Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפה ג'ו במרינה בהרצליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון סופי.

אתמול יצרה איתי מנהלת המותג של הרשת קשר.

כמובן שהשיחה התחילה בהתנצלות ובלה בלה בלה...

לאחר מכן היא המשיכה בסוגיית פיתרון הבעיה, הסבירה שהסניף שם הינו זכיינות, ואמנם הם לא מתחמקים מאחריות אולם הפיתרון בגדול בידיים שלו, הסבירה לי שיש לה שתי אופציות מבחינת פיצוי:

1. להגיע לסניף ה"מקולל" בתאום שלה, ולקבל שם ארוחה משפחתית מלאה .

2. לקבל מהרשת עצמה 2 שוברים לארוחת בוקר זוגית בכל סניף שאבחר.

היא הסבירה לי שלא מקובל ולא נהוג בשום מסעדה להביא כפיצוי את הכסף בחזרה וגם הם לא נוהגים לעשות זאת, והיא מקווה שאסכים לאחת הדרכים שהיא הציעה לסיום הסיפור.

ביקשתי לילה לחשוב על הנושא וביקשתי שתיצור עימי קשר היום, לאחר מחשבה קצרה הגעתי למסקנה שאם לא אבחר באחת האופציות, כנראה שהסיפור יימתח הרבה מעבר למה שאני רוצה ויש סיכוי שבסופו גם לא אקבל דבר, לסניף מרינה הרצליה אני לא אטריח את עצמי גם אם הפיצוי הוא פחות או יותר בשווי הארוחה הקודמת ככה שנשארתי עם 2 שוברים לארוחת בוקר זוגית שאחת מהם תועבר למשפחה השניה שהייתה איתנו.

היום היא באמת יצרה איתי קשר, סגרנו את הנושא והיא תשלח לי בדואר את השוברים.

אני מאמין שאת הנזק הקטן שהחשיפה יצרה, הסניף במרינה קיבל.

הפייסבוק הוא כלי נהדר למטרות יצירת לחץ על חברות וכנראה שהוא זה שהיה הקש ששבר את גב הגמל, לכל הספקנים שאולי יתקלו באותו מצב בעתיד אני ממליץ, תשתמשו בו.

תודה לכל מי שתרם שיתוף והפיץ את הסיפור.

המשך ערב נהדר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז קיבלת שני שוברים לארוחת בוקר? (בטח "מפנקת" ולא סתם)

וואללה, מודה בטעותי - הורדת את הרשת על הברכיים, הראית להם מה זה.

זה בהחלט נשמע כמו משהו שהיה שווה שבועיים וחצי של התעסקות ומחשבות שליליות.

פורסם

אני עם דריש הפעם... כל כך ישראלי, מאל"ף ועד ת"ו.

בפעם הבאה, סופרים 5 דקות. עברו 5 דקות ואין יחס מהמלצרים? יאללה למקדונלד'ס או לדוכן הפלאפל הקרוב.

בלי פייסבוק, בלי פורום, בלי פרנקוס, בלי שיחות, בלי אימיילים, בלי עצבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מזדהה עם פותח השירשור לחלוטין. למזלי באתי לשם עם חברים, ודיברנו עם הא ודא, בזמן שאנו ממתינים לאוכל (שיצא אחרי כחצי שעה מרגע ההזמנה), כך שלא שמנו לב כלכך לשעה.

אגב, קודמי צודק לחלוטין. זה מה שאני תמיד עושה, גם אם הזמנתי משהו ויש התעלמות טוטאלית מצד המלצרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש לי חבר שעבד זמן קצת בסניף המדובר. אחרי מה שהוא סיפר על המקום (מנקודת מבט של בחור שכבר עבד כמנהל משמרת בכמה וכמה מקומות מכובדים) גרמו לי להבטיח שאני לא אכנס לשם ואף אחד מחברי. מלצרים שעושים מה ב*** שלהם, אם זה אומר לדפוק ברז ממשמרת כדי ללכת לים ואם זה לזלזל באוכל ובלקוחות. מנהל הסניף פשוט הזוי, אתה קיבלת תשובה שהוא כביכול לא המנהל וזה עוד סביר. סופר לי על מקרה שבוא מישהו שאל את מנהל הסניף מי מנהל את הסניף ותשבותו היתה "ג'ו" לא פחות ולא יותר :shock: .

שמעתי כל כך הרבה זוועות על המקום הזה שקצרה היריעה מלפרט.

מיותר לציין שחבר שלי קלט מהר מאוד שזה לא מקום לעבוד בו והתפטר.

הרגע הזה שאתה צוחק בקול כמו מפגר מול המסך

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כבר רשמת לך בתגובה אחרת שלא ציפיתי שיסגרו לי את המשכנתא או ירכשו לי רכב חדש,ביקשתי פיצוי בסכום הארוחה והם הציעו לי את זה רק שלא רציתי להגיע להרצליה עבורו אז הפיתרון היה 2 שוברים לארוחת בוקר זוגית, גם ככה אני מדי פעם הולך לארוחת בוקר עם אשתי וגם ככה מוציא כבר את ה100 שקלים עבורה, אז הפעם היא תהיה בחינם.

אתה היית סקפטי לגבי יעילות הפייסבוק, בסך הכל הבאתי הערה לטובת אנשים כמוך שיוכלו אולי להעזר במקרים יותר קשים , במדיה הזאת כי היא כן עוזרת.

כל ה"עבודה הקשה" הייתה לעשות COPY - PASTE של המכתב שכתבתי, ואוו, נשברו לי האצבאות מרב מאמץ :shock:

תאמין לי שכבר באותו ערב שבועות הייתי הבן אדם הכי רגוע בעולם, זה לא ישאר איתי עד למוות.

בפעם הבאה, סופרים 5 דקות. עברו 5 דקות ואין יחס מהמלצרים? יאללה למקדונלד'ס או לדוכן הפלאפל הקרוב.

מה לעשות, אני ישראלי !

כל אחד ומה שמגרה אצלו את החושים..

אם הכנר האהוב עלייך בפילהרמונית של ברלין היה חולה ביום ההופעה אחרי שנסעת במיוחד בשבילו מארץ הישראלים..

גם אתה היית רושם מכתב נזעם להנהלת התזמורת...

:wink:

המשך יום טוב לכולם

פורסם

דריש, יש דברים שעושים לא בשביל כסף.

אתה מזכיר לי מסעדה עירקית שהיתה פעם בר"ג והיה בה שלט "נהנית? ספר לחבריך. לא נהנית? תסתום את הפה". אני לא יודע מה איתך אבל אם אני יכול למנוע ממישהו אחר להיות מרומה ושיזלזלו בו אני אעשה את זה. לא הכל נעשה ממניעים כספיים נטו.

אני גם לא הייתי מוכן לקבל תשובה "זה זכיון ולא בשליטתנו". השם שלכם נמצא למעלה אז אתם אחראים.

עריכה: אם הכנר האהוב עליי היה חולה אז לא הייתי עושה כלום כי זה נכנס לקטגורית כוח עליון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פות"ש הוא הישראלי שאני רוצה לפגוש.

לא רוצה את הישראלי שמחולל מהומה במקום בגלל סיבה כזאת או אחרת.

הכל בשקט הכל בשלווה...אבל !

עמד על שלו וקיבל פיצוי. לא פיצוי על "עגמת נפש" מופרכת,אלא פיצוי הוגן על אירוע מביש .

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

גם אם יש תקלות בשירות או במטבח, בכל בית קפה מנוהל היטב לא היו נותנים ללקוח לצאת בהרגשה רעה.

מלצר טוב היה מדווח למנהל המשמרת כי השירות התעכב באופן לא סביר.

אחראי משמרת סביר היה ניגש ללקוח, מתנצל על העיכוב, ומפצה אותו ביוזמתו בקינוח על חשבון הבית.

על פי התיאור, יש כאן בעיה של של תודעת שירות.

פורסם

לי מזכיר מקרה במסעדת חומוס פול.

אכלתי חומוס+פול פתאום אני מרגיש בזמן האכילה משהו מוזר שלא מזכיר פול. הוצאתי מהפה בסוף זה היה סוג של אבן קטנה לא יודע איך זה הגיע לשם.

פניתי למלצר, במה שמצאתי במנה ומייד הגיע בעל הבית התנצל ואמר שכול הארוחה על חשבונו.

לפחות השירות היה טוב למרות זאת,לאחר מספר חודשים המסעדה נסגרה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בטח סגרו כי נגמרו האבנים.

אני על אבן אחת אפילו לא הייתי טורח להגיד למלצר. אם הייתי מוצא עוד או שזה היה דבר שחוזר על עצמו זה סיפור אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הפוך גוטה הפוך

ישראלי זה לצעוק שם במקום ולעשות בלאגן

וזה דברים שעושים בגלל העיקרון, מתוך הבנה שבלי האנשים האלה שיתלוננו על כך, שום דבר לא ישתנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מצטער, אני רואה בתרבות הדיווח הזאת בפייסבוק בכיינות נטו. יש דרכים אחרות לקבל פיצוי הולם על עוגמת נפש, נזק כלכלי או כל דבר אחר.

קרה מה שקרה, תסיק מסקנות ואל תחזור על הטעות להבא. נגרם נזק ממשי - תבע אותם בבית משפט עד שיפשטו רגל מצדי. אבל לצאת למלחמת כורסא בשביל קפה וחתיכת עוגה (או צדק עולמי או whatever) לא בדיוק מוסיף לך כבוד.

פורסם

Derish, הפעם אני לא מסכים איתך. נגרמה כאן עוגמת נפש לבחור ומשפחתו, אבל לא משהו שהביא עליו נזק

יוצא דופן, או משהו שלא יכל לעמוד בו. ועדיין, הוא חושב, ולדעתי בצדק, שמגיע לו פיצוי/התייחסות מצד אותו גוף

ממנו קיבל את השירות.

מה רע בלכתוב מכתב/לפרסם בפייסבוק/לכתוב אימייל, על מנת ליידע את הרשת על הנעשה בסניפיה, וכמו כן לקבל

פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה? מה רצית, שיקנו לו רכב חדש? שיפטרו את מנהל הסניף וימנו אותו למנהל במקומו?

הציעו לו פיצוי סביר, הוא מצידו פירסם את המקרה, כדי שעוד אנשים יידעו על זה, ולא יתבאסו אחרי ביקור שם,

והחיים ממשיכים. קצת יצאת מפרופורציה לדעתי.

• תוכן חדש...