Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחת ביד 2, נראית שמורה, בעל הרכב טוען שיש קבלות מטיפולים של שלוש שנים במוסך מורשה.

מה המחלות הידועות של הדגם, מלבד גג נוזל ומחשב(?) מזגן, עליהם כבר הספקתי לשמוע?

אני מחיפה, כנראה שמחר אסע לראות את הרכב- שממוקם בראשון, יש מכון בדיקות מומלץ שעובד בשבת? ואם לא, איפה אתם כן ממליצים לבדוק בסתם יום של חול?

אשמח גם לשם מוסך שמתמחה בצרפתיות ויוכל לחוות דעה נטולת מחויבויות על הרכב (תמורת תשלום כמובן).

כרגע המוכר דורש 16K, המודעה קיימת קרוב לחודשיים וביוני פג הטסט של הרכב.

מה המחיר הריאלי בעיניכם, בהנחה ובאמת הרכב שמור ושווה קנייה?

כמו כן - בהתחלה חיפשתי רכב חסכוני לצורכי נסיעה יומיומית, אך אחרי שנסעתי על ספייס כלשהי החלטתי שאני חייב לשדרג את עצמי מבחינת רמת נסיעה ולא לרדת(כיום נוסע על גאלאנט). בהינתן שיש לי עוד מרווח של כ10K לתיקונים ובלט"מים, האם זו בחירה נבונה?

אני מצפה לצריכת דלק של כ1:11, ואולי אפילו יותר אם לא אלחץ ביום יום, זה ריאלי?

פורסם

אני לא מכיר את האוטו בכלל (בכלל),

רק קח בחשבון שראיתי כבר קליאו ספורט 2001 נמכרת ב-21K. הייתה צריכה יישור קו רציני ונמכרה למכונאי, אבל עדיין - אם זה מתאים לך - יכולה להיות אופציה.

(אפילו שרב הקליאו נמכרות סביב 25-35, יש מציאות)

פורסם

עם זאת - ניתן לאמוד את הסיכון, לא?

הרי אם בשלוש שנים חצי מתא המנוע הוחלף, במוסך מורשה ויש קבלות, והמנוע מניב כ"ס כביום היוולדו פחות או יותר(ואת זה אני מתכוון לבדוק במוסך מומחה סטייל גבע או שאפט) כנראה שזו קנייה יחסית בטוחה, לא?

ככה אני מקווה לפחות.

אגב, כאן אתם נכנסים, אם תגידו לי שאני טועה ושגם אם אמצא אחת שמורה כנ"ל, יהיה סיכוי לא רע שאני עדיין אצטרך אינסוף(ופה אינסוף זה מעל 10K בערך) כסף ליישור קו. ארד בכלל מהרעיון.

אגב2, אינו, אני מניח שאתה אותו אחד מPSI..שאלתי אותך שם משהו בפרטי, רק בשביל לדעת אם אני יכול לכוון יותר גבוה :-D

אשמח לתשובה.

פורסם

רכב שנמצא על הכביש כ-15 שנים - כמעט כל תקלה אפשרית, קח זאת בחשבון.

לפעמים אתה מחליף חלק אחד - נגעת באישזהו פלסטיק/רכיב אחר - נשבר - צריך להחליף.

אי אפשר לאמוד שום סיכון או סיכוי שמשהו יתקלקל.

אם הרכב תוחזק היטב - יש התחלה טובה.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני הייתי פותח פעם לוחות מכירה ומסתכל על הקטנות החמות של פעם, לומר את האמת? לאחר שהיו בבעלותי כ 5 רכבים כאלה ואחרים חלקם בסגמנט של הקליאו ולאחר שראיתי המון רכבים וגם כמה קליאו RSI אני מוכרח לומר שאם כספך יקר לך קח את הרגליים ותברח!

בבעלותי היו 2 106 XSI, פיאט בראבו, לנצ'יה תמא (לא קשורה כ''כ), אלפא ספרינט.

ראיתי המון XSI, לפחות כמה RSI, כמה 205 GTI, ועוד ועוד, היום לאחר שהתבגרתי מעט וכנראה החשבון בנק שלי היה היום בפלוס יפה לולא כל הרכבים האלה!

או שתאסוף עוד קצת ותקנה משהו ספורטיבי עם שנתון יותר גבוה, או שתקנה משהו אמין עם הסכום שיש לך היום.

זאת המלצתי האישית! כמובן שגם מעגל החברים שלי מלא או לפחות היה מלא באנשים עם רכבים עאלה ואחרים מהסגמנט!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

היה לי חבר שהחזיק פעם כזאת שנת 96 אם אני לא טועה צורה ישנה . רכב חזק מאוד.

אני זוכר שהיה נקרע הכבל קלאצ לעתים קרובות וכל סיפור כזה בזמנו היה עולה לו קרוב ל600 שח

אני מדבר על שנים 2004 2005

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

האמת שדיברתי עם בעל הרכב, הוא לא מתכוון לחדש טסט, זה סוג של סימן אדום עבורי.

בדקתי עוד כמה דגמים שיכולים להיות סוג של חסוכניים אך עם זאת טיפה ספורטיביים ונחמדים.

מה דעתכם על 206 XS, עם 110 כ"ס? שנתונים 2000-2003?

• תוכן חדש...