Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפה ג'ו במרינה בהרצליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעת עד ברלין וגיא בראונשטיין היה חולה?

הייתי דורש מהתזמורת שיראו לי פתק מחלה , ויחזירו לי את עלות כרטיסי הטיסה.

פששש... יש פה בקיאים, באוף-טופיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע בלכתוב מכתב/לפרסם בפייסבוק/לכתוב אימייל, על מנת ליידע את הרשת על הנעשה בסניפיה, וכמו כן לקבל

פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה?

כל אחד וראיית העולם שלו. אני לא רואה גבורה גדולה בלעשות לייק, או בלדווח על משהו בעמוד פייסבוק, או בלייצר "סטטוס מצייץ" כפי שנהוג היום. לדעתי כל אחד אמור לדעת לאמוד את הנזק שנגרם לו באופן מדוייק ולדעת לדרוש פיצוי בהתאם גם אם זה יחייב יותר זמן או משאבים מסויימים. זו הגישה שלי, יסודית וטוטאלית, אני לא אוהב שמחפפים.

כל תרבות ההלשנה הזאת של השנים האחרונות (כולל נוהל 6 וכיו"ב) היא בעיניי פשוט דרך התמודדות של אנשים עצלנים וחסרי עמוד שדרה עם חוסר היכולת שלהם לעמוד על שלהם בעולם האמיתי. במקום זה הם הולכים הביתה וכותבים משהו על קיר וירטואלי או מדווחים לאיזה מוקד טלפוני עלום במקום להיכנס חזיתית במי שפגע בהם, ומצפונם שקט.

אני לא טוען שדבריי הם האמת האבסולוטית ואני יודע שזו הנורמה כיום בישראל, אבל בעיניי זה נצחון ריק של כסילים.

פורסם
בטח סגרו כי נגמרו האבנים.

אני על אבן אחת אפילו לא הייתי טורח להגיד למלצר. אם הייתי מוצא עוד או שזה היה דבר שחוזר על עצמו זה סיפור אחר.

שכחתי לציין שביקשתי חשבון ואמרתי למלצר אז הוא הראה לבעל הבית את האבן ואמר לי לא לשלם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

דריש אתה מתעלם מהעובדה שהבחור פנה באותו רגע למנהל הסניף שפשוט התנער מכל אחריות (סטייל "מי מנהל? אני? מה פתאום? אני סתם יושב פה ועושה סידור משמרות")

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
פות"ש הוא הישראלי שאני רוצה לפגוש.

לא רוצה את הישראלי שמחולל מהומה במקום בגלל סיבה כזאת או אחרת.

הכל בשקט הכל בשלווה...אבל !

עמד על שלו וקיבל פיצוי. לא פיצוי על "עגמת נפש" מופרכת,אלא פיצוי הוגן על אירוע מביש .

תודה, אבל אני לא מתמסר בקלות, תצתרך להוכיח את עצמך. :lol:

תגיד, השארת טיפ?

ממש לא, המלצרים היו שותפים לחוסר איכפתיות בדיוק כמו כל שרשרת הפיקוד שם.

מצטער, אני רואה בתרבות הדיווח הזאת בפייסבוק בכיינות נטו. יש דרכים אחרות לקבל פיצוי הולם על עוגמת נפש, נזק כלכלי או כל דבר אחר.

קרה מה שקרה, תסיק מסקנות ואל תחזור על הטעות להבא. נגרם נזק ממשי - תבע אותם בבית משפט עד שיפשטו רגל מצדי. אבל לצאת למלחמת כורסא בשביל קפה וחתיכת עוגה (או צדק עולמי או whatever) לא בדיוק מוסיף לך כבוד.

כל אחד וראיית העולם שלו. אני לא רואה גבורה גדולה בלעשות לייק, או בלדווח על משהו בעמוד פייסבוק, או בלייצר "סטטוס מצייץ" כפי שנהוג היום. לדעתי כל אחד אמור לדעת לאמוד את הנזק שנגרם לו באופן מדוייק ולדעת לדרוש פיצוי בהתאם גם אם זה יחייב יותר זמן או משאבים מסויימים. זו הגישה שלי, יסודית וטוטאלית, אני לא אוהב שמחפפים.

כל תרבות ההלשנה הזאת של השנים האחרונות (כולל נוהל 6 וכיו"ב) היא בעיניי פשוט דרך התמודדות של אנשים עצלנים וחסרי עמוד שדרה עם חוסר היכולת שלהם לעמוד על שלהם בעולם האמיתי. במקום זה הם הולכים הביתה וכותבים משהו על קיר וירטואלי או מדווחים לאיזה מוקד טלפוני עלום במקום להיכנס חזיתית במי שפגע בהם, ומצפונם שקט.

אני לא טוען שדבריי הם האמת האבסולוטית ואני יודע שזו הנורמה כיום בישראל, אבל בעיניי זה נצחון ריק של כסילים.

כמו בכל פעם שאתה מתחיל להגן על הדעות שלך בחרוף נפש, אתה מתחיל לרשום כאילו בצורה אלגנטית ותרבותית, השמצות והכפשות.. רשמתי לך פעם, תתבגר.

ולעניין השרשור ,זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, לדעתי פעלתי בצורה מכובדת, מנומסת ומותאמת לסיטואציה הספציפית הזאת.

אני מאחל לך בכל ליבי שתצליח לפתח עמוד שדרה כמו שלי בחיים האמיתיים, על כל המשתמע מכך,בחיים הוירטואלים כנראה שהלשון(או האצבעות) שלך יודעות מה הם עושות אבל פה זה לא חכמה, אפשר לחשוב לפני ואפילו לערוך...

לפי דעתי זה שאתה אוהב להגיב כמעט לכל שרשור ולכל שאלה בכל תחום ,אפילו שאין לך ניסיון בו , רק מראה כמה אתה כנראה יותר דיבורים ממעשים, יש לי כמה מכרים עם אופי דומה שלך(לפחות זה שאתה מציג בפורום).

נ.ב

דרך אגב HANS, כשקראתי את התגובה שלך שוב,ראיתי דבר והיפוכו, מצד אחד אתה מתלונן על ה"ישראליות" שבדרך פעולה שלי, מצד שני ממליץ לי ללכת לאכול פלאפל.

:-P

לילה טוב לכולם.

פורסם

:lol:

לא חשבתי על זה.

במישור המעשי לגמרי, מעולם לא חיכיתי יותר מ-5 דקות לפלאפל...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו בכל פעם שאתה מתחיל להגן על הדעות שלך בחרוף נפש, אתה מתחיל לרשום כאילו בצורה אלגנטית ותרבותית, השמצות והכפשות. רשמתי לך פעם, תתבגר. (...) אתה אוהב להגיב כמעט לכל שרשור ולכל שאלה בכל תחום, אפילו שאין לך ניסיון בו, רק מראה כמה אתה כנראה יותר דיבורים ממעשים.

מה שמעליב אותי בתגובה הזאת זה שהפעם אפילו לא השקעת, אלא סתם הוצאת מהנפטלין כל מיני טענות מדיוני עבר שכבר ניהלנו.

whatever, העיקר שתהיה ארוחת בוקר טעימה ומשביעה, מקווה שלא תמצא חלילה שיערה בסלט ותדווח למייל האדום של Ynet.

פורסם

שמע דריש, אתה כזה גיבור מקלדת... מה אתה היית עושה?! שותק?? אומר תודה? מתקשר לג'ו? מרים מאהל מחאה במטבח?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה שאני הייתי עושה במקרה כזה לא היה מתקבל בהבנה ע"י אנשים נורמטיביים, יש מצב שאפילו פרנקוס היה לוקח צעד אחורה.

במילים אחרות - אני לא דוגמה טובה, אבל אם כבר הבחור החליט להוציא את הכביסה המלוכלכת שלו לפורום הציבורי, אז שיהיה מוכן לשמוע גם דעות שאינן מיישרות קו עם שלו. אני לא טוען שהוא נהג לא נכון, אלא שאני באופן אישי מאד לא אוהב התנהגות כזאת (+ הסבר למה).

אע"פ שאני מכיר את מיכאל לא מהיום (לפחות בפורום) ומבין שזה לא מסוג הדברים שהוא עושה לעיתים קרובות (כפי שהוא גם מצהיר בפוסט המקורי) ושהוא בסה"כ אדם רציני וחיובי, מבחינתי מספיק לעשות זאת פעם אחת כדי להפוך לאחד מ"אלה". ואגב, בדומה למה שהוא אומר - גם לי יש חברים כמוהו, רובם חסומים אצלי בפייסבוק על שיתוף של סטטוסים מהסוג הזה בדיוק.

• תוכן חדש...