Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו אנשים...בהמשך לחפירותי ולימודי את עולם הדיטיילינג אני עודני ממשיך לחפש אחר הווקס המושלם.

מה זה הווקס המושלם? מבחינתי זה ווקס שמומלץ כווקס שעושה את העבודה, נותן הגנה טובה ובעיקר שיהיה קל לשימוש (במיוחד קל לבאפינג).

הווקס הנוזלי של טרטל שהייתי משתמש בו בהתחלה הוא סביר אבל נורא קשה לניגוב, דורש מאמץ רב וזמן.

הספריי ווקס של אופטימום הוא ממש ממש קל ליישום אבל אני מרגיש שחסר לי הערך המוסף של ווקס נוזלי או משחה.

איזה ווקס אתם ממליצים שיהיה של חברה איכותית ויהיה קל ליישום? כלומר, שלא צריך לתפוס את כל השרירים בידיים בנסיון לנגבו מהפח??

נ.ב. הכוונה היא לווקס נוזלי בלבד, לא רוצה כרגע ללכת לכיוון משחה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך את הWET BUTTER של CG , זה הווקס הכי קל לניגוב שניתקלתי בחיים.

החסרון שלו שהוא לא מחזיק הרבה זמן.

ממליץ לך ליישם אוטם צבע כגון JETSEAL או POWERLOCK ועליו ליישם WET BUTTER.

אני מקווה שהבנתי אותך

פורסם
יש לך את הWET BUTTER של CG , זה הווקס הכי קל לניגוב שניתקלתי בחיים.

החסרון שלו שהוא לא מחזיק הרבה זמן.

ממליץ לך ליישם אוטם צבע כגון JETSEAL או POWERLOCK ועליו ליישם WET BUTTER.

אין לי כרגע כל כך הרבה זמן פנוי ואולי גם אין לי כרגע כל כך רצון לשים גם אוטם וגם ווקס, אני מוכן להסתפק בווקס נוזלי טוב שיהיה קל ליישום וקל לניגוב.

WET BUTTER נראה כאופציה טובה אחת.

פורסם

אם אהבת את הספריי ווקס של אופטימום ובהנחה שב"ערך מוסף" אתה מדברת על עמידות, לך על האופטיסיל.

ממליץ בחום

"יאללה בירי".

פורסם

כמה קראנובה אם בכלל מכיל הספרי ווקס של אופטימום?

אם אתה מחפש ערך מוסף של ווקס, אולי זה מראה רטוב, ואז האופטיסל לא ייתן לך מה שאתה רוצה.

איזה ערך מוסף אתה מחפש בנוזלי או משחה שלא קיבלת בספרי של אופטימום?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

עם תקציב של 150 שקלים, כדאי לך לפנות לאוטמי צבע ולוותר על ווקס, שכן ווקס במחיר כזה וודאי לא יהיה הווקס המושלם שאתה מחפש.

לעומת זאת, אפשר למצוא אוטמי צבע מצוינים בסביבות ה150 שקלים, ואם תעלה מעט את התקציב, תוכל בפחות מ-200 שקלים לרכוש את האוטמים הטובים ביותר שיש.

פורסם

האחרון שאני מיישם הוא light fantastic wax dodo juice.לטעמי נותן מראה עמוק ומלא ברק,הוא ווקס קשה יותר,הbuffing. שלו לא קשה מידי,אני מיישם פעם בחודש וחצי חודשיים ובשאר הזמן אני מסיים את הרחיצה באופטימום ספריי וקס.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
האחרון שאני מיישם הוא light fantastic wax dodo juice.לטעמי נותן מראה עמוק ומלא ברק,הוא ווקס קשה יותר,הbuffing. שלו לא קשה מידי,אני מיישם פעם בחודש וחצי חודשיים ובשאר הזמן אני מסיים את הרחיצה באופטימום ספריי וקס.

תוכל להשוות בין שניהםמבחינת עמידות, הצמדות אבק, גרגור טיפות ומראה רטוב?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
כמה קראנובה אם בכלל מכיל הספרי ווקס של אופטימום?

אם אתה מחפש ערך מוסף של ווקס, אולי זה מראה רטוב, ואז האופטיסל לא ייתן לך מה שאתה רוצה.

איזה ערך מוסף אתה מחפש בנוזלי או משחה שלא קיבלת בספרי של אופטימום?

במילים פשוטות אני מחפש ווקס נוזלי, קל לניגוב, שייתן ברק מסוים ושיהיה עמיד לאורך זמן.

הגבלת התקציב היא לא ממש מקובעת, חריגה לטובת מוצר טוב תתקבל בברכה.

עריכה: לא ראיתי פה את הנוזלי של מגווירס, יש סיבה לזה?

פורסם

בצעירותי אני זוכר ווקס שנקרא B2000, גרמני אם איני טועה, שהיה קל מאד לעבודה ונותן תוצאות מצויינות.

מישהו נתקל בו לאחרונה ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השתמשתי בו ואכן הוא נעלם מהנוף לפני 2 עשורים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בצעירותי אני זוכר ווקס שנקרא B2000, גרמני אם איני טועה, שהיה קל מאד לעבודה ונותן תוצאות מצויינות.

מישהו נתקל בו לאחרונה ?

אתה מחזיר אותי לילדות....חומר מדהים,היה להם גם אחלה סבון שטיפה שלאחריו אין צורך ביבוש הרכב,הרכב היה נשאר מבריק וללא סימני מים.לדעתי לא ניתן להשיג כיום..

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
תוכל להשוות בין שניהםמבחינת עמידות, הצמדות אבק, גרגור טיפות ומראה רטוב?

לטעמי האופטימום תופס אבק מהר יותר לאחר היישום,הdj כמובן קשה יותר ליישום,אני מורח את כל הרכב ואז מתחיל עם הbuffing לעומת האופטימום שהמריחה והbuffing מתבצעים כמעט בו זמנית.

אולי זה רק פסיכולוגי אבל אחרי הdj הרכב מרגיש לי חלק יותר ודוחה מים בצורה טובה יותר,כמובן ששניהים לא משאירים סימנים על פלסטיקה שחורה.הdj דורש ממש שכבה דקה מאד,חסרון קל מבחינתי,הוא שקוף וצריך לתפוס זווית ע"מ לבדוק שלא השארת חלקי "פח מקופח".

מקווה שעזרתי למגן גבולנו הצפוני...:-P

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...