Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני נוהג חמישה חודשים על שברולט אופטרה 2006. רוב הנסיעות שלי היו בתוך העיר אך לאחרונה התחלתי לנסוע הרבה לכיוון המרכז.

שמתי לב שההגה עקום (נוטה שמאלה) בנסיעה ישרה, כלומר אם אני ארצה ליישר אותו הרכב "יסחף" ימינה.

הקטע המוזר הוא ששמתי לזה לב רק לאחר 5 חודשים,כנראה הייתי עסוק בתוך העיר בדברים אחרים :lol:

ממה זה נובע ואיך ניתן לסדר? זה די מפריע לי.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

לצערי יצא לי השבוע לקבל כמה מכות טובות ממדרכות (צירוף מקרים), יכול להיות נזק רציני יותר או שכיוון פרונט יסדר הכל?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

תמיד יכול להיות נזק גדול יותר, אבל ב99% מהמקרים שאני שמעתי עליהם זה נגמר בכיוון פרונט עם יישור הגה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כן גם אצלי היה ככה וכיוון פרונט סידר את הבעיה. רק אל תמשוך ככה הרבה זמן כי בינתיים הבלאי על הצמיגים מוגבר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא בטוח שצריך כוון פרונט. יכול להיות שרק גלגל ההגה אינו ממורכז.

עדיף לדעתי לבצע במכון פרונט (אם כבר מתעסקים עם זה - אז במקום שמבין, וגם אם צריך אולי לעשות כוון פרונט על הדרך - אז לבצע).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...