Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שתעזרו לי שאצטרך וכנ"ל לגבי אליכם!

היום אחי הקטן רכש רכב יד2 ומיד הלך לעשות טיפול 10,000 לאחר הטיפול הרכב התחיל לעשן עשן לבן וסמיך, ברגע שנותנים גז הוא מעשן הרבה ושעוזבים אז הוא גם סוג של מנמיך תורים כמעט עד לדימום ואז מתייצב וממשיך להוציא עשן לבן אבל בכמות קטנה מה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים שיהיה ערב נעים!

פורסם

שלום, ברוך הבא לפורום.

אצלינו נהוג לכתוב עם סימני פיסוק ולציין בכל הודעה את דגם הרכב, שנת ייצור, נפח מנוע וקילומטרז' שעבר.

בכל מקרה, מניח שהמנוע עישן גם לפני, שמו שמן דבש (תוסף למניעת עישון) ומכרו את נרכב.

לאחר ריקון השמן עם התוסף ומילוי שמן חדש, המנוע חזר לעשן.

פורסם
שלום, ברוך הבא לפורום.

אצלינו נהוג לכתוב עם סימני פיסוק ולציין בכל הודעה את דגם הרכב, שנת ייצור, נפח מנוע וקילומטרז' שעבר.

בכל מקרה, מניח שהמנוע עישן גם לפני, שמו שמן דבש (תוסף למניעת עישון) ומכרו את נרכב.

לאחר ריקון השמן עם התוסף ומילוי שמן חדש, המנוע חזר לעשן.

קרא שוב את דבריו הנכונים של בוקי, ותתיחס בהתאם.

בוקי חושד שהרכב עישן גם לפני המכירה, על מנת להסוות זאת, שמו בשמן תוסף למניעת עשן, תופעה מוכרת וידועה במכירת רכב , על ידי סוחרי רכב, וומוכרי רכב לא הגונים בלשון המעטה, המנסים להסתיר פגמים, שיפגעו במכירת הרכב.

תראה אני לא הייתי עם אחי במוסך לכן אני לא יכול להגיד אבל זה מוסך מורשה אני מאמין שהם יודעים מה הם עושים

אין קשר לכך שהמוסך מורשה, המוסך עשה את מה שמוטל עליו, ביצע החלפת שמנים במסגרת ישור קו לרכב.

בעל המוסך לא ייודע ולא אשם בכך, שהמוכר הוסיף תוסף שמן למניעת עשן יתר ברכב.

מדובר בדהייטסו סיריון שנת 99 243,540ק"מ.

ובעצם אתה אומר לי שהמנוע גמור?

לא צריך עדיין להספיד את המנוע, יש לבהתחיל לבדוק מהקל לכבד, יש לבדוק תחילה את צמיגות השמן שהוחלף, ואת שם יצרן השמן, כפי שרשום בחשבונית, ולבדוק האם הוא מתאים להוראות יצרן.

יש אפשרות לבדוק האם ניתן להסתפק בהחלפת גומיות שסתומים.

מכיוון שלא ניתן לספק לאחיך אבחנה, בטלפון שבור, ובוודאי לא דרך מסך המחשב, על אחיך לספק את הפרטים הבאים:

האם בוצעה בדיקה לפני קנייה לרכב?

האם נחתם בין המוכר לאחיך, זכרון דברים ומה רשום בו, רצוי לצרף העתק, ולמחוק את שם הכותב, ומספר הרשוי של הרכב.

יש לצרף טופס בדיקה במידה ויש.

לאחר המצאת המסמכים שציינתי, מיתן להתייחס יותר לעומק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שבוקי צודק,בדוק רק שלא מילאו כמות שמן גדולה מידי,במידה ומפלס השמן תקין, המנוע גמור, תופעה מוכרת מאוד בסיריון מהשנים האלו.

אורן

• תוכן חדש...