשתתף בהשקת המכוניות בצרפת(סביב 1997, אם זכרוני אינו מטעני). על אותם כבישים, נהניתי יותר מהראלי מאשר ה-GTI, מצויינת ככל שהיתה.

נהגתי אותן רק במסגרת קורסים (גירסא מקורית, בסביבות 94') ובאמא שלי, לא רק שלא ידעתי לנהוג אז כדי לאבחן הבדלים... עברו כמעט עשרים שנה, אז לך תזכור.

רק דבר אחד, נשימה בסל"ד נמוך זה לחננות...

אם הגיר מספיק צפוף, אני קונה מנועים שנדלקים מאוחר, אבל נושמים טוב בגובה. זה אולי לא יותר מהיר, אבל זה מרגיש ככה. כמו ההבדל בין בחורה שעושה את העבודה בשקט, לבין כזו שנותנת פסקול קולני ונמרץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ברור ברור, לא צריך לצעוק :wink:

לירן, זה אכן רעיון שכל הזמן קופץ אבל אני לא מתלהב מלהחזיק עוד רכב רק לזה.

ניר ידידי,

יש לך מהיכן לקחת דוגמא..

לי ברור שרכב הדריפט שאנחנו רוצים לא באמת יכול לשמש כרכב יום יומי. גם אני עמדתי לפני הצומת הזו לפני כחצי שנה ולבסוף נפל הפור. במקום רכב אחד שיודע לעשות הכל , נמשיך עם מגאן שהיא מכונת קרב אמיתית אך גם שימושית וקניתי לעצמי Z3 שתאפשר לי להחליק כשארצה. נכון, ה Z3, חסרה שני צילינדרים, אך היא מטופלת נהדר, חיזקתי אותה והנמכתי אותה ועם הנהג הנכון - היא גם יודעת להחזיק דריפט עם כמה פניות יפות ( הנהג הנכון זה בינתיים המדריך שלי אולג הכריש..), ובנוסף היא נותנת פאן נוסף של נהיגה עם גג פתוח בשעותהבוקר והערב.

בכדי שהמגאן לא תעלב , גם היא קיבלה פלפל צ'ומה בישבן ותוספת של לא קטנה :wink: סוסים לאורווה.

בקיצור, בתקציב קטן יחסית , אני מרוויח מכל העולמות..

פורסם

רובי, אני בעלים של 135 e82 מנוע n55.

מבטיח לך שהרכב מהנה, אבל אחרי החלפה של כמה חלקים ממש קטנים בחיבורי שלדה, אני רק מבין שכחבילה התנהגותית (נעזוב את הlsd בצד לרגע) יש ל135 הרבה פערים לסגור.

בנוגע לlsd, עדיף אחד של o.s giken מאשר קוואיף או ווייבטראק.

אם אתה מאיזור חולון, בוא לתחנה ונדבר על הכל בכיף:-)

בנוגע לשימוש הקליל של האות M על הרכבים בזמן האחרון, במוו עצמם יצאו בהצהרה חדשה שרכבי ומנועי האמ ייהיו מבוססים לחלוטין על סדרות קיימות ולא עוברות פיתוחים יותר בחטיבת הM, ככה שמ motorsport, זה הפך ל Marketing.

אני שמח להיות בעלים של אחת כזו, במיוחד כשיש לי את כל אפשרויות השיפור כמעט ללא הגבלה.

בינתיים עשו עם הn54 725 כס במנוע סגור (טורבואים אחרים כמובן)

אז הn55 יילך בעקבותיו.

מבחינת התנהגות, תתפלא על איזה חלקים קטנים וחשובים התקמצנו בשני הדגמים של ה135ים

אבל זה מה שעושה את ההבדל.

בנוגע לדיון של תת היגוי נגד היגוי יתר, אפשר לסדר את התת היגוי ב135 כמעט ללא השקעה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...