Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטעמי האופטימום תופס אבק מהר יותר לאחר היישום,הdj כמובן קשה יותר ליישום,אני מורח את כל הרכב ואז מתחיל עם הbuffing לעומת האופטימום שהמריחה והbuffing מתבצעים כמעט בו זמנית.

אולי זה רק פסיכולוגי אבל אחרי הdj הרכב מרגיש לי חלק יותר ודוחה מים בצורה טובה יותר,כמובן ששניהים לא משאירים סימנים על פלסטיקה שחורה.הdj דורש ממש שכבה דקה מאד,חסרון קל מבחינתי,הוא שקוף וצריך לתפוס זווית ע"מ לבדוק שלא השארת חלקי "פח מקופח".

מקווה שעזרתי למגן גבולנו הצפוני...:-P

:mm_yeah:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני חושב שרוב החברות לא מייצרות ווקסים נוזלים ומגדירים אותם איכותיים.

רוב הווקסים הטובים הם פשוט לא נוזלים.

הדבר הכי טוב שנכנס לקטגוריית הנוזליים ולקטגוריית הווקסים שאני מכיר זה Collii 845 (קולינט 845 בעברית)

http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/collinite-no-845-insulator-wax/prod_208.html

אבל הוא לא ממש נוזלי, הוא סוג של דייסה סמיכה.

אבל מכיוון שאתה חייב נוזל ולא דייסה יש לי מדריך מיוחד עבורך

http://www.autogeekonline.net/forum/how-articles/40243-collinite-845-definitive-how-guide-legendary-wax.html

עכשיו לאחר קריאת המדריך הווקס שלך ירגיש יותר נוזלי.

עמידות של 4 חודשים בלי מאמץ. (כן בלי מאמץ, כשאר הרכב עובר הכנה טובה)

בכל פעם שאני מגיע למושב של חבר שלי אני נדהם מהווקס הזה ומהיכולות שלו.

קל מאוד לנגב אותו, את זה אני יודע מכמה ניסיונות על רכבי בעבר.

הערה נוספת, רשמת למעלה שהיה קשה לנגב את הווקס הנוזלי של טרטל. במידה ואתה מדבר על turtel ice wax אז חד משמעית אתה עושה עבודה לא נכונה (בלי להעליב), זה הווקס שהכי קל בעולם להוריד אותו.

או שהמתנת זמן רב מדי

או שעבדת על פח חם לאחר נסיעה

או שעבדת תחת השמש

או שהרכב שלך לא נוקה היטב (פלסטלינה)

יש לי את הווקס הנוזלי הזה ומרוב שהוא קל ליישום פשוט השתעממתי ממנו.

עריכה: אם תחליט לרכוש תקרא את הקובץ המצורף, ולמרות הניסיון שיש או אין לך בכל זאת תקרא את המידע. הוא מאוד שימושי.

אני קורא אותו להנאתי לפעמים.

כמו כן אם תיהיה מאוכזב מהווקס הזה (אני בספק) אני מוכן לקנות שליש בכיף :)

TTech845pdf.pdf

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הווקס הוא ווקס ptfe plus של טרטל. אגב, תודה על המידע הרב, אני אקרא. ואני לא נעלב, אני די חדש בתחום הזה אז משתדל לנסות קצת חומרים חדשים ודרכי עבודה. יש מצב שהפח היה חם לאחר נסיעה קצרה ממכון השטיפה לבית.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
בצעירותי אני זוכר ווקס שנקרא B2000, גרמני אם איני טועה, שהיה קל מאד לעבודה ונותן תוצאות מצויינות.

מישהו נתקל בו לאחרונה ?

B2000 היה הוקס היחידי בארץ שהיה שווה משהו באותם זמנים,היחידי שלא נעלם מהצבע אחרי שבוע.

הוקס היה מיוצר עי חברה שנקראת CARLACK,והיא אכן גרמנית.

החברה מייצרת גם היום מוצרים איכותיים לרכב, חלק מהליין של המוצרים שלהם נמכר אפילו באותו הבקבוק המרובע הקטן של הB2000.

כמו זה :http://www.cleanyourcar.co.uk/pre-wax-cleaners/carlack-68-nano-systematic-care-300ml-/prod_380.html

פורסם
אני חושב שרוב החברות לא מייצרות ווקסים נוזלים ומגדירים אותם איכותיים.

רוב הווקסים הטובים הם פשוט לא נוזלים.

הדבר הכי טוב שנכנס לקטגוריית הנוזליים ולקטגוריית הווקסים שאני מכיר זה Collii 845 (קולינט 845 בעברית)

http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/collinite-no-845-insulator-wax/prod_208.html

אבל הוא לא ממש נוזלי, הוא סוג של דייסה סמיכה.

אבל מכיוון שאתה חייב נוזל ולא דייסה יש לי מדריך מיוחד עבורך

http://www.autogeekonline.net/forum/how-articles/40243-collinite-845-definitive-how-guide-legendary-wax.html

עכשיו לאחר קריאת המדריך הווקס שלך ירגיש יותר נוזלי.

עמידות של 4 חודשים בלי מאמץ. (כן בלי מאמץ, כשאר הרכב עובר הכנה טובה)

בכל פעם שאני מגיע למושב של חבר שלי אני נדהם מהווקס הזה ומהיכולות שלו.

קל מאוד לנגב אותו, את זה אני יודע מכמה ניסיונות על רכבי בעבר.

הערה נוספת, רשמת למעלה שהיה קשה לנגב את הווקס הנוזלי של טרטל. במידה ואתה מדבר על turtel ice wax אז חד משמעית אתה עושה עבודה לא נכונה (בלי להעליב), זה הווקס שהכי קל בעולם להוריד אותו.

או שהמתנת זמן רב מדי

או שעבדת על פח חם לאחר נסיעה

או שעבדת תחת השמש

או שהרכב שלך לא נוקה היטב (פלסטלינה)

יש לי את הווקס הנוזלי הזה ומרוב שהוא קל ליישום פשוט השתעממתי ממנו.

עריכה: אם תחליט לרכוש תקרא את הקובץ המצורף, ולמרות הניסיון שיש או אין לך בכל זאת תקרא את המידע. הוא מאוד שימושי.

אני קורא אותו להנאתי לפעמים.

כמו כן אם תיהיה מאוכזב מהווקס הזה (אני בספק) אני מוכן לקנות שליש בכיף :)

הוקסים פרימיום הם באמת בצורת משחה ולא נוזל.

יש לי גם 2-3 וקסים נוזליים שאני אוהב את המראה שלהם,אבל ככה הבאמת טובים הם בצורת משחה.

הקולי 845 הוא וקס יוצא דופן שמשמש להגנה מוגברת של הצבע.

פורסם
B2000 היה הוקס היחידי בארץ שהיה שווה משהו באותם זמנים,היחידי שלא נעלם מהצבע אחרי שבוע.

הוקס היה מיוצר עי חברה שנקראת CARLACK,והיא אכן גרמנית.

החברה מייצרת גם היום מוצרים איכותיים לרכב, חלק מהליין של המוצרים שלהם נמכר אפילו באותו הבקבוק המרובע הקטן של הB2000.

כמו זה :http://www.cleanyourcar.co.uk/pre-wax-cleaners/carlack-68-nano-systematic-care-300ml-/prod_380.html

הווקס של car-lack 68 בזמנו נתן לי תוצאות מדהימות והיה מחזיק מעמד המון זמן. היה מרוכז מאוד וקל להסרה.

הבנתי שהיום מאותו המפעל יוצא ווקס בשם Klasse SG, לא ניסיתי אותו אבל בזמנו אמרו לי שזו אותה נוסחה כמו ה car-lack68.

פורסם
הווקס של car-lack 68 בזמנו נתן לי תוצאות מדהימות והיה מחזיק מעמד המון זמן. היה מרוכז מאוד וקל להסרה.

הבנתי שהיום מאותו המפעל יוצא ווקס בשם Klasse SG, לא ניסיתי אותו אבל בזמנו אמרו לי שזו אותה נוסחה כמו ה car-lack68.

CARLACK,KLASSE,וWERKSTAT הם 3 חברות שהם בעצם מוכרות את אותם המוצרים באריזה אחרת,הסילנט של CARLACK מצויין,יש אמנם סילנטים למיניהם שמיוצרים בטכנולוגיות יותר "מתקדמות",אבל הCARLACK מספק את הסחורה,ויש לא מעט אנשים שאוהבים את המוצרים שלהם.

• תוכן חדש...