Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי ב25k, מה ההיצע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מחפש להיכנס לתחום הספורטיביות, אני מחפש רכב עם תמורה טובה לכסף וביצועים שהם קצת יותר מהסטנדרט, ואחזקה שפויה.

הhgt ככל הנראה עונה על ההגדרה, ומבחינת ביטוח וטסט המחירים לא שונים בהרבה מספייס רגילה, ושווים את ההפרש.

מבחינת דלק, דברו תכלס, כן אני יודע שספייס רגילה יכולה להגיע ל1-22 לליטר בבינעירוני, לכתוב את זה ממש קל, להגיע לזה גובל בהירדמות על הכביש, כמה בתכלס הרכב צורך בנסיעה משולבת? לא מתגרזן, מחפש קצת כוח לעלות עלייה בכיף וקצת לפרק אגרסיות מידי פעם, לא משהו באופן קבוע, מה צריכה ממוצעת אמיתית של הרכב?

ומה הצריכה הכי גרועה שראיתם? ומה גרם לה?

הרכב נעים לשהייה לטווח ארוך? (אני מבלה שעות על הכביש) אני שואל בגלל המושבים הספורטייבים והמתלים שככל הנראה נוקשים יותר (בהשוואה לספייס כמובן)

האם המושב האחורי הוא "אמיתי" ושמיש או שזה מסוג הרכבים שאין מקום נורמלי לשבת מאחורה?

ואגב, הבנתי שהוא הגיע עם 4 או 2 כריות אוויר, איך מזהים?

פורסם
אני לא מחפש להיכנס לתחום הספורטיביות, אני מחפש רכב עם תמורה טובה לכסף וביצועים שהם קצת יותר מהסטנדרט, ואחזקה שפויה.

הhgt ככל הנראה עונה על ההגדרה, ומבחינת ביטוח וטסט המחירים לא שונים בהרבה מספייס רגילה, ושווים את ההפרש.

מבחינת דלק, דברו תכלס, כן אני יודע שספייס רגילה יכולה להגיע ל1-22 לליטר בבינעירוני, לכתוב את זה ממש קל, להגיע לזה גובל בהירדמות על הכביש, כמה בתכלס הרכב צורך בנסיעה משולבת? לא מתגרזן, מחפש קצת כוח לעלות עלייה בכיף וקצת לפרק אגרסיות מידי פעם, לא משהו באופן קבוע, מה צריכה ממוצעת אמיתית של הרכב?

ומה הצריכה הכי גרועה שראיתם? ומה גרם לה?

הרכב נעים לשהייה לטווח ארוך? (אני מבלה שעות על הכביש) אני שואל בגלל המושבים הספורטייבים והמתלים שככל הנראה נוקשים יותר (בהשוואה לספייס כמובן)

ואגב, הבנתי שהוא הגיע עם 4 או 2 כריות אוויר, איך מזהים?

ברכב כזה ישן לא בטוח שהן עדיין פועלות.

הקורולה של פעם גם הייתה מכונית מאוד מאוד זריזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נושא כריות האוויר יהיה רשום ברישיון הרכב.

הרכב היה נוח מאוד גם על המתלים המקוריים, אני החלפתי לקוילאוברים והנמכתי מקדימה 60 מ''מ אם אני זוכר נכון, גם אז היה די סביר לנהיגה ממושכת, אך צריך להיזהר, באחת הנסיעות עליתי על מהמורה כלשהי בכביש והמגן מנוע התחתון עף לי בכבישי איילון אבל זה רלוונטי רק לרכב מונמך בצורה קיצונית.

המושב האחורי הוא לא ליופי, ירדתי פעמיים לאילת, אני+3 נוסעים ובאגז' מלא תיקים. אין שום בעיה בכלל.

המושבים הקדמיים נוחים מאוד, הרבה יותר מבספייס הרגילה, אין בכלל מה להשוות.

העלת לי זכרונות טובים...אחלה רכב זה היה :wink:

attachment.php?attachmentid=5065&d=1308163698

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לגבי אלה ששואלים מה ספורטיבי ב206XS,מנוע זריז,גיר ידני,קלילה,מאובזרת לא רע והכי חשוב מתנהגת יופי וכייפית לנהיגה.

ספורטיבי זה לא רק 0-60.

אני מבסוט מה206XS שלי (2001), אצלי מיולי 2010 ואני רב עם החברה להשאיר אותה עוד.

נכון היא לא הכי ספורטיבית אבל היא בהחלט מהנה.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ליאור תודה על כל המידע!! (מה לגבי דלק?)

אגב ליאור, hgt ואחר כך z750, סיכוי גדול שאני הולך בדרכך!

אם למישהו יש עוד תובנות, הצעות, משהו לספר אני ישמח לאסוף כל מידע אפשרי, בעיקר על נושא אחזקת הרכב ואמינותו.

פורסם

HGT-CBR250R-CBR600RR-Z750, רק למען הדיוק :wink:

מקווה שלא תלך בדרכי כי באמצע הדרך היו קצת תקלות מהותיות :)

אני לא רוצה להטעות אותך כי הזכרון קצת בוגד בי, אבל אני מעריך שבצריכה משולבת אפשר להגיע ל1 ל-14 15

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

dani אני מבין שנסגרת על הפונטו.

אחלה רכב שיהיה בהצלחה,שים לב לאקזמפלר שלא עבר אצל נער מפוצץ הורמונים...

במידה ויש שאלות נוספות על ה307 אשמח לעזור.

בהצלחה!!!:-)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אכן משהו באיזור ה-1-13-14,אגב לגבי נוחות הנסיעה,מאוד נוקשה,פחות תרגיש את זה בכביש המהיר אבל בעיר בהחלט זה מורגש,

סך הכל הכיסאות נוחים ותומכים.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...