Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז איזה HU הכי עדיף ? זה pioneer 8350sd?

ומה לגבי סט טוב כמו :

1. hertz hi energy hsk165

2. morel Hybrid Ovation 6

מה עדיף?

שניהם משומשים, בערך באותו המחיר.

ואולי לשים לפחות זוג רמקולים פשוטים יחסית 3 WAY משהו של ROCKFORD שיחוברו ישירות ל HU ?

כי לבטל את האחוריים לגמרי אמרתי כבר - לא אהבתי.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שני הסטים טובים, זה עניין של טעם אישי.

המורל מרגיש יותר "רך" ובעל צליל מעט חם יותר, יתאים יותר לסגנונות מוזיקה רגועים, ואילו ההרץ מעט חד יותר, ויתאים יותר לרוק או אלקטרוני.

ראוי לציין שהמידבאס של הרץ יותר "סלחני" להתקנה, הייתי מגדיר אותו יותר Plug&Play מאשר ההייבריד, כאשר ההייבריד יראה את מה שהוא יודע לעשות הרבה יותר טוב אחרי שתבודד את הדלתות. כנ"ל לגבי מגבר חזק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ברגע שיהיה HU טוב וסט קדמי טוב לא תצרך את האחורים, הם סתם יגרעו.

לגבי ה HU , קיבלת פה את כל המידע ואת הדעות הכי קיצוניות לשני הכיוונים, אישית אני לא הייתי מוותר על USB, ולא על איכות, ומי שלא מוותר מ-ש-ל-ם, יש מכשירים טובים שנותנים גם איכות וגם USB, אבל הם יותר יקרים (80 PRS, אקליפס 7200, קלאריון 702), בחירה שלך.

אם אתה מחפש איכות, הפיוניר או הקלאריון 500 הם המינימום שיש להם USB, ונחשבים איכותיים, אך בוודאי שאינם הייאנד.

לגבי הסט הקדמי, תבחר רק אחרי שמיעה, לא על סמך המלצה ברשת.

וקח בחשבון איטום, יהיה לא כ"כ חכם לקנות אי אלו מבין הסטים הנ"ל ולא לבודד את הדלתות.

עריכה: הקלאריון 702 מאד אקטואלי בהזמנה מחו"ל, תבדוק את העניין (הקישור הוא לחנות בארה"ב, לא יהיו תדרי רדיו ישראליים), גם חדש, גם קרוס ו TA, גם USB, דיל שווה לדעתי.

SCANSPEAK

פורסם
באמת לא ראיתי את התגובה שלך, ואני מסכים שבמידה והבחור לא רוצה USB שיילך על האלפיין או הלאריון.

טכנולוגיה כן מטפטפת למטה כשזמינה טכנולוגיה עדיפה, זה בכל תחום, בוודאי באלקרוניקה.

לגבי ההשואה שעשיתי, רק לפני מה ששמעתי, אין לי דרך אחרת (וגם אמרתי שאולי הגזמתי, אבל לא בהרבה).

לגבי הנהירה של האודיופילם למכשירים ישנים יותר, יופי להם, מדובר במכשירים אחרים לגמרי וההשוואה של האלפיינים או הפיונירים בני ימינו אליהם היא לא נכונה.

לגבי הפיצרים שדיברתי עליהם- לדעתי עם קצת השקעה נוספת מצד הייצרניות יכולה להיות פה בוננזה אמיתית, תחשוב שאת כל סשן הכיוונים הארוך והמייגע המכשיר באמת יעשה תוך חמש דקות, לדעתי זה יכול להיות נשק שובר שיוון, אפשרי מאד לביצוע טכנולוגי, אבל מצריך קשר בין המגברים ליחידת ראש, מכשיר שיעשה את זה טוב יעשה שמות בעולם האודיו, (ויש כבר מגבר שניתן לכוון גיין וחיתוך דרך הסמארטפון, עוד חידוש), נכון שזה ביננתיים קשקוש, בעתיד זה יכול להיות מטורף.

קראתי אתמול משהו מצחיק, וקצת נכון.

"אודיופיל- אחד שאוהב להאזין למוצרים יקרים ע"י מוזיקה"

תהיה בריא, לקחת תגובה שלמה, התייחסת ל2 פסיקים וגם זה בדרך עקיפה שישמע כאילו זה שטות.

לא השוויתי לרגע את ה9855 לדנון או מקינטוש, העלת השם שלהם הייתה רק בתגובה לזה שהצהרת שהטכנולוגיה מתקדמת ובגלל זה מכשירים חדשים עדיפים, כשבפועל, הטכנולוגיה מתקדמת ואנשים רק רצים אחורה ומנסים לחזור לטכנולוגיה הקודמת בכל דבר שקשור לאודיו! וזה לא משנה באיזה תחום, יש 100 דוגמאות ויותר, כמו שאמרתי המכשירים האלה, מגברי מנורות, פטיפונים שעדיין אומרים שהתקליטים נשמעים הרבה יותר טוב מהכל, בקיצור טכנולוגיה מתקדמת אבל עדיין זה לא אומר שזה יותר טוב ויש את כל העדויות נגד.

לא קצת הגזמת, הגזמת הרבה, עם כל הכבוד שמגיע לפיוניר שהיה לך הוא לא מגיע לרמה של מכשיר קצה כמו ה9855 על אף גילו המבוגר ואני רק ממשיך לשמוע מהמשוגעים לדבר שכמה שתלך אחורה זה דווקא יותר טוב, אפילו קראתי דיונים שהקודם לו ה9835 נשמע אפילו טוב יותר וגם אין לו את פס המגע המעצבן הזה.

זה שהשוות בשמיעה לא אומר כלום, לא השוות באותו רכב, על אותם רמקולים, ומגברים שונים, אקוסטיקה שונה של רכב.

חוץ מזה שאתה יודע כמוני שגם על אותו ציוד הכיוון של הבעלים של המערכת משפיע מאוד ויכול להפיל מערכת, בקיצור אי אפשר לקרוא לזה השוואה.

מה גם שחשוב לציין שהחוות דעת שלך על ה9855 היא ממשתמש יחסית חדש שעד היום לא יודע פיקס לכוון אותו ספציפית ובכללי , עם ציוד בינוני מעבר לhu, אז בוא ניכנס לפרופורציות.

שוב כמו שאמרתי, הטכנולוגיה יכולה לטפטף אבל רכיבים והשקעה בתכנון לא יטפטפו איתם למכשירים פשוטים, זה פשוט לא כלכלי וזה גם הגורם היחיד שיש לחברות הגדולות לשכנע אנשים לקנות את המכשירים היוקרתיים, אז זה לא כלכלי ולא שיווקי.

הדבר היחידי שיטפטף זה פיצ׳רים וגאדג׳טים שלא תורמים לאיכות סאונד.

לגבי המשפט שציטטת, אם אתה כבר הולך על המתנגדים, אז יש כאלה שיגידו לך שגם הג׳נסיס שלך הוא הגזמה ומעל רמה מסויימת של מגברים זה מיותר לעלות.

בקיצור יכולים להגיד הכל, ענייני וודו היו מעסיקים פה את הפורום הרבה.

בכל מקרה אני באמת אפסיק להסיט את הדיון, אאחל לפותח השרשור בהצלחה מקווה שתהיה מרוצה.

איך אחרי כל הדיון הזה הגעת לזה שה8350 הוא המכשיר העדיף אין לי מושג:?

פורסם

מור בפעם השלישית, יכול להיות שקצת הגזמתי עם ההשואה של הפיוניר לאלפיין, וזה רק על סמך מה שאחרים אומרים, ממה ששמעתי, ומי שלא ניסה לכוון את ה 9855 , במבחן התוצאה-לא נפלתי מהרגלים, גם לא מה 87, מקבל שעל הנייר, ושלפי חו"ד עליהם הם עדיפים בהרבה.

לגבי הגנסיס, האני מאמין שלי הוא קודם מקור אחר כך הגברה- אחר כך של השאר, ואין על גנסיס:-D.

לא אמרתי בשום מקום שהפיוניר הוא העדיף, אמרתי שהוא והקלאירון זה לדעתי המינימום עם USB , (מינימום, לא לקחת מתחת לזה, זו הכוונה).

ובסופו של דבר, אחרי בירור קצר על מחיר ה קלאריון 702, נראה לי שזו האופציה שמכסה את הכל, גם מבחינת איכות, גם מבחינת USB, וגם מבחינת מחיר, אין מה לעשות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, הבחור הולך לחבר הכל למגברים לא להיט היסטרי, ואין בכוונתו למיטב הבנתי מטרה לבנות מערכת "היי אנד", ככה שאין באמת צורך להקריב את הנוחות בשביל מכשיר טיפה יותר איכותי, לעיתים יש גם פשרות, אמנם אני ואתה דיי ויתרנו על כמעט כל פשרה אפשרית, שלא נדבר על יוני, יש אנשים שזה לא המצב אצלהם.

ולגבי עניין הטכנולגיה, כל טכנולוגיה עילית מצאה את עצמה בשימוש של הקהל הרחב בסופו של דבר (החל מ GPS וכלה בטפלון), זה לא עניין של יומיים, בטוח שלא בתחום הזה, לאט, אבל זה קורה, הגיוני מאד שסדרות פשוטות של היום יותר טובות מסדרות עבר מקבילות, ושסדרות על של היום יותר טובות מסדרות על של אז, מה שלדעתי יוצר איזו שהיא חפיפה בין סדרות אמצע חדשות לסדרות על ישנות.

יש ערגה לעבר, המשפטים כמו "פעם היו יודעים לבנות מכוניות" עדיין נשמעים (שטות גמורה לדעתי), צר לי שלא יצא לי לשמוע את המערכת המדוברת אצל יוני, ופייר אני אומר, באמת שהיה מעניין לשמוע אותה ראש בראש מול מה שיש לך היום, מעניין מה היית אומר היום אחרי שמיעה שם, אם הייתה נכנס היום לרכב הישן של יוני (שלדעתי חקוק אצלך ואצל כולם כזיכרון מתוק, מה שמביא להאדרה של העבר, טבעי ומובן לגמרי).

SCANSPEAK

פורסם
בני בשבילך.

וזה במקרה חבר טוב שלי ושל רפי ואיתי, והיה הרבה לפניי בתחום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241774

שיחקת אותה פעם שניה אריה :wink:

מאוד רלוונטי.

בני.. אני לא מדבר עכשיו ספציפית לפותח השרשור ועל מה הוא יוותר או לא יוותר, אני דיברתי באופן כללי על המכשירים וההבדלים והשינוי בטכנולוגיה כדיון פתוח.

שום ערגה לעבר ועוגיות, תקרא את השרשור שיוני הביא, בדיוק מדגיש את העניין ומניתי מספיק דוגמאות.

זה לא משוגע 2 שמתגעגע למכוניות ששוקלות מעל 2 טון וזוללת דלק, זה אנשים שחיים את התחום וכאן יש להם בחירה, להתחדש, ברכב מנגד אין להם אפשרות לחזור לעבר ומכאן ה״ערגה״ אליו.

כאן יש אופציה לחזור לפאטיפון/למגברי המנורות/לנגנים הישנים, ואנשים עושים את זה אחרי מבחנים שעשו והחליטו מה טוב להם.

ואני לא מדבר דווקא על ארץ, בDIY יש אנשים שמחזיקים סתם במחסן מגברים ברמות על ומכשירים שעולים פה כמו רכב וסתם מחליפים כשמשעמם להם.

זה שיש פה שאלה של סדר עדיפויות של המשתמש אין ספק, וגם אני למשל לא אלך על מכשיר דוגמת הקלאריון hxd2 שאפילו mp3 לא קורא, אבל זה אני וכל אחד עם הבחירות שלו, מכאן ולהגיד שמכשיר פשוט יגיע לרמה שלו בגלל התקדמות הטכנולוגיה, לא קרוב אפילו.

מסכים שלטכנולוגיה לוקח זמן לפלח את השוק, אבל הדוגמא כאן לא נכונה, הטכנולוגיה במקרה שלנו קיימת כבר שנים רבות, (אמרתי פאטיפון ומגבירי מנורות?) המחליפים שלהם קיימים מלאאא זמן.

פורסם
ברגע שיהיה HU טוב וסט קדמי טוב לא תצרך את האחורים, הם סתם יגרעו.

לגבי ה HU , קיבלת פה את כל המידע ואת הדעות הכי קיצוניות לשני הכיוונים, אישית אני לא הייתי מוותר על USB, ולא על איכות, ומי שלא מוותר מ-ש-ל-ם, יש מכשירים טובים שנותנים גם איכות וגם USB, אבל הם יותר יקרים (80 PRS, אקליפס 7200, קלאריון 702), בחירה שלך.

אם אתה מחפש איכות, הפיוניר או הקלאריון 500 הם המינימום שיש להם USB, ונחשבים איכותיים, אך בוודאי שאינם הייאנד.

לגבי הסט הקדמי, תבחר רק אחרי שמיעה, לא על סמך המלצה ברשת.

וקח בחשבון איטום, יהיה לא כ"כ חכם לקנות אי אלו מבין הסטים הנ"ל ולא לבודד את הדלתות.

עריכה: ["]הקלאריון 702 [/url]מאד אקטואלי בהזמנה מחו"ל, תבדוק את העניין (הקישור הוא לחנות בארה"ב, לא יהיו תדרי רדיו ישראליים), גם חדש, גם קרוס ו TA, גם USB, דיל שווה לדעתי.

למישהו פה יש ניסיון עם קניית רדיו מEBAY

יש מכס ? הרבה?

ואיטום, איך כמה ולמה ואיפה אני עושה אתזה...טנקס :)

פורסם

ייבוא של הקלריון יעלה לא יותר מ 1100-1200 ש"ח. ייבוא של הפיוניר המדובר יעלה כ 1400-1800 ש"ח.

אלו מחירים סופייןם אחרי מיסים ומשלוח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...