Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לי בפיאט פונטו ספייס, שנת 2001,ברכב יש רק 2 רמקולים קדמיים - גם הם לא הכי איכותיים ומאחורה יש שתי רמקולים המקוריים של הרכב (שהם לא על המגש אלא בצידי המגש.

אני מעוניין ברמקולים לחלק האחורי של הרכב (ואולי תמליצו על קומפוננט שישמעו טוב גם בחלק הקדמי ?

בקיצור - שיהיה משהו איכותי וטוב - תקציב - עד 300 - 350 שקל.

אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה ורוצה שישמעו טוב ואיכותי כמה שאפשר ואני יודע שזה לא יגיע לעוצמת קול והאיכות של מערכת ב3 אלף שקל.

פורסם

אם הכל מקורי, אז יש גם טוויטרים בצידי הדלתות (ליד כיוון המראות).

קומפוננט לא תשיג בתקציב הזה, הדבר היחיד שתצליח, זה להישאר עם שתי הקידמיים ולהוסיף 6x9 זולים ופשוטים למגש האחורי.

אגב, אם המגש האחורי שלך לא מחורר, אני אשמח להחליף איתך על שלי שיש לו כבר חורים ל6x9

פורסם
אם הכל מקורי, אז יש גם טוויטרים בצידי הדלתות (ליד כיוון המראות).

קומפוננט לא תשיג בתקציב הזה, הדבר היחיד שתצליח, זה להישאר עם שתי הקידמיים ולהוסיף 6x9 זולים ופשוטים למגש האחורי.

אגב, אם המגש האחורי שלך לא מחורר, אני אשמח להחליף איתך על שלי שיש לו כבר חורים ל6x9

שמעתי על קומפוננטים יד שנייה הרבה יותר זולים, בקשר לרמקולים 6X9 מאחורה - אכן חשבתי על זה - ובמה הכווה לטוויטרים ? זה הרמקולים הקטנים האלה ? הם באמת עוזרים במשהו ?

בקשר למגש - אם תוכל לשלוח לי תמונה של הצורה בה הם מחוררים והצורה תתאים לי אין לי בעיה להחליף איתך, אני פשוט יעדיף לחורר בצורה שתיהיה לי יותר נוחה.

פורסם

כשתמצא משהו איכותי וזול- תגיד לנו שכולנו נדע לקנות גם.

מורל טמפו עולים כ 500 שקל לסט קומפוננט קדמי, רצוי בגודל 6.5". זה הכי "איכותי וזול" שניתן למצוא לפחות לפי אמות המידה שלי.

סט כזה מיד שניה יימצא בכ 250-300 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
כשתמצא משהו איכותי וזול- תגיד לנו שכולנו נדע לקנות גם.

מורל טמפו עולים כ 500 שקל לסט קומפוננט קדמי, רצוי בגודל 6.5". זה הכי "איכותי וזול" שניתן למצוא לפחות לפי אמות המידה שלי.

סט כזה מיד שניה יימצא בכ 250-300 ש"ח.

אם היית קורא היית רואה שאני לא מחפש מערכת איכותית של 2500 שקל עם מגבר ודברים כאלה - אני מחפש רמקולים או קומפוננט שיהיו הכי איכותיים ב300-350 שקל - כאלה שלא יהרסו אחרי שבוע ושלא ישמיעו רעידות במוזיקה וקול לא נקי בכלל. אני לא מדבר על ווליום גבוהה אלא ווליום ממוצע..

פורסם

אתה חחושב ש2500 ש"ח למערכת זה הרבה? יש פה כמה אנשים שהחיווט שלהם עולה יותר מזה.

אם תחפס משהוא ביד שנייה ,אולי כמו שישראל המליץ, מורל טמפו ב 300-350 ש"ח. פחות מהם אני חושב שזה בזבוז ולא כדי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...